Max Verstappen sai Alex Albonin 'näyttämään siltä, ​​että hän ajaisi bussia' Red Bullissa

Formula 1

Horoskooppi Huomenna

Alex Albon on antanut sisäpiirin selvityksen siitä, miten Max Verstappen rotuja, jotka perustuvat hänen aikaansa hollantilaisena punainen härkä joukkuekaveri.



Britti-thaimaalainen kilpailija oli vielä vähemmän kokenut kuin Verstappen, kun hänelle annettiin mahdollisuus ajaa huipputiimiin. Hän oli vain kilpaillut Formula 1 puolen kauden ajan, kun hän sai kutsun Christian Horner 2019 kampanjan puolivälissä.



Hänen oli tarkoitus vaihtaa paikkoja Pierre Gasly , joka oli kuihtunut paineen alla ja palasi sisartiimiin punainen härkä . Mutta vaikka hänelle annettiin aikaa todistaa itsensä, Albon ei vieläkään pystynyt pääsemään lähelle Verstappenin tulosta .



'Sanoisin, että hän on lahjakkain kuljettaja, jonka kanssa olen koskaan ajanut', 26-vuotias kilpailija. Williams , kertoi MotorMouth podcast . 'On vaikea verrata joukkuetovereitasi, mutta hän ajaa kuin puhuisi – politiikalle ei ole tilaa. Hän on hyvin suoraviivainen ja hyvin rento. Ihmiset eivät todellakaan tunne sitä puolta hänestä, mutta hän on niin rento, että melkein ajattelen, Toivon, että olisin niin rento.

'Se on myös tapa, jolla hän käsittelee autoa – hän on erittäin tarkka. Se, mitä hän haluaa autosta, on hyvin erilaista kuin mitä useimmat kuljettajat haluavat. Hän haluaa auton, joka on niin terävä nurkassa, että se on uskomatonta. Voin kertoa, että auto on erittäin terävä.

'Minua on aina tunnettu kuljettajana, joka pitää paljon etupidosta, hallita autoa tarkasti. Ja sitten tämä kaveri tulee sisään. Hän saa sen näyttämään siltä, ​​että ajaisin bussia.'



 Albon nauttii elämästä takaisin F1:ssä Williamsin kanssa
Albon nauttii elämästä takaisin F1:ssä Williamsin kanssa ( Kuva: Getty Images)

Kun Albon oli ollut poissa urheilusta vuonna 2021, Williams antoi hänelle pelastusköyden, joka antoi hänelle kauden todistaakseen itsensä. Hänen suorituksensa auton kilpailukyvyn puutteesta huolimatta on palkittu uusi monivuotinen sopimus, vahvistettiin viime viikolla .

Ja vaikka hänen uusi työnantajansa on ruudukon takaosassa, Albon kokee, että sillä on paljon tilaa muuttua – ja melko nopeasti. ''Näen asian nyt, että [kauden loppu on] todella hyvä tilaisuus joukkueille palautua [ja] päästä eroon nopeasti', hän kertoi. GoF1 Show .



'Nämä autot ovat niin avoimia, konseptit ovat niin uusia, voit nähdä meidän kaltaisen tiimin – olemme muuttaneet täysin auton filosofiaa kuudessa kuukaudessa. Tiedämme tiiminä, missä kamppailemme, mitä millaisissa kulmissa häviämme muihin ihmisiin verrattuna.

'Tiedämme syyn, se ei ole asia, josta raapimme päätämme. Tämä antaa meille selkeän suunnan mennä, jos saamme sen. Miksi ei? Miksi emme voi kerätä pisteitä säännöllisesti pelin loppua kohti. kausi?'

Katso Myös: