Erik ten Hagin on tehtävä enemmän kuin vain vaihdettava Man Utd -korsuja pelastaakseen tämän uppoavan laivan

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Erilainen korsu - sama kamala, epätoivoinen, synkkä Manchester United.



Erik ten Hag päätti vaihtaa kotipenkin lähemmäksi Stretford Endiä, mutta kävi ilmi, että se oli ainoa muutos, jonka hän on tehnyt. Ensinnäkin, älä anna minkään laimentaa erinomaisuutta Brighton ja loistosta Graham Potter, joka toivotti uuden hollantilaisen vihollisensa tervetulleeksi taktisella mestarikurssilla.



Eikä mikään saa heikentää kahta älykästä Pascal Grossin maalia, jotka antoivat vieraille kaikkien aikojen ensimmäisen voiton Old Traffordilla. Mutta siltä varalta, että kenenkään kannattajan muistot pyyhkiytyisivät Ten Hagin saapumisesta ja miellyttävästä kesäpotkusta, tämä oli kauhea muistutus siitä, kuinka hämmästyttävän keskinkertainen tästä United-joukkueesta on tullut.



Miksi mikään muuttuisi, kun Fred ja Scott McTominay - jälkimmäinen onnekas väistää punaisen kortin Moises Caicedon kauhuvirheestä - muodostaako keskikenttäsi keskikentän? Miksi mikään muuttuisi milloin Harry Maguire levittää paniikkia? Miksi mikään muuttuisi milloin Marcus Rashford kamppaileeko saada ansa yksinkertaisimpia palloja? Miksi mikään muuttuisi, kun koko kokoonpano ei näytä tarpeeksi sopivalta? Ajatus, että Ten Hagilla voisi olla jonkinlainen taikasauva hihassaan, ei ole toiveajattelua, se on puhdasta harhaa.

Tämän Old Traffordin avauskappaleen ääniraita oli tuttu, ottelua edeltävä protesti ja Glazers Outin hiljainen humina, kuuli yksi heidän numeroistaan, Avie. Se on edelleen kuuroille korville jäävä refrääni, mutta tyytymättömyys ei luo positiivista tunnelmaa paikasta. Ja tämä pelaajaryhmä tarvitsee kaiken mahdollisen positiivisuuden. Teknisesti he ovat maailman kaukana eliitistä, ja heidän ongelmansa on tyypillinen jakelu David De Gea.

milloin bgt 2014 alkaa televisiossa

Sinun ei todellakaan tarvitse olla valmentajan nero tullaksesi siihen johtopäätökseen, että et voi pelata maalivahtilta, jos maalivahti ei voi pelata. Jos Ten Hag haluaa maalivahtinsa syöttävän sen, hänen on vaihdettava maalivahtiaan, niin yksinkertaista. Ei sillä, että ohimenevä epäonnistuminen rajoittuisi De Geaan - kaukana siitä. Se, että Fred kesti 53. minuuttiin asti, oli hieman mysteeri, kun taas Rashfordin kosketus ja viimeistelykyky ovat menneet pitkäaikaiseen piiloon.



OTA KANTAA! Kuinka Ten Hag korjaa Man Utd:n? Kerro meille kommenttiosiossa

  Cristiano Ronaldo Manchester Unitedista
Cristiano Ronaldo tuli Manchester Unitedin penkiltä, ​​mutta ei pystynyt estämään heitä liukumasta kotimaahan 2-1-tappioon Brightonille. ( Kuva: Michael Regan/Getty Images)

Sitä vastoin Brightonin syöttö oli terävää, tarkkaa ja määrätietoista, mikä johti pariin ensimmäisen puoliajan maaliin. Gross viimeisteli kaksijalkaisella asiantuntemuksella molemmilla kerroilla, mutta hänen mahdollisuutensa tehtiin älykkäillä vaihdoilla, jotka ensinnäkin päättyivät Danny Welbeckin syöttöön ja toiseksi Solly Marchiin, jonka De Gea pystyi vain tasoittamaan maalintekijän. Unitedin ainoa selkeä ensimmäisen puoliajan mahdollisuus oli saapunut ennen kuin Brighton iski, mutta Bruno Fernandes lusikkasi sen katsomolle.



Heidän puoliajan vaje heijasti Unitedin keskinkertaisuutta, mutta on sanomattakin selvää, että he eläytyivät Cristiano Ronaldo korvasi Fredin ja kun Brighton, joko tietoisesti tai alitajuisesti, päätti jäädä alas. Maaliin liittyi kuitenkin merkittävä omaisuus, joka sai Unitedin takaisin kilpailuun.

Vaikka VAR John Brooks ei edes katsonut, mikä näytti ilmeiseltä rangaistuspotkulta sen jälkeen Lisandro Martinez oli niputtanut Welbeckin, hän päätti, että pallo ei ollut irronnut Diogo Dalotin kädestä, ennen kuin maalivahti Robert Sanchezin ja Alexis Mac Allisterin välinen sekoitus johti keskikenttäpelaajan omaan maaliin. Mutta edes onni ei voi auttaa tätä Manchester United -joukkuetta. Ten Hagilla on käsissään helvetinmoinen haaste – ja siihen vastaaminen vaatii muutakin kuin paikan vaihtamisen.

mitä 1020 tarkoittaa

Katso Myös: