Polvien korvausoperaatiot maksoivat NHS: lle viime vuonna yli 585 miljoonaa puntaa lukujen mukaan

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Avaimenreiän leikkaus

Taakka: Toimenpiteiden määrä kasvaa seitsemän prosenttia vuodessa(Kuva: BPM)



Polvien korvausleikkaukset potilaille, jotka kärsivät lamauttavasta polvikivusta, maksoivat NHS: lle viime vuonna arviolta 585 miljoonaa puntaa.



NHS: n klinikoilla ja sairaaloissa tehtiin viime vuonna noin 90 000 polvileikkausta, joiden keskimääräiset kustannukset olivat yli 6 500 puntaa.



Polvileikkausten määrä kasvaa yli seitsemän prosenttia vuodessa.

Polvikipuista on tulossa isompi ongelma nuorten keskuudessa, kun taas Britannian ikääntyvä väestö lisää myös alaraajojen leikkausten kysyntää.

Polven niveltulehduksen hoito käsittää miljoona GP -vastaanottoa vuosittain. Kolme viidestä 35–60 -vuotiaasta aikuisesta kokee nyt jonkinlaisia ​​polviongelmia ja yli puolet on kärsinyt polvikipuista kuuden viime vuoden aikana.



susan boyle ja michael ball

Virallisten tilastojen mukaan tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat menettävät vuosittain 30 miljoonaa työpäivää ja joka viides koskee alaraajoja.

vapaa rengasilma lähelläni
Sairaalat maksoivat jopa 3200 puntaa lääkäreille kattamaan onnettomuus- ja päivystysosaston vuorot joulun ja uudenvuoden aikana, uudet luvut viittaavat

Sairaalat: Polvileikkaukset maksavat NHS: lle satoja miljoonia puntia (Kuva: Getty)



Jos vain yksi kymmenestä polvileikkausta tarvitsevasta ihmisestä valitsi vaihtoehtoisen hoidon, arviolta 45 miljoonaa puntaa voitaisiin säästää vuosittain AposTherapy -polven hoito -ohjelman asiantuntijoiden tutkimuksen mukaan.

Se on kehittänyt parin räätälöityjä biomekaanisia kenkiä, jotka käyttävät pohjassa olevia palkoja auttamaan tasapainottamaan kehoa kävellessä.

Tähän asti kouluttajien hoito oli rajoitettu vain muutamiin erikoistuneisiin klinikoihin, mutta tänä vuonna sen saatavuus on levinnyt valtakunnallisesti.

AposTherapy kehitettiin Israelissa, ja Isossa -Britanniassa 1300 potilaan kokeilu osoitti, että yhdeksän kymmenestä potilaasta vähensi kipua ja paransi liikkuvuutta.

Kommentoidessaan hoitoa ortopedinen kirurgi professori Oliver Pearce sanoi: Tämä on uusi työkalu laatikossa niille potilaille, jotka eivät vielä tarvitse polven vaihtoa.

Potilas viedään leikkaussaliin

Polviongelmat: Operaatiot maksavat NHS: lle 585 miljoonaa puntaa (Kuva: Getty)

professori vihreä arpi kasvoissa

Tutkimusten mukaan polvivaivoista kärsivät ihmiset kärsivät kipusta keskimäärin 3,2 vuotta, huolimatta heidän elämänsä negatiivisista vaikutuksista.

Joka viides polvikipua sairastavista sanoi, että heidän oli vaikea nousta portaita ylös ja alas tai seistä pitkiä aikoja.

Joka kymmenes, jolla oli polvikipuja, koki vaikeaksi käyttää julkista liikennettä tai nousta autosta ja nousta autosta ja kaksi kolmesta sanoi, että polvikipu häiritsi unta.

Fysioterapeutti Paul Hobrough, Talking Knees -nimisen asiantuntijapaneelin jäsen, sanoi: ajat, joiden mukaan nivelrikko on yksinkertainen kulumisongelma, ovat menneet.

Mutta tämä muutos ei näy siinä, miten käsittelemme ongelmia, kuten jatkuvaa polvikipua. Kaikki todisteet viittaavat siihen, että biomekaaniset lähestymistavat, kuten AposTherapy, voivat vaikuttaa joihinkin potilaisiin.

kyselyn lataus

Oletko koskaan käynyt sairaalassa polvikivun takia?

0+ ÄÄNETTÄ KAIKKI

JOOÄLÄ

Katso Myös: