KFC julkaisee I Love You Bacon -hampurilaisen, jossa on kolme kerrosta lihaa

Kfc

Horoskooppi Huomenna

Paistettu kana ja pekoni kulkevat käsi kädessä



jodie whittaker lääkäri, joka

Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja



Aikana, jolloin vegaaniset makkaramullit, ei-meijerimaitot ja vuotavat punajuurihampurilaiset valtaavat ravintoloita, KFC on luultavasti valinnut kaikkien aikojen pahimman ajan aloittaa uuden, törkeän lihaisen hampurilaisen.



Kuuluisa kanaketju kuitenkin yrittää sitä joka tapauksessa ja ilmoittaa, että heidän uusi, rajoitettu painos, kolminkertainen hampurilainen, joka on nimeltään 'I Love You Bacon', julkaistaan ​​virallisesti ensi viikolla.

Pino koostuu yhdestä mehevästä Original Recipe -kanafileestä, joka on yhdistetty kahteen savukkeiseen, uunissa keitettyyn pekoniin molemmilla puolilla. Pino täytetään sitten kermaisella pekonilla ja pehmustettu makealla Bacon Lovers ’Relishin suussa sulavalla sängyllä. Kaksinkertainen juusto ja brioche -pulla viimeistele sitten lihainen mestariteos.

Oletko koskaan nähnyt näin kaunista näkyä?



Se on tarkoitus julkaista KFC -ravintoloissa ympäri maata pyhäpäivänä maanantaina (6. toukokuuta), ja se kestää vain kuusi yksinäistä viikkoa, joten sinun on siirryttävä eteenpäin, jos haluat kokeilla sitä.

Jos saat takaisin vain 5,39 puntaa pelkästään hampurilaisesta ja 6,39 puntaa ateriasta, voit myös toimittaa sen suoraan kotiovellesi, koska KFC & I Love Bacon & apos; hampurilainen voidaan toimittaa yksinomaan Just Eat -sovelluksessa.



Kanastaan ​​kuuluisa brändi on luonut hampurilaisen pekonin faneille

KFC: n vanhempi brändipäällikkö Marcus Buck kommentoi: Olkaamme rehellisiä, olemme ajoitelleet tämän hampurilaisen huonosti. Julkaisemme I Love You Bacon Burgerin vuonna, jolloin ennennäkemätön määrä ihmisiä välttelee lihaa ja omaksuu munakoisot.

Mutta niille jäljellä oleville pekonin ystäville, tämä on sinulle. Se on niin vastustamattoman maukasta - kokeile yhtä ennen kuin muutut vegaaniksi.

milloin on huomenna maa 2014

Lue lisää

Takeaway -tarjoukset, alennukset ja tarjoukset
Ilmainen Just Eat takeaway Ilmainen Domino -pizzatarjous 10 £ alennus Deliveroossa Ilmainen pizzan takeaway arvo 15 £

Katso Myös: