Katsaus Billie Piperin ja Chris Evansin avioliittoon, kun hän kääntyy hänen puoleensa Laurence Foxin eron jälkeen

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Bille Piper ja Chris Evans

Bille Piper ja Chris Evans



Hämmästyneiden uutisten jälkeen hänen avioliittonsa Laurence Foxin kanssa on päättynyt kahdeksan vuoden kuluttua, ja Billie Piperin ensimmäinen aviomies - Chris Evans - jonka näyttelijä on väittänyt kääntyvän lohdutuksen vuoksi.



Vaikka pariskunta vahvisti 'ei kolmansia osapuolia', he osallistuivat suhteen lopettamiseen, Chris & apos; ystävyyden jatkamisesta entisen vaimonsa kanssa - sisäpiiriläiset ovat väittäneet - tuli kiistakysymys Laurence'n kanssa.



Lähde sanoi: Hän on nojautunut Chrisiin, kun avioliitto alkoi mennä pieleen. Hän on hänen sielunkumppaninsa.

Laurencea ärsytti aina meneminen ex-aviomiehen luo aina, kun he riitelivät-eikä myöskään Chrisin vaimo ole kovin vaikuttunut.

Mutta hän suojelee häntä hyvin ja kun on ongelmia, Billie kääntyy aina Chrisin puoleen. '



Billie Piper ja Laurence Fox osallistuvat 60. Lontoon Evening Standard Theatre Awards -tapahtumaan Lontoon Palladiumissa

Billie Piper ja Laurence Fox ovat vahvistaneet eronsa (Kuva: WireImage)

Välitön kemia

Pari tapasi ensimmäisen kerran vuonna 2000, kun Billie oli 17 -vuotias.



Billie kirjoitti vuoden 2006 omaelämäkerrassaan - Lyhennetty Growing Painsista - ja myönsi, että se oli ollut rakkautta ensi silmäyksellä.

Billie ja Chris TFI: llä perjantaina vuonna 2000

Billie ja Chris TFI: llä perjantaina vuonna 2000

Billie myönsi, että hän aina 'ihastui häneen', mutta Billie väitti, että heillä oli 'luonnollinen affiniteetti', kun hän esiintyi hänen TFI -perjantain esityksessään kesällä 2000, huolimatta hermoistaan, että hän aikoi pilkata häntä poptähdestä.

Silloin teini -ikäinen näki hänet uudelleen vasta joulukuun samana vuonna, kun hän liittyi häneen Virgin -aamiaisshow'ssa, jossa hän vitsaili, että heidän pitäisi 'mennä naimisiin ja myydä kuvat Hello.'

Kun hän pyysi häntä joulujuhlaansa, hän ei voinut mennä, mutta he vaihtoivat numerot ja hän pyysi häntä ulos.

Ensitreffit

Ensimmäisen treffinsa aikana 34-vuotias mediamoguli vei teini-ikäisen baarikierrokselle ennen kuin päätyi Stringfellow'n yökerhoon Lontooseen.

Heidän 16 vuoden ikäeronsa oli juontajalle ilmeisesti ongelma, ja Chris kertoi Billielle, että hän 'toivoi' olevansa vähintään 26-vuotias raskaan yön aikana.

Chris & apos; romanttinen ele

Se ei kuitenkaan lopettanut heidän kukoistavaa romantiikkaansa ja seuraavana päivänä Chris saapui Billien taloon 100 000 punnan hopeisella Ferarrilla, joka oli peitetty punaisilla ruusuilla - huolimatta siitä, että hän ei voinut ajaa - ja pyysi häntä naimisiin hänen kanssaan.

CHRIS EVANS JA BILLIE PIPER

Pari rakastui päälaelleen

Kirjoitti vuonna 2006 hetkestä, jolloin Billie myönsi, että hänet oli pyyhitty kokonaan jaloistaan.

Hän sanoi hänelle: 'Tiedän, ettet välitä mistään tästä, enkä minäkään, mutta minun täytyi pysäyttää sinut jälkiisi. Jos et halua sitä, myy se ja anna se hyväntekeväisyyteen. Minusta olet upea. Menetkö naimisiin kanssani?'

Chris Evans ja Billie Piper

Chris osti Billielle 100 000 punnan Ferrarin ensimmäisen treffin jälkeen

Hän paljasti: 'Minulla ei ollut aavistustakaan mitä tehdä. Mikä on etiketti, kun se esitetään kilpa -auton kanssa? Astu sisään, luulisin. Tein juuri niin. Halusin Chrisin näkevän minut siinä. Halusin näyttää hänelle, että pidin siitä. Ja mitä todella halusin, oli suudella häntä. Kutsuin häntä luokseni, ja kävimme nopeasti kurkkaamassa. Sanoin: 'Kiitos.'

Richien romantiikkaa

Brittiläinen poptähti Billie Piper ja poikaystävä Richie Neville pop -ryhmästä

Billie lopetti kahden vuoden romanssinsa Richie Nevillen kanssa 34-vuotiaalle juontajalle (Kuva: Getty Images)

Billie oli seurustellut 5-vuotiaan Richie Nevillen kanssa kahden vuoden ajan, kun hän tapasi Chrisin. Parin toisen treffin jälkeen hän soitti hänelle ja lopetti romanssin ennen kuin lähti radio -DJ: n kanssa joulupäivänä Maderiaan.

Erottamaton

Loman jälkeen Billie väitti, että pop -prinsessa oli kadonnut eikä hän koskaan palannut asuntoonsa tai vanhempiensa kotiin. Hän jatkoi musiikkiuransa erottuen johtajastaan ​​ja kaatui vanhempiensa kanssa suhteesta, kun he väittivät harkitsevansa tarinan myymistä uudesta romanssista.

Billie Piper ja Chris Evans kuvattu Lontoossa noin vuonna 2000.

Pariskunta muutti heti yhteen (Kuva: James Curley/NEWSAMpix)

Tohtori Who -tähti väitti, että heidän suhteensa alku oli hauskan pyörremyrsky ja kun hän oli aiemmin taistellut anoreksian kanssa, hän lopulta tunsi olevansa onnellinen Chrisin kanssa ja alkoi nauttia elämästä.

Avioliitto Las Vegasissa

Billie Piper häissä Chris Evansin kanssa Las Vegasissa

Las Vegasin häiden aikana (Kuva: NEWSAMpix)

Vain viisi kuukautta ensimmäisen tapaamisensa jälkeen Billie ja Chris menivät naimisiin salaisessa seremoniassa Las Vegasissa toukokuussa 2001. Morsian pukeutui varvastossuihin ja sarongiin, kun Chris oli paidassa ja aurinkolaseissa.

Sitomisen jälkeen pari vietti seuraavat 18 kuukautta ympäri maailmaa, ennen kuin he asettuivat Chrisin luo. Surrey kotiin.

Halkeamia ilmestyy

Kaksi vuotta myöhemmin ja hyvät ajat olivat kuitenkin loppumassa. Laulaja oli keksinyt itsensä uudelleen näyttelijäksi ja saanut roolin tohtori Rosen avustajana Roseina uudelleen vauhditetussa scifi-sarjassa.

David Tennant ja Billie Piper elokuvassa Dr Who (kuva: BBC)

Billie näytteli Rosea tohtorissa Who

Pariskunnalla oli kuulemma 'huutavia rivejä' Billien kukoistavan näyttelijäuran yli.

Hämmentynyt Chris oli kuulemma epämiellyttävä kuuluisuudesta ja elämästä valokeilassa ja hänen 'tuen puutteensa' aiheuttamasta kuilusta sanottiin olevan valtava tekijä heidän hajoamisessaan.

Pariskunta lopulta lopetti avioliitonsa vuonna 2004, jolloin laulaja kääntyi näyttelijäksi ja alkoi seurustella opiskelija Amadu Sowen kanssa.

Ystävävyöhyke

Chris Evans ja Billie Piper (Kuva: Getty Images)

Eroamisestaan ​​huolimatta he pysyivät lähellä

Huolimatta erostaan ​​Billie vaati vuonna 2005, että Chris olisi aina hänen paras ystävänsä.

Hän kertoi Sunday People -lehdelle: 'Chris pelasti minut monelta ja auttoi minua niin paljon elämässäni.

'Hän on niin inspiroiva ja kirkas ja loistava.'

tohtori rupy aujla vaimo

Kun Billie tapasi näyttelijä Laurence'n kanssa vuonna 2006, ei kestänyt kauan ennen kuin Chris tapasi uuden miehen elämässään.

MailOnlinen mukaan DJ vieraili entisen vaimonsa ja hänen poikaystävänsä luona West Sussex -mökissä kesäkuussa 2007, ennen kuin trio nautti illasta yhdessä.

Lue lisää:

Sovittava avioero

Billie meni naimisiin Laurence Foxin kanssa vuonna 2007

Billie meni naimisiin Laurence Foxin kanssa vuonna 2007

Ilta vietettiin vain 48 tuntia ennen parin avioeron ratkaisua Lontoon korkeimmassa oikeudessa.

Entinen pari jopa soitti toisilleen päivänä, jolloin varmistettiin, ettei toinen ollut liian järkyttynyt.

Lue lisää:

Lähempänä kuin koskaan

Eroamisesta huolimatta he pysyivät lähellä, puhuivat puhelimessa päivittäin MailOnlinen mukaan ja tapasivat vähintään kerran viikossa.

Chris yrittää lohduttaa Billieä

Chris yrittää lohduttaa Billieä (Kuva: XPOSURE)

Vuonna 2007 Chris kääntyi, kun hän oli huolissaan tulevasta debyyttialbumistaan. Pariskunta kuvattiin kahvilan ulkopuolella, ja Billie piti päänsä kädessään, kun Chris yritti lohduttaa häntä.

Chris ja vaimo Natasha Shishmanian olivat vieraita Billien häissä

Chris ja vaimo Natasha Shishmanian olivat vieraita Billien häissä

Myöhemmin samana vuonna Chris ja hänen uusi vaimonsa Natasha Shishmanian vierailivat Billien ja Laurencen uudenvuodenaattona. He pysyivät ystävinä monien vuosien ajan, ja vuonna 2013 Billie kutsuttiin Chris & apos; 50 -vuotisjuhlan aamiaisshow Radio Two: lle ja toi miehensä mukaan.

Lue lisää:

Lue lisää:

Chris -tekijä?

Huolimatta läheisyydestä BBC-juontaja ja hänen entinen vaimonsa, hän näytti tulevan toimeen uuden aviomiehensä kanssa.

Viime kesänä pari nähtiin hengailevan yhdessä ilman näyttelijää Lontoossa.

Laurence Fox nähdään Chris Evansin kanssa

Laurence hengaili Chrisin kanssa Lontoossa vuonna 2015 (Kuva: Goff)

Kun Billie ja Chris erosivat vuonna 2006, hän sanoi: Olen onnellinen, että menin naimisiin Chrisin kanssa ja onnellinen, että olemme nyt sielunkumppaneita olematta rakastajia.

'Tätä haluan Chrisiltä, ​​lopulliselta ystävyydeltä.

Billie oli yleisössä, kun TV -isäntä elvytti TFI -esityksensä perjantaina viime syksynä. Vain aika näyttää, pysyvätkö hän ja Laurence lähellä.

Katso Myös: