Mary Poppinsin pääosassa David Tomlinsonin salainen sydänsuru ensimmäisen vaimon traagisen kuoleman jälkeen

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Mary Poppinsin tähti David Tomlinson

Mary Poppinsin pääosassa David Tomlinsonin salainen sydänsärky perheen kuoleman jälkeen(Kuva: NEWSAM.co.uk)



George Banksina Mary Poppinsissa David Tomlinson avasi kauluksensa ja hyppäsi puistoon laulaen Let's Go Fly a Kiteä vaimonsa ja lastensa kanssa.



David oli menettänyt ensimmäisen vaimonsa järkyttävimmissä olosuhteissa.



Vuonna 1943, toisessa maailmansodassa, RAF -lentäjäopettaja David avioitui New Yorkissa sotapuolison Mary Hiddinghin kanssa, jolla oli kaksi poikaa. Hän oli tavannut Marian Britannian sotaministeriön liikenneministeriössä, jossa hän työskenteli.

Kun David kutsuttiin takaisin Britanniaan pian häämatkansa jälkeen, byrokratia esti 34-vuotiaan Maryn ja hänen poikiensa menemästä hänen kanssaan.

David ja hänen näyttelijä Julie Andrew söivät usein sunnuntailounaan yhdessä, hänen poikansa muistelee

David ja hänen näyttelijä Julie Andrew söivät usein sunnuntailounaan yhdessä, hänen poikansa muistelee (Kuva: Getty Images)



Davidin tietämättä hän oli kärsinyt mielenterveysongelmista koko elämänsä.

333 enkelinumeroissa

Ja kolme kuukautta myöhemmin, yksin ja epätoivoisena, että he koskaan yhdistettäisiin, hän kirjautui Henry Hudson -hotelliin New Yorkissa ja hyppäsi poikiensa kanssa 15. kerroksen huoneen ikkunasta. He kaikki kuolivat.



David, joka kuoli vuonna 2000, 83 -vuotias, meni uudelleen naimisiin vuonna 1953 ja hänellä oli neljä poikaa vaimonsa Audreyn kanssa, joka on nyt 89 -vuotias.

Heidän toinen poikansa James, 64, sanoo, että hän ja hänen veljensä olivat 20 -vuotiaita ennen kuin he saivat tietää isänsä ensimmäisestä vaimosta.

Ja hän paljastaa, että hänen isänsä ei ollut koskaan kokenut voivansa vierailla Marian haudalla.

rouva Brownin poikien perhe
Tomlinson ilahdutti miljoonia lapsia musiikkiklassikon Mary Poppinsin isänä

Tomlinson ilahdutti miljoonia lapsia musiikkiklassikon Mary Poppinsin isänä (Kuva: Lehdistöjärjestö)

David näytteli elokuvassa Kolme miestä veneessä Laurence Harveyn ja Jimmy Edwardsin rinnalla

David näytteli elokuvassa Kolme miestä veneessä Laurence Harveyn ja Jimmy Edwardsin rinnalla (Kuva: NEWSAMpix)

Puhuessaan Nathan Morleyn julkaisemasta Disneyn brittiläisestä herrasmiehestä - The Life and Career of David Tomlinson -julkaisusta James sanoo: Ainoa kerta, kun hän puhui minulle ensimmäisestä avioliitostaan, kun menin naimisiin ensimmäisen vaimoni kanssa, jolla oli jo kaksi lasta.

Se sai hänet hyvin hermostuneeksi. Hän sanoi, että se toi mieleen erittäin huonoja muistoja siitä, mitä hänelle oli tapahtunut.

Hän sanoisi, että ihmiset ovat hyviä toipumaan asioista, on sisäänrakennettu asia, jonka parannat jossain määrin.

Luulen, että hän oli tuhoutunut, mutta se oli sodan aikaa, hänen veljensä oli sotavanki, ihmiset kuolivat.

Muistaessaan onnellisempia aikoja James kertoo kuinka hänen isänsä solmi ystävyyden elokuvamaguli Walt Disneyn kanssa vuoden 1964 Mary Poppins -hitin kuvaamisen aikana.

Kuvaamisen päätyttyä Disney lensi Davidin vaimon ja neljä nuorta poikaa Kaliforniaan ja antoi näyttelijän ohjata heidät Palm Springsin loma -asuntoonsa lentokoneessaan.

David Tomlinson kuvasi leikkivänsä cowboyja poikansa Jamesin kanssa

David Tomlinson kuvasi leikkivänsä cowboyja poikansa Jamesin kanssa (Kuva: Kerää)

Englantilainen näyttelijä David Tomlinson kuoli vuonna 2000

Englantilainen näyttelijä David Tomlinson kuoli vuonna 2000 (Kuva: Getty Images)

James sanoo: Menimme sisään katsomaan Waltia ja seisoimme hänen pöydänsä edessä, ja hän sanoi äidilleni: ’Oletko käynyt Palm Springsissä? Sinun täytyy mennä'.

Hän sanoi sihteerilleen: 'Ota heidät ulos, sinut lennetään lentokoneellani'. Katsoin hänen työpöytäään ja siellä oli lentokone ja sanoin: 'Onko se sinun lentokoneesi?' Hän sanoi: 'Kyllä', ja minä sanoin: 'Taikuutta se on suurempi.' Hän katsoi minua ja sanoi: 'Huone on liian pieni' ''.

Muistaessaan todellisen lentokoneen James sanoo: Isä lensi sen, hän oli RAF: n toisen maailmansodan lentäjäopettaja.

Istuin Disneyn istuimelle takana, jossa oli sisäpuhelin ohjaamoon, ja sanoin: ’Kun Walt taikuuttaa lentokoneen takaisin, varmista, ettet ole siinä.’ Tämä oli Walt Disney - hän teki taikuutta.

Näyttää siltä, ​​että David oli vähemmän vakuuttunut Walt Disneyn taikuudesta.

Steven gerrardin serkku kuoli Hillsboroughissa

James sanoo: Kun hän näki Poppinsin kiireet - hän katsoi niitä Walt Disneyn kanssa - hän piti sitä tunteellisimpana roskana, jonka hän oli koskaan nähnyt. Hän ajatteli, että siitä tulee katastrofi. Onneksi hän ei ollut tuottaja.

David Tomlinson kuvassa vaimonsa Audrey Adamsin kanssa heidän vastasyntyneen poikansa Williamin kanssa

David Tomlinson kuvassa vaimonsa Audrey Adamsin kanssa heidän vastasyntyneen poikansa Williamin kanssa (Kuva: Lehdistöjärjestö)

David kuvasi kotonaan vuonna 1950

David kuvasi kotonaan vuonna 1950 (Kuva: Popperfoto Getty Imagesin kautta)

Davidin tie Hollywoodin menestykseen oli ollut taistelu. Kasvaessaan kiusaavan isänsä Clarence, asianajaja, David kehitti änkyttää.

Clarence yritti pakottaa hänet toimistotyöhön ja pilkkasi häntä, kun hän vaati lähtöä jatkaakseen unelmaansa tulla näyttelijäksi.

Koko ajan Clarence piti rakastajatar ja seitsemän lasta Lontoossa, asui heidän kanssaan viikon aikana ja palasi lailliseen perheeseensä Folkestonessa, Kentissä, viikonloppuisin.

Davidin poika James puhui äskettäin isänsä perinnöstä

Davidin poika James puhui äskettäin isänsä perinnöstä (Kuva: Popperfoto Getty Imagesin kautta)

kim jong unin talo

Davidin äiti, Firenze, tiesi, mutta ei sanonut mitään, pitäen kiinni avioliiton kunnioitettavuudesta eikä avioerosta.

Hän oli saanut selville, kun Clarence lähetti vahingossa rakastajalleen tarkoitetun kirjeen Firenzeen, kun hän oli poissa taistelussa Ranskassa ensimmäisen maailmansodan aikana.

James sanoo, että Clarencen käytös vaikutti isäänsä syvästi.

Hän sanoo: Hän suojeli hyvin poikiaan ja äitiäni. Suojelee meitä kauheasti, luultavasti liikaa.

David ja hänen näyttelijä Julie Andrew söivät usein sunnuntailounaan yhdessä, hänen poikansa muistelee

Angela Lansbury ja David Tomlinson kuvassa Bedknobs ja Broomsticks (Kuva: FilmPublicityArchive/United Archives via Getty Images)

Mary Poppinsin ilmestyessä David oli nelikymppinen näyttelijä, joka oli työskennellyt lujasti teatterissa 1930- ja 1940 -luvuilla, ennen kuin siirtyi elokuvaan sodan aikana ja 1950 -luvulla.

Hän tapasi Walt Disneyn vuonna 1958, kun Hollywoodin jättiläinen näki hänet näytelmässä The Ring of Truth Lontoossa ja kutsui hänet illalliselle. Hän ei kuullut Disneystä uudelleen ennen kuin hän sai Poppinsin roolin.

David muisti kerran lämpimän vastaanoton, jonka hän sai Kalifornian Burbankin Disney -studioilta, kirjoittaen: Kun saavuin Hollywoodiin, amerikkalaiset antoivat vaikutelman, että olet ainoa henkilö, jonka he ovat koskaan halunneet tavata. Se oli innostava, iloinen kokemus.

Hän tuli toimeen brittiläisen koti -ikäisen Julie Andrewsin kanssa, ja he söivät sunnuntailounaan hänen kotonaan. James sanoo: Hän kokkaisi ja he pelasivat arvoituksia.

Disney jopa pyysi Davidia ohjaamaan Dick Van Dykeä Cockneyn aksentillaan, mutta hän saapui paikalle hieman myöhässä, koska hän oli jo aloittanut kuvaamisen Bertin lakaisijana.

Vaikka Walt Disney kertoi Davidille: Ei ole liikaa väliä, jos hänen Cockney ei ole liian hyvä, koska en tee elokuvaa vain Itä -Lontoota varten.

kitty Elm guest house
David näytteli George Banksia Mary Poppinsissa

David näytteli George Banksia Mary Poppinsissa (Kuva: Getty Images)

James sanoo: Isä piti Dickiä ihmeellisenä, mutta jos hän olisi saapunut sinne aikaisemmin, hän olisi voinut auttaa häntä paljon!

  • Disneyn brittiläinen herrasmies: David Tomlinsonin elämä ja ura, kirjoittanut Nathan Morley, The History Press.

D o onko sinulla tarina myytävänä? Ota meihin yhteyttä osoitteessa info@distritonline.pt tai soita meille suoraan 0207 29 33033

Katso Myös: