Legon uusi The Incredibles -videopeli luo täydellisesti uudelleen MOLEMAT elokuvat

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

LEGO-videopelit ovat suurelta osin ennustettavissa. Tiedämme mitä tapahtuu – noutaminen ja kantaminen, kiireinen työ ja tappelu.



Mutta kuten hyvässä elokuvassa, tämä ennakoitavuus on osa hauskaa.



LEGO The Incredibles ottaa tulevan elokuvan ja julkaisee alkuperäisen ilmaiseksi. Lisää suuret avoimen maailman kaupungit, joukko Pixar-hahmoja ja saat aikaiseksi erikoisen LEGO-pelin.



Bobin, Helenin, Violetin, Dashin ja Jack Jackin näkemisessä LEGO-muodossa on jotain väistämätöntä.

james desmond lloyd julkaistiin

Retrosarjakuvatyyli sopii täydellisesti tiilipohjaiseen pelaamiseen.

Kun vietät aikaa pelaamalla pari tasoa äskettäisessä lehdistötapahtumassa, on selvää, että peliin on käytetty paljon rakkautta. The Incredibles -maailman luonnehdinta, animaatio ja yleinen virkistys on pikselin täydellistä.



milloin on naistenpäivä ascot 2017
Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt

Siellä on tavallinen yhteistyötila, jossa pelaajien on tehtävä yhteistyötä ratkaistakseen pulmia ja tuhotakseen pahiksia. Kuten elokuvassa, sinun on yhdistettävä hahmojen kykyjä edistyäksesi tiettyjen kohtien läpi.

Taistelu tuntuu vakaalta ja tarjoaa uuden mekanikon, jossa voit tehostaa hahmoasi ja laukaista sitten superliikkeen. Peli sisältää myös massiivisia rakennuksia, kuten LEGO City Undercoverissa, jotka vaativat koko perheen työskentelevän yhdessä niiden toteuttamiseksi.



Mitä en odottanut, oli lupaus suuresta ylimaailmasta.

Pelin molempien elokuvien kanssa olin epäillyt, että tämä olisi se. Kuitenkin järjestelmä, jossa suurpomo rikosaaltoja voitetaan eri metropolien paikoissa, lisää keulaan uuden ketjun. Tilaisuudessa minulle kerrottiin, että voit itse asiassa pelata avoimen maailman sivutehtävät kokonaan läpi ennen kuin edes upottaa varpaan päätarinaan.

Tämä saattaa tuntua vähäpätöiseltä asialta, mutta perheille ja nuorille pelaajille on tärkeää pystyä käsittelemään asioita omaan tahtiin - ja perheen vapaa-ajan salliessa.

miljoonan euron tulokset perjantaina

Peli julkaistaan ​​Switchille, Xbox Onelle, PS4:lle ja PC:lle. Mutta puhtaasti kannettavaa versiota ei ole vielä ilmoitettu. Haluaisin silti nähdä lisää LEGO-pelejä Vita- tai 3DS-laitteellani. Mutta luulen, että minulla on nyt Switch kannettava hauskanpitoon.

Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt

Switchissä on hyvä kuulla, että peli tarjoaa moninpelin vain yhdellä Joy-Con-sarjalla. Ei tarvitse ostaa ylimääräisiä oheislaitteita, mikä on hyvä asia.

Aika näyttää, kuinka hyvä peli kokonaisuudessaan on, mutta pelaamani näytetasot olivat fantastisia ja juuri sellaisia, mitä haluaisin LEGO Incredibles -pelistä.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: