Man Utd -pelaajat ovat kyllästyneitä, kun he tekevät selväksi tunteensa Cristiano Ronaldon saagasta

Siirtouutiset

Horoskooppi Huomenna

Manchester United tähdet alkavat kyllästyä Cristiano Ronaldo yrittää erota seurasta.



Ronaldo on päättänyt lähteä Red Devilsista tänä kesänä vain yhden kauden jälkeen takaisin Old Traffordilla hänen seurassaan korkean profiilin paluu Juventuksesta viime kesänä 12 vuoden poissaolon jälkeen . Hän on yrittänyt pakottaa poistumista kahden kuukauden ajan.



Portugalilainen supertähti ei ilmoittautunut seuran Aasian-kautta edeltävälle kiertueelle 'perhesyistä' ja vain teki ensimmäisen esiintymisensä uuden pomon alaisuudessa Erik ten Hag kuin Red Devils voitti Rayo Vallecanon 1-1-tasapelin ystävyysottelussa Old Traffordilla viikkoa ennen kauden alkua.



Myöhemmin Ronaldon ei katsottu olevan tarpeeksi hyväkuntoinen aloittaakseen Valioliigan sunnuntain avauspäivän tappio Brightonia vastaan , vaikka hän aloitti ottelun toisella puoliajalla vaihtopelaajana – jolloin hän ei löytänyt verkkoa.

Ensimmäisen esiintymisensä aikana Ten Hagin alaisuudessa Rayota vastaan ​​Ronaldo osallistui animoituun keskusteluun valmentajan kanssa sivussa. Kun hänet on sittemmin otettu pois tauolta, Ronaldo kuvattiin sitten jättävän Old Traffordin ennen pelin loppua mikä herätti United-pomon vihan – joka kuvaili käyttäytymistä 'epähyväksyttäväksi'.

Ten Hag sanoi suoraan: 'Ei todellakaan (hyväksyttävä). En todellakaan hyväksy tätä. Tämä on mahdotonta hyväksyä. Kaikille. Olemme joukkue ja sinun on pysyttävä loppuun asti.'



Ota kantaa ! Onko Man Utd vahvempi vai heikompi puoli Ronaldon kanssa? Kerro meille mielipiteesi täällä.

  Cristiano Ronaldo on jättänyt pyynnön lähteä Man Unitedista
Cristiano Ronaldo on jättänyt pyynnön lähteä Man Unitedista ( Kuva: Getty Images)

Nyt on kerrottu yksityiskohtaisesti, kuinka kasvava määrä United-pelaajia on nyt kyllästynyt Ronaldon temppuihin, ja kasvava yksimielisyys suosii hänen jättävän seuran tänä kesänä. Asia selviää raportissa Aurinko , joiden mukaan tunnelma pukuhuoneessa on muuttunut.



Ronaldon agentti Jorge Mendes vaatii kovasti, että pelaaja lähtee seurasta tässä kuussa, ja hänen kerrotaan olevan pöydällä tarjous nimettömältä seuralta. United ei kuitenkaan ole siirtymässä – ainakaan julkisesti – asenteestaan, jonka mukaan 37-vuotias ei ole myynnissä.

Tämä on johtanut jonkinlaiseen erimielisyyteen osapuolten välillä, mutta tosiasia on, että se on jo vaikuttanut Unitedin kauteen, sillä Ten Hag joutui pelaamaan Christian Erikseniä 'vääränä yhdeksännä' tappiossa. Brighton Anthony Martialin poissaolon ja Ronaldon ottelukunnon puutteen vuoksi.

Ten Hag oli tiukkasanainen, kun häntä pyydettiin valaisemaan Unitedin suunnitelmia vahvistaa hyökkääjää ottelun kolmen viimeisen viikon aikana. kesän siirtoikkuna . 'En mene nimiin, koska uskon, että tällä esikaudella 250 pelaajaa on mukana tai liittyy Man Unitediin', entinen Ajax manageri kertoi toimittajille ottelun jälkeen. – Meillä on kaksi hyökkääjää, ehkä kolmas kanssa [Marcus] Rashford voit myös nähdä hänet hyökkääjänä.

'Hänellä oli todella hyvä esikausi vasemmalla puolella, ja myös tänään hänellä oli kaksi todella hyvää mahdollisuutta tulla sisään vasemmalta, joten mielestäni oli oikea päätös tehdä se näin. Mutta meillä ei ollut tyypillinen yhdeksän. Hän ei ollut tavoitettavissa tänään.'

Katso Myös: