Man Utd -uutiset: Marko Arnautovic solmi sopimuksen, kun Erik ten Hag lähetti Cristiano Ronaldolle varoituksen

Siirtouutiset

Horoskooppi Huomenna

Manchester United on peräsintön kesän siirtoikkuna on edelleen yksi maailman jalkapallon kuumimmista aiheista.



Kuten Erik ten Hag pyrkii tuomaan takaisin loistoajat Old Traffordille, seuran onnettomaan tavoitteeseen Frenkie de Jong on johtanut siihen, että Red Devils jahtaa nyt useita hankintoja kolmen kuukauden mittaisen ikkunan kolmen viimeisen viikon aikana. Tästä huolimatta, Tyrell Malacia , Christian Eriksen ja Lisandro Martinez ovat oven läpi 70 miljoonalla punnalla ja Adrien Rabiot näyttää allekirjoittaa numero neljä .



sons of anarchy kausi 8

Samaan aikaan saaga ympärillä Cristiano Ronaldo Unitedin tulevaisuus jyllää etsimään tapoja vahvistaa hyökkäystään ja toipua siitä Sunnuntain painajainen alkaa uuteen Valioliiga kampanja, a tuhoisa 2-1 tappio kotonaan Brighton & Hove Albion.



Tässä on NEWSAM Jalkapallo viimeisimmät uutiset Old Traffordilta.

Red Devils hylkää Arnautovicin

Harvinaisessa lyhyessä siirtosaagassa United on luopunut yrityksestään allekirjoittaa sopimus Marko Arnautovic alkaen Bologna . Red Devilsin päätös seurasi kannattajien vastareaktiota sen jälkeen, kun kävi ilmi, että seura oli jättänyt viikonloppuna noin 7 miljoonan punnan arvoisen shokkitarjouksen. Italialainen Bologna hylkäsi tarjouksen, ja 33-vuotiaasta itävaltalaisesta hyökkääjästä odotettiin parannettua tarjousta.

Mutta nyt Arnautovic pysyy paikoillaan, sillä useat United-fanit lähettivät sähköpostia Red Devilsin toimitusjohtajalle Richard Arnoldille suoraan rasismisyytösten vuoksi viime kesän EM-kisojen aikana. Arnold ja muut etsivät nyt vaihtoehtoisia hyökkääjiä allekirjoitettavaksi.



tiesodat missä ne nyt ovat

Lue koko tarina täältä .

Tule mukaan! Keneen Man Utdin nyt pitäisi kohdistaa parantaakseen hyökkäystään? Kerro meille valintasi kommenttiosiossa .



  Arnautovic ei allekirjoita Man Utd
Arnautovic ei allekirjoita Man Utd

Ronaldo lähetti varoituksen

Rio Ferdinand on julistanut sen Unitedilla ei ole varaa antaa Cristiano Ronaldo lähteä tänä kesänä, vaikka 37-vuotias halusi epätoivoisesti jättää seuran perässä Mestarien liiga jalkapallo. Ronaldo esiintyi vaihtopelaajana sunnuntain tappiossa. Päätöksellä, josta hänen entinen Red Devils -joukkuetoverinsa oli eri mieltä ja jota hän varoitti, voi olla aaltoilevia vaikutuksia.

'Pelaajalle pahinta mitä voi tehdä on istua penkillä ja lähteä peliin', Ferdinand sanoi puheessaan. Vibe with Five näytä. 'Aloitat hänelle, kerrot hänelle - 'Pelaat 45 ja teet mitä teet'. Hänellä olisi [on ollut 45 minuuttia]. Hän on tarpeeksi kokenut tahdistaakseen itseään pelin läpi.

mcdonaldsin joulumainos 2019

'Sinun täytyy luottaa näihin tyyppeihin... Man Utd ei koskaan päästä häntä menemään juuri nyt. Mistä he löytävät 24 maalia? Älä keskustele, et ole menossa mihinkään.'

Lue koko tarina .

Pique painostaa De Jongia

  Pique on kehottanut De Jongia ottamaan palkanleikkauksen
Pique on kehottanut De Jongia ottamaan palkanleikkauksen ( Kuva: Getty Images)

Entinen United-puolustaja Gerard Pique saattaa tehdä Red Devilsille palveluksen suostumalla alentamaan palkkaansa Barcelona , mikä puolestaan ​​painostaa Frenkie de Jongia tekemään samoin. Veteraani aikoo leikata palkkojaan auttaakseen rakastettua katalonialaista seuraansa rekisteröimään viisi uutta sopimusta ja kaksi sopimuksen uusimista ennen uutta La Liga -kautta.

mitä b ja q tarkoittavat

Camp Noun hallitus on myös kehottanut De Jongia uhraamaan tulonsa, mutta hän pysyy lujana ja haluaa, että hänelle maksetaan 14 miljoonaa puntaa, jotka hän on velkaa lykättyään palkkaansa Covid-19 pandeeminen. Keskikenttäpelaaja on edelleen Ten Hagin tärkein siirtokohde, ja vaikka hänen halunsa on pysyä paikallaan, Barcelona tarvitsee hänet joko tinkimään palkoistaan, kuten Pique on tehnyt, tai lähtemään. Mitä tulee Unitediin, Adrien Rabiot näyttää kuitenkin paljon todennäköiseltä vaihtoehdolta.

Lue koko tarina .

Katso Myös: