KFC myy 20 kuuman siiven kauhan hintaan 5,99 puntaa

Kfc

Horoskooppi Huomenna

Mikä varas(Kuva: KFC)



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lue lisää



Vaikka niiden sirut jättävät vielä paljon toivomisen varaa, KFC: n kuuluisaa Kentuckyn paistettua kanaa ei voida syyttää.



mikä on sotatila

Ja nyt se on jopa halvempaa kuin koskaan, sillä pääkadun kanan jättiläinen on päättänyt aloittaa valtavan 20 - kyllä, 20 - kuuman siipien myymisen vain 5,99 puntaa.

Tämä tarkoittaa sitä, että alle 6 puntaa voit sinä ja koko perheesi (tai joukko kanaa rakastavia ystäviä) nauttia palan palan mausteista, punaista kuumaa kanaa.

Kaksi kuumaa siipeä yleensä asettavat sinulle 99p takaisin parille, jos haluat 20 niistä, sinun on yleensä haaroitettava valtava 9,90 puntaa, mikä tarkoittaa, että 20-osainen kauhatarjous säästää erittäin kunnolliset 3,91 puntaa.



KFC Hot Wings

Kaksi kuumaa siipeä asettaa sinut takaisin 99p yksin

Suuren, mausteisen kanan kauhan lisäksi KFC tarjoaa myös perunamuusia sivutilauksena, aivan kuten Amerikassa, jos et silti suosi vastikään parannettuja perunoitaan McDonald'sin sijaan.



Uutiset pikaruokaketjun uudistetusta kesämenusta julkaistiin alun perin tarjousfoorumilla Kuumat UK -tarjoukset , jossa nälkäiset KFC -fanit ovat syöneet viimeisimmän ilmoituksen.

On myös toinen suuri valikkomuutos: perunamuusia (Kuva: Getty Images)

Edelleen kuuluisalla rapealla pinnoitteella, mutta kymmenkertaisella mausteella, KFC esittelee verkkosivustollaan vaikuttavaa hot siipi kauhatarjoustaan ​​maailman nähtäväksi sanoen: 'Nappaa 20 parhaista Hot Wingsistämme tuliseen juhlaan. ''

Saatavana osallistuvissa ravintoloissa ympäri maata, tarjous joka päivä aina 14. heinäkuuta asti. Koska mikään ei sano kesää aivan kuin ämpäri KFC -kuumia siipiä, eikö?

illan lottotulokset uk

Lue lisää

Takeaway -tarjoukset, alennukset ja tarjoukset
Ilmainen Just Eat takeaway Ilmainen Domino -pizzatarjous 10 £ alennus Deliveroossa Ilmainen pizzan takeaway arvo 15 €

Katso Myös: