Kate ja William ovat valmiita jatkamaan Kensingtonin palatsin 'kunniakasta vankilasta' - asiantuntija

Kuninkaalliset

Horoskooppi Huomenna

Prinssi William ja Kate Kuninkaallisen asiantuntijan mukaan he ovat valmiita siirtymään eteenpäin Kensingtonin palatsista 'kunniakkaasta vankilasta'.



Cambridgen herttua ja herttuatar sekä lapset, prinssi George, yhdeksän, prinsessa Charlotte, seitsemän ja prinssi Louis, neljä, muuttavat Lontoon asunnosta Windsoriin.



Heillä uskotaan olevan avaimet Adelaide Cottageen, neljän hengen taloon Berkshiren kartanolla ja muuttaa virallisesti kesän loppuun mennessä.



Heidän nykyinen kotinsa on vuodesta 2017 lähtien ollut rönsyilevän palatsin asunto 1A - turistikohde, jossa on puutarhoja ja näyttelyitä - joka on myös kuninkaallisten, kuten Gloucesterin ja Kentin herttuoiden ja herttuattarien asuinpaikka.

ehdottomasti tulla tanssimaan seksinauhaa
  Prinssi William ja Kate Middleton lastensa prinssi Georgen, prinsessa Charlotten ja prinssi Louisin kanssa Buckinghamin palatsin parvekkeella
William ja Kate lasten Georgen, Charlotten ja Louisin kanssa ( Kuva: Getty Images)

Prinssi Harry asui siellä naapurihuoneistossa ennen naimisiinmenoa Meghan Markle .

Siirron ansiosta valtaistuimen peräkkäinen William, 40, voi olla lähempänä isoäitiään kuningatarta, joka on joutunut vähentämään työtaakkaa jatkuvien terveysvalitusten vuoksi.



Se antaa myös Katelle, 40, olla lähempänä omaa perhettään ja paikkaa, jossa hän varttui Buckleburyssa Berkshiressä, samalla kun se antaa lapsille enemmän vapautta.

  Adelaiden mökki Windsorin kartanolla
Adelaiden mökki Windsorin kartanolla ( Kuva: Matrixpictures.co.uk)

Adelaidessa ei ole tarpeeksi tilaa asua henkilökunnalle, mikä mahdollistaa Cambridgen lasten 'maadoittuneemman' kasvatuksen.



Kuninkaallinen elämäkerran kirjoittaja ja Majesty-lehden päätoimittaja Ingrid Seward sanoo, että pariskunta 'tarvitsee tilaa' kasvattaakseen perhettään ja kuvaili Windsoria 'täydellisenä'.

numeron 34 merkitys

Puhuminen Aurinko , hän sanoi: 'Kensingtonin palatsi on loistava vankila lapsille – he haluavat pelata jalkapalloa ilman, että heitä tarkkaillaan porttien takaa.

  Prinsessa Charlotte saapuu ensimmäiselle koulupäivälleen veljensä prinssi Georgen ja hänen vanhempiensa Cambridgen herttua ja herttuattaren kanssa Thomasille's Battersea
George ja Charlotte aloittavat uuden koulun Louisin rinnalla ( Kuva: Getty Images)

'Uskon, että Windsor on täydellinen heille, koska heillä on paljon vapautta ja he voivat kaikki olla koulussa yhdessä.'

caitlyn jenner autokolarissa

George ja Charlotte ovat lähteneet Thomas's Battersea Prep Schoolista Lounais-Lontoossa ja aloittavat uudessa paikallisessa koulussa Berkshiressä tämän syyskuun aikana Louisin rinnalla.

Sen arvellaan olevan yhteiskoulutusta valmistava Lambrook School Winkfield Row'ssa.

Samaan aikaan Cambridget viettävät kesää maatilallaan Anmer Hallissa Norfolkissa valmistautuessaan hiljaa muuttoon, ja kotia käytetään todennäköisesti vielä loma- ja tauoilla.

  Kensingtonin palatsi, Lontoo
Cambridget ovat asuneet Kensingtonin palatsissa vuodesta 2017 lähtien ( Kuva: Getty Images)

Katen setä Gary Goldsmith kertoi The Sun -lehdelle, että Williamilla ja Katella on 'kädet täynnä', kun muutto lähenee, ja lisäsi: 'Mutta luulen, että he ovat valmiita elämäänsä seuraavaan lukuun.'

Siitä asti kun Prinssi Philip kuoli viime vuoden huhtikuussa, herttua ja herttuatar ovat lisänneet roolejaan yrityksessä ottaakseen osan 96-vuotiaan hallitsijan painosta.

Hänen Majesteettinsa on myös joutunut vetäytymään joistakin kuninkaallisista sitoumuksista liikkuvuusongelmien vuoksi.

Hän esiintyi lyhyesti Buckinghamin palatsin parvekkeella juhlistaakseen Platinum Jubilee -juhlien päättymistä kesäkuussa.

Disney-kortit ihmisyyttä vastaan

Ja siihen liittyivät Cambridget, lapset mukaan lukien, sekä prinssi Charles ja Camilla korostaen nykyistä virtaviivaistaa kuninkaallista ydintä.

Siirtyminen lähemmäksi kuningatarta vetäen Williamin, Katen ja muut pois Lontoon hälinästä ja yleisön silmistä merkitsee todennäköisesti heidän asettamista enemmän valokeilaan toisinaan kuin koskaan.

Tämä on avainasemassa, kun William auttaa valvomaan siirtymistä isäänsä kuninkaaksi ja sitten itsekseen, samalla kun hän valmistaa Georgea tulevaisuutta varten.

Katso Myös: