Lumie Halo 'valoterapialamppu' tulee myyntiin taistelemaan talvibluesia vastaan

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Englannissa on nyt Lockdown 2.0 ja päivät lyhenevät jatkuvasti, ja monet meistä ovat alkaneet antautua pelätylle talvibluesille.



Mutta apua on saatavilla uuden Lumie Halo -valoterapialampun muodossa.



Lamppu on suunniteltu istumaan työpöydälläsi ja tuottamaan energiaa lisäävää varoitusvaloa päivällä ja rentouttavaa matalansinistä valoa illalla.



Jonathan Cridland, Lumien toimitusjohtaja, sanoi: Halon erittäin tehokkaat ja kirkkaat LEDit lisäävät tuottavuutta ja positiivisuutta, kun taas käyttäjät voivat valita lämpimän, matalan sinisen valon spektrin, joka on myös täydellinen käytettäväksi lähempänä nukkumaanmenoa.

martin kemp spandau baletti

Halon sopeutumiskyky on saanut inspiraationsa siitä, mikä on ollut meille ja asiakkaillemme niin tärkeää viime kuukausina, nimittäin kyvystä muuttaa huoneet ja ympäristöt tarpeidemme mukaisiksi klo iltapäivällä.

Lumie Halo 'valoterapialamppu' tulee myyntiin taistelemaan talvibluesia vastaan (Kuva: lumie.com)



parhaat isa-siirtohinnat 2016

Lamppu on suunniteltu istumaan työpöydälläsi ja tuottamaan energiaa lisäävää varoitusvaloa päivällä ja rentouttavaa matalansinistä valoa illalla (Kuva: lumie.com)

Vietettyämme niin paljon aikaa kotona olemme kaikki etsineet tapoja lykätä päivämme; muuttaa olohuoneemme aamiaisbaareihin, kotitoimistoihin, joogastudioihin ja lukunurkkauksiin.



Lamppu tuottaa 10 000 luksia 20 cm:ssä päivätilassa, mikä Lumie väittää parantavan mielialaa, energiaa, keskittymistä ja suorituskykyä.

Samaan aikaan iltatilassa lamppu lähettää hälyttämätöntä valoa, mikä auttaa sinua rentoutumaan kiireisen päivän jälkeen.

adam johnson koulutyttö kuva
Uusinta tiedettä ja tekniikkaa

Mr Cridland lisäsi: Oikea valaistus voi tukea kaikkia kodin ulkopuolella tapahtuvaa elämäntapaasi, ja Halo on täällä tekemään juuri sen.

Se todellakin täyttää brändilupauksemme 'Life Made Bright', enkä voisi olla ylpeämpi nähdessäni Halon aloittavan Lumien 30. vuoden markkinoilla, jota juhlimme vuonna 2021.

Lumie Halo on nyt myynnissä, ja sen hinta on 199 puntaa.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: