Martin Lewisin fani selittää, kuinka hän voitti takaisin lähes 10 000 puntaa palkkapäivälainayrityksiltä

Martin Lewis

Horoskooppi Huomenna

Martin Lewisin lukija

Martin Lewisin MoneySavingExpert -verkkosivuston lukija on kirjoittanut selittääkseen, kuinka hän sai takaisin 9300 puntaa palkkapäivälainayrityksiltä(Kuva: S Meddle/ITV/REX/Shutterstock)



World Cup 2018 tulokset

Martin Lewisin fani on pystynyt palauttamaan 9300 puntaa 72 palkkapäivälainayhtiöltä rahansäästöasiantuntijan neuvojen jälkeen.



Lukija, joka tunnetaan vain nimellä Emma, ​​sanoo, että hän oli ollut jatkuvassa velassa viimeiset kymmenen vuotta, mutta pystyi muuttamaan taloutensa.



Hän pystyi voittamaan takaisin 9300 puntaa palkkapäivälainayhtiöiltä, ​​kun hän oli kyseenalaistanut lainansa kohtuuhintaisuuden ja sopivuuden.

Kaiken kaikkiaan Emma sai rahat takaisin 61: ltä lainaamastaan ​​72 palkkapäivälainayrityksestä joko valittamalla heille suoraan tai rahoitusasiamiespalvelun kautta.

MoneySavingExpert -lukija on myös erikseen voinut vaatia takaisin 800 puntaa korvausta ja hyvitystä luottokorttimaksuista ja tilinylitysmaksuista.



(Kuva: Getty Images/iStockphoto)

Emma sanoo, että Martinin neuvojen perusteella hän näki myös, että hän otti yhteyttä kaikkiin luettelo- ja luottokorttiyhtiöihin, joille hän oli velkaa, ja sopi korottomista maksuista ja alennetuista suunnitelmista velan leikkaamiseksi.



Rahanmuutos tarkoittaa, että hän on siirtynyt yli 20 000 punnan velasta velattomaksi ja säästöiksi alle vuodessa.

Kirjoittaminen MSE: lle Emma sanoi: '' Kun otit takaisin palkkapäivälainoja koskevia vinkkejä, haastoimme lainani kohtuuhintaisuuden ja soveltuvuuden, ja olemme voittaneet suurimman osan valituksista (yhteensä 61 palkkapäivälainasta 61) joko suoraan yritysten kautta tai rahoitusasiamiehen kautta.

- Kaiken kaikkiaan olen saanut korkoja ja korvauksia yhteensä yli 9 300 puntaa. Olen myös saanut erikseen korvausta ja hyvityksiä luottokorttimaksuista ja tilinylitysmaksut yhteensä noin 800 puntaa. ''

Kuinka saada rahat takaisin palkkapäivälainayhtiöiltä

Jos lainasit palkkapäivälainan, jota sinulla ei ollut varaa maksaa takaisin, koska lainanantaja ei tarkistanut taloutta kunnolla, sinulla voi olla oikeus saada rahat takaisin.

Toinen tapa, jolla palkkapäivälaina voitaisiin myydä väärin, on, jos kustannukset tai takaisinmaksuaikataulu ja mahdolliset lisämaksut eivät olleet selviä.

Se, että sinua ei varoiteta myöhästyneiden maksujen riskistä ja siitä, kuinka paljon lopulta maksat takaisin, on myös epäreilua myyntiä.

Oikeudenmukaisen kohtelun kannalta lainanantajien odotetaan tarjoavan sinulle apua, jos kerrot heille, että sinulla on vaikeuksia, ja heidän pitäisi tarjota sinulle ilmaisia ​​velkaneuvoja.

Jos luulet, että sinua on myyty väärin, sinulle todennäköisesti palautetaan korot sekä mahdolliset maksut siitä lähtien, kun sinua kohdeltiin epäoikeudenmukaisesti.

Aloita korvausvaatimus puhumalla palkkapäivälainanantajalta tai tarkistamalla sen verkkosivustolta sen valitusosaston osoite.

On parasta tehdä tämä kirjallisesti, koska voit seurata kirjettä ja varmistaa, että se on saapunut ja että he ovat vastaanottaneet valituksesi.

Jos sinulla on vaikeuksia, voit ottaa yhteyttä ilmaiseksi valitussivustoon Resolver, joka auttaa sinua valituksesi käsittelyssä.

Resolver auttaa myös eskaloimaan tapauksesi, jos et saa vastausta.

Jos et kuule takaisin lainanantajalta kahdeksan viikon kuluttua tai valituksesi hylätään tai et ole tyytyväinen vastaukseen, voit ottaa yhteyttä rahoitusasiamiespalveluun.

Tämä on ilmainen palvelu käytettäväksi. Sinun on täytettävä Oikeusasiamiehen valituslomake aloittaa menettelyn.

Jos sinusta tuntuu, että sinua on myyty väärin, on parasta saada valitus mahdollisimman pian, koska kymmenet palkkapäivälainanantajat ovat kaatuneet viime vuosina.

Kun yritys menee konkurssiin, se tarkoittaa, että asiakkaat ovat vaarassa saada huomattavasti pienempiä maksuja - tai jopa havaita, että on liian myöhäistä tehdä valitus.

Katso Myös: