KFC: n alennettu hinta Zinger Tower -ateriasta 4,50 puntaan - eikä tämä ole ainoa alennus

Isoveli

Horoskooppi Huomenna

Oletko Zinger Tower tai Boneless Banquet?



KFC -fanit, valmistautukaa, sillä kuuluisa kanaravintola on juuri käynnistänyt suuria alennuksia joistakin sen suosituimmista aterioista.



Ensimmäinen on KFC: n rakastettu Zinger Tower -ateria, jonka hinta on juuri alennettu 5,59 puntaa 4,50 puntaan - säästö lähes 20%.



KFC: n kaikkien aikojen myydyin hampurilainen, Zinger-hampurilainen myy yli 31 miljoonaa vuodessa (lähes Malesian väestö). ja tulinen salsa sekä tavalliset perunat ja juoma.

Saat kaiken tämän Zinger Towerin aterian yhteydessä

Saatavana tästä lähtien 11. elokuuta, sinulla on oltava KFC -sovellus saadaksesi alennuksen ja näytä sitten koodi kaupassa, kun lähdet noutamaan ruokaa.



Zinger Tower -alennuksen ohella KFC on myös laskenut toisen klassikon hintaa: Boneless Banquet.

Rakastamme luutonta juhlaa



Sisältää kolme minifileetä, pienen popcorn -kanan, tavallisen sivun, juoman ja pikaruokaketjun uuden Supercharger -kastikekastikkeen.

Boneless Banquet on Yhdistyneen kuningaskunnan ykkösateria, joka myy yli 16 miljoonaa ateriaa vuodessa - se on yli 230 miljoonaa luutonta paistettua kanaa.

Lue lisää

Takeaway -tarjoukset, alennukset ja tarjoukset
Ilmainen Just Eat takeaway Ilmainen Domino -pizzatarjous 10 £ alennus Deliveroossa Ilmainen pizzan takeaway arvo 15 €

Molemmat tarjoukset ovat juuri lanseerattu KFC: n 1,99 £: n täyttölounaan ja upouuden valikoiman Krushem- ja sundae-makuja.

Katso Myös: