Kuinka katsoa jalkapallon MM-kisoja VPN-suoratoistopalveluiden avulla ja älä KOSKAAN missaa ottelua

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

FIFA World Cup 2018 , kesän suurin jalkapalloturnaus on täällä, ja jokainen, joka haluaa seurata pelien toimintaa, kannattaa kokeilla VPN-suoratoistopalvelua.



Mietitkö, mikä VPN-alusta on ja miksi tarvitset sitä? VPN:t ovat yksinkertaisesti virtuaalisia yksityisiä verkkoja, joiden avulla voit piilottaa IP-osoitteesi ja käyttää online-sisältöä eri paikoista mistä päin maailmaa tahansa – suojaten sijaintitietosi ja mahdollisesti käyttämääsi sisältöä.



VPN:t ovat suosittu tapa katsella suosikkiohjelmiasi ja suuria urheilutapahtumia, kuten MM-kisoja, varsinkin jos haluat saada sisältöä ulkomailta, minkä vuoksi se on ihanteellinen, jos aiot seurata suosikkijoukkueesi turnauspelejä ulkomailta. Britannian kanava.



Nopein FIFA-suoratoisto vain 1,94 dollaria kuukaudessa

Mainostajan sisältö osoitteesta PureVPN

Hanki nopein FIFA World Cup -suoratoisto tällä rajoitetun ajan tarjous , yksinomaan NEWSAM.co.uk-käyttäjille.

jack p shepherd rakkauden lapsi

Katso FIFA Cupia suorana mistä tahansa huikean nopealla nopeudella

Yli 750 palvelinta yli 180 paikassa, joten et voi mennä pieleen PureVPN . Käyttäjät voivat nauttia FIFA World Cupin suoratoistosta mistä tahansa huikean nopealla nopeudella. Lisäksi tuetaan kaikkia Internet-yhteensopivia laitteita.



Mitä VPN-palveluntarjoajaa kannattaa hakea?

Sieltä löytyy useita palveluntarjoajia ExpressVPN ja Puhdas VPN to TunnelBear ja IPVanish (katso kierroksemme vuoden 2018 parhaat VPN:t ).

Se, mitä valitset, riippuu todella paljon siitä, kuinka paljon haluat kuluttaa ja millaisen tilauksen haluat.



Mitä tulee suosioon, suorituskykyyn ja helppokäyttöisyyteen, ExpressVPN tulee ykköseksi kerta toisensa jälkeen, mutta alla tekninen toimittajamme Jeff Parsons on listannut alla parhaat VPN-verkkonsa urheilun suoratoistoon:

  1. ExpressVPN - Jokainen rekisteröitynyt NEWSAM-lukija voi saada kolme kuukautta ilmaiseksi 12 kuukauden paketilla, mikä laskee normaalihinnan 6,67 dollariin. Tarjolla on 30 päivän rahat takaisin -takuun kokeilujakso, rajoittamaton kaistanleveys, joten sinulla ei ole puskurointiongelmia, ja sitä voidaan käyttää useilla laitteilla.
  2. Puhdas VPN - Tässä on laajennus Kodille ja se tukee bitcoinia. Olemme tehneet erikoistarjouksen lukijoille - kaikille, jotka PureVPN:n kolmivuotissuunnitelmaan liittyminen voi säästää 82 % , maksaa 1,94 dollaria kuukaudessa (69,95 dollaria) 394,2 dollarin sijaan - säästät 324,25 dollaria. Vaihtoehtoisesti saat 62 %:n alennuksen PureVPN 1 vuoden sopimuksesta ja maksa 4,15 dollaria kuukaudessa ( 49,8 dollaria ) 131,40 dollarin sijaan - säästät 81,60 dollaria.
  3. VyprVPN - Se on nopea yhteys, joten se sopii 4K-sisällön suoratoistoon - ja MM-kisat lähetetään 4K-laatuisena. Kustannukset alkaen 6,90 puntaa kuukaudessa vakiopaketissa tai 9,25 puntaa premium-paketissa. Napsauta tästä osta MM-erikoispaketti, joka tarjoaa 40 % alennuksen vuosittaisista suunnitelmista .
  4. NordVPN - Tässä on älykäs ominaisuus nimeltä Smart Play: 'suojattu välityspalvelinpalvelu (salattu älykäs DNS), jota NordVPN käyttää ohittaakseen eri median suoratoistosivustojen maantieteelliset rajoitukset. Tämä saa verkkosivustot ajattelemaan, että käyttäjä on fyysisesti paikalla kyseisessä paikassa, ja myöntävät pääsyn. Maksaa 11,95 dollaria kuukaudessa yhden kuukauden pääsystä tai 5,75 dollaria kuukaudessa yhden vuoden suunnitelmasta.

Älä koskaan missaa peliä - koskaan! (Kuva: Westend61)

Katso 2018 World Cup ilmaiseksi BBC:ltä tai ITV:ltä

  1. Valitse palveluntarjoajasi ja lataa ja asenna VPN.
  2. Yhdistä Yhdistyneen kuningaskunnan palvelinsijaintiin.
  3. Mene tvplayer.com joka isännöi kaikkia Yhdistyneen kuningaskunnan kaapelikanavia, jotka näyttävät MM-kisojen otteluita, tai suuntaa suoraan BBC iPlayer- ja ITV Hub -kanaville.

MM-kisat 2018

Katso vuoden 2018 MM-kisat ilmaiseksi The World -palvelusta Peli ilmaiseksi

Toinen loistava ilmainen verkkosivusto, jota voit käyttää vaihtoehtona tvplayer.com On theworldgame.sbs.com.au joka näyttää 25 peliä MM-kisoista mukaan lukien kaikki Socceroos-ottelut, avausottelun, päivän päivittäisen pelin, kaksi puolivälierää, yhden välierän ja finaalin.

  1. Valitse palveluntarjoajasi ja lataa ja asenna VPN.
  2. Yhdistä Australian ExpressVPN-palvelimeen.
  3. Mene theworldgame.sbs.com.au alkaa katsomaan.

Kuka nostaa vuoden 2018 jalkapallon MM-pokaalin mestariksi tänä kesänä? (Kuva: Lars Baron - FIFA)

rachel roy jay z

Kuinka suoratoistaa Venäjän MM-kisat 2018

TSN ja CTV ovat Kanadan MM-lähetystoiminnan harjoittajat ja tarjoavat täyden kattavuuden kaikista otteluista suorana, mutta pääsyn saamiseksi tarvitset todennäköisesti voimassa olevan kaapelitilauksen.

  1. Valitse palveluntarjoajasi ja lataa ja asenna VPN.
  2. Yhdistä kanadalaiseen ExpressVPN-palvelimeen.
  3. Mene www.tsn.ca/fifa-world-cup tai www.ctv.ca ja alkaa katsomaan.

Katso Myös: