Marks & Spencer ostaa Jaeger -muotiketjun kaksi kuukautta romahduksen jälkeen

Marks & Spencer

Horoskooppi Huomenna

M&S: n odotetaan ostavan Jaegerin tuotemerkkiä ja osakkeita, mutta ei sen pääkadukauppoja

M&S: n odotetaan ostavan Jaegerin tuotemerkkiä ja osakkeita, mutta ei sen pääkadukauppoja(Kuva: Getty Images Jaegerille)



Marks & Spencerin kerrotaan olevan lähellä Jaeger -muotiketjun ostamista kaksi kuukautta sen jälkeen, kun liiketoiminta siirtyi hallintoon.



Tavaratalon odotetaan saavan kaupan päätökseen tällä viikolla, säästää osan Philip Dayn kärsimästä Edinburgh Woolen Mill Groupista, joka omistaa myös Peacocksin ja Austin Reedin .



Se tapahtuu vain kuukausia sen jälkeen, kun M&S: n toimitusjohtaja Steve Rowe ilmoitti suunnitelmistaan ​​myöntää lisää myönnytyksiä myymälöille elvyttämään brittiläinen brändi.

Siihen sisältyi epäonnistunut tarjous alusvaatemerkin Victoria's Secretin toimittamisesta Isossa-Britanniassa ja ekomuotimerkki Nobody’s Childin ostaminen viime vuonna.

M&S: n odotetaan ostavan Jaegerin brändin ja osakkeet, mutta ei sen lukuisia kauppoja, Sky Newsin mukaan.



M&S voi allekirjoittaa sopimuksen Jaegerin ostamisesta heti tällä viikolla (Kuva: LightRocket Getty Imagesin kautta)

Kuten monet vaateliikeyritykset, myös Jaeger on kamppaillut voimakkaasti viimeisen vuoden aikana, ja sulkemiset ja ostorajoitukset vaikeuttavat myyntiä.



Se ilmoitti 13 myymälän pysyvästä sulkemisesta ja 103 tehtävän leikkaamisesta viikossa sen jälkeen, kun se otettiin hallintaan EWM: n Peacocks-, Austin Reed- ja Jacques Vert -merkkien rinnalla.

EWM on aloittanut toimintansa merkittävän uudelleenjärjestelyn estääkseen sen romahtamisen, ja dubailainen miljardööri Phillip Day aikoo myydä joitakin ryhmänsä tuotemerkkejä.

M & S: n vaatemyynti on romahtanut pandemian alkamisen jälkeen, laskien noin 60% viime maaliskuun ja toukokuun välillä.

Marraskuussa se kirjasi ensimmäisen tappionsa 94 vuoteen julkisena yrityksenä.

Yhtiö luopui 7000 myymälätyöpaikasta 950 pääkonttorin roolin lisäksi aiemmin pandemian aikana.

Ryhmän on määrä julkaista joulukauppapäivityksensä perjantaina, ja sen on tarkoitus paljastaa lukioiden ja tiukempien rajoitusten vaikutus vaatekauppoihin.

Katso Myös: