Strictly's David James sai halailevan ja suutelevan kumppanin Nadiyan kirouksen pelkojen keskellä

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Strictly Come Dancing -tähti David James on herättänyt pelkoja siitä, että surullisen kirous on iskenyt jälleen, kun hänet nähtiin halaamassa ja suudelleessa tanssikumppaniaan Nadiya Bychkovaa.



Entinen Englannin jalkapalloilija on parisuhteessa ja tanssija on kihloissa slovenialaisen jalkapalloilijan Matija Skarabotin kanssa, jonka kanssa hänellä on vuoden ikäinen tytär.



Mutta pari jäi kiinni lukittuun, joka näytti olevan melko intohimoinen syleily show -ammattilainen Aljaz Skorjanecin jakaman Instagram -videon taustalla.



Tällä viikolla julkaistussa videossa Aljaz keskusteli Mike Bushellin kanssa, kun he kaikki valmistautuivat palaamaan esitykseen tämän viikonlopun finaalia varten.

Heidän takanaan Nadiya nähti nojautuvan Davidin rintaa vasten, kun hän kietoi kätensä hänen ympärilleen.

David ja Nadiya käpertyivät Aljazin videon taustalle (Kuva: Instagram)



Hän piti kiinni hänen käsivarsistaan ​​ja näytti sulkevan silmänsä, kun David nosti kaulaansa ja suukotti vaalean kaunottaren pään päälle.

Videolla heidät nähdään heiluvan puolelta toiselle, ja he eivät näytä täysin tietävän, että heidät jäädään kameraan.



Lokakuussa NEWSAM Online raportoi, että David ja Nadiya olivat etsineet kodikasta Pride Of Britain Awards -gaalassa.

He olivat erottamattomia punaisella matolla, halasivat ja hymyilivät yhdessä, kuten on odotettavissa.

He näyttivät tietämättään jääneensä kameraan (Kuva: Instagram)

Pari nähtiin kädestä pitäen Pride of Britain -tapahtumassa (Kuva: PA)

noel edmonds helen soby

Mutta se oli sisällä, että asiat näyttivät kuumenevan, kun heidät tartuttiin kädestä pitäen, kun he menivät alas illalliselle.

He päästivät nopeasti toisistaan ​​irti tullessaan julkkisjoukkoon tähtitapahtumassa.

Ja kaikki silmät Nadiyan uskomattoman paljastavaan mekkoon, ei ollut yllätys, että hänet huomattiin hänen vieressään koko yön.

Hän pukeutui niukasti verhoiltuun tiukkaan samettimekkoon, jossa oli verkkopanelointi, joka esitteli jokaisen tuuman ihon hurjassa näytössä, peittäen enimmäkseen vain hänen yläosansa, ennen kuin se päätyi lopussa kalahäntäksi.

Molemmat ovat parisuhteessa (Kuva: BBC/Guy Levy)

David ja Nadiya tanssivat yhdessä (Kuva: PA)

Silminnäkijä kertoi meille: 'David ja Nadiya näyttivät erittäin viihtyisiltä palkintojen sisällä. He pitivät toistensa käsiä kaukana kameroista ja hymyilivät toisilleen.

He eivät edes päästäneet kävelemään portaita pitkin ruokasaliin. Ehkä hän tarvitsi hänen tukeaan yllään tuossa mustassa mekossa, mutta David näytti enemmän kuin onnelliselta ollakseen lähellä häntä. '

David on myös jäänyt kiinni siitä, että hän pitää Nadiyan seksikkäistä alusvaatteista Instagramissa, ja hänet nähtiin suutelevan häntä hyvästille sen jälkeen, kun he esiintyivät spin off -esityksessä It Takes Two yhdessä.

Pari näytti lähemmältä kuin koskaan, kun he lähtivät kotiin keskusteltuaan Englannin entisen maalivahdin poistumisesta tanssiesityksestä.

Onko kirous taas iskenyt? (Kuva: BBC)

Lue lisää

Showbiz -editorin valinnat
Kyynelevä Kate sanoo, että lapset ovat menettäneet isänsä. Jeff jakaa samanlaisen Freddien Depp lopetti Amber -avioliiton kakan takia Kate Garraway vahvistaa GMB -paluun

Studioista poistuttaessa otetuissa valokuvissa pariskunta käveli käsi kädessä, kun he kulkivat jalkakäytävää pitkin valokuvaajien nappaamina.

Kun he erosivat, David kietoi kätensä Nadiyan ympärille ja antoi suukon hänen poskelleen.

Myös Nadiyan kuvattiin kääntyvän puhaltamaan Davidille suukkoa hänen kävellessään kadulla hänen takanaan.

Davidin edustajat ja BBC eivät halunneet kommentoida, kun NEWSAM Online otti yhteyttä.

Myös Nadiyan edustajiin on otettu yhteyttä.

Katso Myös: