Man Utd -uutiset: Cristiano Ronaldo lupaa, että nuoret valmistautuvat Brightonin otteluun

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Manchester Unitedin Valioliiga kampanja alkaa sunnuntai-iltapäivällä, kun he toivottavat tervetulleeksi Graham Potter'sin Brighton Old Traffordille.



Erik ten Hag on vahvistanut, että Christian Eriksen, Lisandro Martinez ja Tyrell Malacia ovat kaikki valmiina aloitusrooliin Seagullsia vastaan, kun taas Luke Shaw on taas kunnossa. Anthony Martial jättää ottelun väliin saada pieni vamma pre-season aikana.



Silti on yksi kysymys, joka on kaikkien huulilla - tahto Cristiano Ronaldo pelata Brightonia vastaan? Portugalilainen supertähti on lähettänyt viestin Ten Hagille... ja se on mukana United-kierroksessamme. Tässä ovat uusimmat otsikot Old Traffordilta.



Ronaldo 'valmis' pelaamaan

Ronaldo on painostanut Ten Hagia aloittaakseen hänet Brightonia vastaan. Hyökkääjä ei ole esiintynyt paljoa viime aikoina, kun hän oli poissa Thaimaan ja Australian kiertueelta 'perhesyistä' - sen seurauksena hän pelasi vain 45 minuuttia Unitedin esikauden ottelusta.

ehdottomasti come dance 2019 -kokoonpano

Tällä rajoitetulla peliajalla Ronaldon uskotaan olevan joukkuetovereitaan jäljessä kuntotasojen suhteen. Hänet vedettiin puoliajalla ystävyysottelussa Rayo Vallecanoa vastaan, kun Ten Hag halusi suojella häntä hänen ensimmäisellä kierroksella hollantilaisen alaisuudessa.

  Cristiano Ronaldo haluaa pelata Brightonia vastaan ​​sunnuntaina
Cristiano Ronaldo haluaa pelata Brightonia vastaan ​​sunnuntaina ( Kuva: Manchester United Getty Imagin kautta)

Luuletko Manchester Unitedin voittavan Brightonin sunnuntaina? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!



Mutta koska Martial on nyt loukkaantunut, United-pomo on jättänyt tärkeän päätöksen tehtäväksi. Ja Ronaldo yrittää pakottaa kätensä toiminnallaan sosiaalisessa mediassa, kun hän latasi julkaisun omaansa Instagram tarina lauantai-iltana.

Hyökkääjä julkaisi kuvan itsestään Vallecanon arvonnasta paitansa selkä kameraa kohti. Hän lisäsi vasemmalle puolelle sanan 'Valmis' sekä rukoilevan emojin ja hauislihasta taipuvan emojin.



Klikkaa tästä lukeaksesi koko tarinan!

morrisonsin aukioloajat pääsiäisenä 2019

Teini-ikäiset mukana?

Zidane Iqbal ja Alejandro Garnacho voivat pelata sunnuntaina poissaolon U21-tehtävistä.

Iqbal, 19, ja Garnacho, 18, jäivät pois Unitedin U21-ottelusta. Arsenaali lauantaina, joka päättyi 3-1 Gunnersille. Charlie Wellens - United Academyn valmistuneen ja EFL-legenda Richien poika - avasi maalin ennen kuin Khayon Edwards, Miguel Azeez ja uusi sopimus Marquinhos tekivät pisteet isännille.

'Haluamme antaa nuorille pelaajille, jotka ansaitsevat mahdollisuuden pelata', sanoi Ten Hag aiemmin tässä kuussa. 'Hän [Garnacho] näytti itsensä esikaudella ja siksi hän pelasi. Hän pelasi melko hyvin ja hänen esityksensä oli todella hyvä.'

Klikkaa tästä lukeaksesi koko tarinan!

Sane voisi palata Manchesteriin

  Manchester United on kiinnostunut Leroy Sanen hankkimisesta
Manchester United on kiinnostunut Leroy Sanen hankkimisesta ( Kuva: Getty Images)

United on tehnyt yllätyskyselyn entisestä Manchester City laitahyökkääjä Leroy Sanen saatavuus, kun Ten Hag jatkaa hyökkäysvaihtoehtojensa arvioimista.

numeron 51 merkitys

Sane ei ole kokenut tasaisimpia aikoja sen jälkeen, kun hän palasi Saksaan vuonna 2020 liittyäkseen Bayern Müncheniin. Ja saapuu tänä kesänä Sadio Mane alkaen Liverpool on herättänyt kysymyksiä siitä, kuinka paljon peliaikaa hän saa tällä kaudella.

26-vuotias pelaaja aloitti viime kaudella vasta 22 Bundesliiga-ottelua Bayernissa, ja Manen siirto vaikuttaa todennäköisesti hänen mahdollisuuksiinsa entisestään. Ten Hagin uskotaan olevan tyytyväinen Marcus Rashfordin ja Jason Sanchon ideaan Martialia molemmin puolin hyökätä kaudella.

Mutta hän toivoo edelleen vahvistavansa vaihtoehtojaan, ja Sanen tilanne Bayernissä tarkoittaa, että hän on kiinnostava pelaaja. Ten Hag on pohtinut siirtoa Ajaxin laituri Anthonylle, mutta hollantilaiset jättiläiset eivät halua menettää toista suurta nimeä Unitedille, koska Ten Hag ja Martinez ovat jo nähneet matkansa luoteeseen.

Klikkaa tästä lukeaksesi koko tarinan!

Katso Myös: