Laura Ashley ilmoittaa lopettavansa 70 myymälää pysyvästi ja menettäneensä 721 työpaikkaa

Laura Ashley

Horoskooppi Huomenna

Muotiketju Laura Ashley haki hallintoa viime viikolla sen jälkeen, kun Covid-19-epidemia esti pelastusneuvottelut(Kuva: Etelä -Walesin kaiku)



Laura Ashley on ilmoittanut 70 myymälän pysyvästä sulkemisesta ja 721 työntekijän menettäneen työpaikkansa.



tietokilpailuideoita lukitsemiseen

Se tapahtuu sen jälkeen, kun muoti- ja huonekalukauppias varoitti, että se voi romahtaa aiemmin tässä kuussa, syyttäen koronaviruksen vaikutuksesta sen kaatamiseen.



Se sanoi, että se jatkaa verkkokauppaa ja loput 77 Ison -Britannian myymäläänsä toistaiseksi, mutta on kuitenkin varoittanut, että se tarvitsee 15 miljoonan punnan hätärahan tämän kuun loppuun mennessä, jotta se ei vaaranna noin 3 000 työpaikkaa.

Yhtiö odottaa siirtyvänsä hallintoon myöhemmin maanantaina, kun PwC on valinnut neuvonantajat valvomaan prosessia.

Liiketoiminnan toimitusjohtaja Katherine Poulter sanoi toivovansa, että se löytää ostajan brändille.



Hän lisäsi: ”Nimityksestäni juuri viime kuussa olen jakanut näkemykseni tämän tuotemerkin tulevaisuudesta, johon on liitetty vahva muutossuunnitelma yrityksen tulevaisuuden suunnan määrittämiseksi ja Laura Ashleyn palauttamiseksi tunnettuun brittiläiseen brändiin. arvostettu ympäri maailmaa.

'' Visioon sisältyi myös yhdistäminen perinteisiin arvoihimme ja vahvaan brittiläiseen perintöömme sekä keskittyminen Laura Ashleyn kehittämiseen lifestyle -brändinä.



- Uskon vakaasti, että Laura Ashley voi ja sen tulee säilyttää ansaitsemansa paikka kansainvälisessä vähittäiskaupassa. Valitettavasti menetämme loistavia ihmisiä ilman omaa syytä. '

Onko tämä uutinen vaikuttanut sinuun? Ota yhteyttä: webnews@NEWSAM.co.uk

Yritys on erikoistunut kodin sisustamiseen (Kuva: Universal Images Group Getty Imagesin kautta)

Laura Ashleyn tappiot ennen veroja nousivat 166% ja olivat 4 miljoonaa puntaa vuoden 2019 lopussa johtuen huonekalumyynnin vähenemisestä ja Brexitin epävarmuudesta.

Konsernin kokonaismyynti laski 10,8% 109,6 miljoonaan puntaan vuoden 2018 vastaavaan ajanjaksoon verrattuna.

Manchester United aloitti

Vuonna 1953 perustettu vähittäiskauppias ja Walesin prinsessa Dianan suosikki sanoi, että myös japanilaisen franchising -kumppanin Itochu Corporationiin vaihtamisen aiheuttama häiriö vaikutti.

Yhtiö, jonka arvo oli yli 200 miljoonaa puntaa 1980 -luvun aikana, on nyt osakemarkkinoiden arvion mukaan vain 10 miljoonaa puntaa.

Sen osakkeet ovat laskeneet yli 60% viimeisen 12 kuukauden aikana.

Sen ensimmäinen myymälä avattiin Pelham Streetillä, Etelä -Kensingtonissa, vuonna 1968, ja muita kauppoja avattiin Shrewsburyssa ja Bathissa vuonna 1970.

lokin sieppaama koira

Lue lisää

Koronaviruksen oikeudet
Mitä yritysten on tehtävä henkilöstön suojelemiseksi Furlough selitti Koulujen sulkeminen Kuinka saada 3 kuukauden asuntolainatauko

Tämän päivän uutiset herättävät lisää kysymyksiä pääkadun tulevaisuudesta, kun kymmenet vähittäiskauppiaat, lentoyhtiöt ja yritykset kamppailevat koronaviruskriisin vaikutuksesta.

Meillä on täydellinen opas koronavirusta koskevista oikeuksistasi - mukaan lukien koulujen sulkeminen, sairauspalkka, kotona työskentely ja lomien tai tapahtumien peruutukset.

Katso Myös: