Love Islandin voittaja Greg O'Shea näyttelee kansainvälistä rugby -turnausta

Rugby Union

Horoskooppi Huomenna

Love Islandin tähti Greg O & Shea aikoo saada rugbyuransa takaisin raiteilleen, kun hän edustaa Irlantia ensimmäisessä RugbyX -turnauksessa The O2 Arenalla 29. lokakuuta.



O & Shea, entinen Irlannin alle 20 -vuotias pelaaja, keskeytti rugbyuransa hetkeksi ja pääsi Love Island -huvilaan tänä kesänä ja voitti hittitodellisuus -tv: n Amber Gillin rinnalla ennen eronsa.



24-vuotiaan pelaajan on nyt vältettävä showbiz-elämäntapaa keskittyäkseen pyrkimyksiin päästä Tokion vuoden 2020 olympialaisiin osana Irlannin Rugby Sevens -joukkuetta, joka aloitti harjoittelun elokuussa.



Nyt hän liittyy joukkuetovereihinsa innovatiivisesta uudesta lyhytmuodosta, täyden kontaktin pelistä, joka debytoi Lontoossa myöhemmin tässä kuussa.

miten makkaraa paistetaan

Greg O & Shea edustaa Irlantia ensimmäisessä RugbyX -turnauksessa (Kuva: Getty Images)

Se on O'Shean ensimmäinen merkittävä rugby -esiintyminen hänen Love Island -voitonsa jälkeen, kun hän liittyy vuoden 2019 Hongkongin seitsemän voittajan Billy Tardisin, Terry Kennedyn, Harry McNulyn, Mark Rochen ja Adam Levyn kanssa Irlannin joukkueeseen.



He ottavat vastaan ​​Englannin ja barbaarit A-ryhmässä, ja entinen Englannin puolisko Danny Care valmentaa barbaareja.

Yhdysvallat, Ranska ja Argentiina osallistuvat B -ryhmään, ja entinen pikajuoksija kääntyi Sevens -sensation Carlin Isles, maailman rugbyn nopein pelaaja, Amerikan puolella.



O & Shea on osa Ireland 7s -joukkuetta ennen Tokion 2020 olympialaisia (Kuva: AFP/Getty Images)

vaaliehdokkaat 2019 alueellani

RugbyX tarjoaa 5v5-otteluita 10 minuutin aikana ilman puoliaikaa.

Jokaisessa joukkueessa on 12 pelaajaa, joilla on seitsemän vierivää varajäsentä.

O & apos; Shea voitti Love Islandin tänä kesänä Amber Gillin rinnalla ennen parin jakautumista (Kuva: REX)

Erotukset korvataan nopeilla heittoilla, ja kolmipeliä pelataan, viisi pistettä yrittämisestä, ei tulosta, pudotusmaaleja tai rangaistuksia ja tasapeliä, jotka ratkaistaan ​​ainutlaatuisella yksi-yksi-showdownilla.

Tekninen johtaja Ben Ryan sanoi: Olemme innoissamme pelaajien tasosta, jonka joukkueet ovat valinneet ensimmäiseen RugbyX -turnaukseen.

leigh anne pinnock alasti

RugbyX: ssä on uusi nopeatempoinen muoto, jota ei ole ennen nähty (Kuva: Getty Images)

Se osoittaa, että ammattiliitot ovat innokkaita tekemään vahvan esityksen ja pelaajat todella haluavat kokeilla uutta formaattia erityisesti O₂ -areenalla.

- Kuten luvattiin, fanit voivat odottaa huipputason suorituskykyä joidenkin parhaiden Sevens -pelaajien kanssa ympäri maailmaa.

Miesten ja naisten kilpailut käydään rinnakkain kahden 2,5 tunnin jakson aikana.

Katso Myös: