Katsotaanpa kaikki Robbie Williamsin kuuman vaimon vauvan vatsaa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Robbie Williams esittelee vaimonsa ja lapsensa Robertan(Kuva: www.robbiewilliams.com / PA)



lady colin campbell nuori

Rakastamme iloisia uutisia ja erityisesti sellaisena päivänä kuin tänään, jolloin koko Tomin ja Katien avioeroshoma on saanut meidät tuntemaan olonsa ristiriitaisiksi (miksi Tom ei tiennyt? Voiko se todellakin nousta selvää? ?).



Joten ylistäkää hyviä uutisia Jumalat Robbie Williamsille, joka julkaisi tämän ihanan vaimonsa Ayda Fieldin, joka näyttää kaikki preggers ja upea.



Hän kirjoitti 'Kaksi tyttöäni!' kuvan alla ja on selvästi yhtä innoissaan kuin pentu tulevasta isyydestään.

Robbie, 38, paljasti, että hänen kaksivuotias vaimonsa oli raskaana ensimmäisen lapsensa kanssa maaliskuussa.

Hän kirjoitti verkkosivustolleen: 'Hei ystävyyssuhteet, olen pitänyt salassa teitä kaikkia. Minusta ja Aydasta tulee äiti ja isä tänä vuonna !!!!!!



'Meillä oli seksiä! Se toimii!'

(Suljimme silmämme kirjoittaessamme tätä viimeistä hetkeä. Haluamme edelleen uskoa, että pitkäjalkaiset lempeät haikarat pudottavat vauvat taivaalta.)



Hän jatkoi: 'Olemme nähneet skannauksia ja itkeneet ... katsomassa vauvoja mainoksissa ja kyynelissä ... päiväkoti on jo suunniteltu.

'Olen pohjimmiltaan rakastunut pieneen ihmiseen, joka kasvaa äidin vatsassa ... enkä voi odottaa olla isä. Itken nyt.

'Paljon rakkautta, paljon iloa. Roberto, äiti ja Little Bump. xxx '

danniella westbrook ennen huumeita

Viikko tämän jälkeen hän ilmoitti, että vauva oli pieni tyttö.

Hyväksymme munankuoren valkoiset seinät, Rob (Kuva: www.robbiewilliams.com)

Emme vain pidä tästä kuvasta, koska Ayda ja hänen kuoppansa ovat naurettavan houkuttelevia ja selvästi massiivisesti onnellisia, vaan myös siksi, että voimme kurkistaa heidän taloonsa, mikä vetoaa kiusalliseen luonteeseemme.

Katso kattokruunut! Kuinka isolta tuo huone näyttää? Ja onko Farrow ja Ballin munankuori valkoisia seinillä?

Gary Barlow sanoi äskettäin, että hänen mielestään Robbien vauva tulee olemaan epämiellyttävä.

ting tong pieni Britannia

Hän sanoi: 'Robista tulee loistava isä, hänestä tulee paljon hauskaa ja se tulee olemaan hänen tekemänsä, koska luulen, että lasten saaminen on ihmisten tekemistä. Vaikka lapsi luultavasti vannoo, kun hän täyttää kolme vuotta. ''

Siitä tulee yksi aika huonosti vauva (Kuva: PA)

Ja jos ihmettelet, miksi Gary luulee, että Robbiella on tällainen kourun suu, hän on aiemmin selittänyt, miten: 'Olen syntynyt ja kasvanut (elämäni kolme ensimmäistä vuotta) pubissa. Yksi ensimmäisistä sanoista oli paska. Ja yksi ensimmäisistä lauseistani oli: 'Anna minulle paska Harvey Wallbanger, kiitos.' (Tiedoksi en saanut yhtäkään.) ''

Rakastamme Robbieta. Toivomme, että hän oli ympärillä enemmän hauska. Muistelemme kerran, että hän oli televisio -ohjelmassa Cribs ja lopulta kertoi kameroille 'Bugger pois, kun taas tutkin kaikkea, mitä omistan.'

Loistava.

Mikä ei ole niin loistavaa? Gary Barlow'n verotilanne ilmeisesti. Mutta hänen ei pitäisi huolehtia liikaa siitä - hänet on äänestetty 65. sijalle 100 seksikkäimmän julkkis -miehen luettelossamme. Ogle koko luettelossa täällä.

Maailman 65. seksikkäin mies? (Kuva: SPLASH)

Katso Myös: