Meghan Marklen Suits-näyttelijä Patrick J Adams toivottaa toisen tyttärensä vaimonsa kanssa tervetulleeksi

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Suits -tähti Patrick J Adams on saanut toisen tyttären vaimonsa Troian Bellisarion kanssa

Suits -tähti Patrick J Adams on saanut toisen tyttären vaimonsa Troian Bellisarion kanssa



Meghan Marklen näytöllä oleva aviomies Patrick J Adams on toivottanut toisen tyttövauvan nimeltä Elliott tervetulleeksi vaimonsa Troian Bellisarion kanssa, joka näytteli amerikkalaisessa teinidraamassa Pretty Little Liars.



Patrick, joka näytteli oikeudellisessa draamassa Suits Sussexin herttuattaren rinnalla, rikkoi vauvauutisen Instagram -viestissä, jossa hänen uusin tyttärensä kietoi pienen kätensä sormensa ympärille.



Julkaisi ylpeänä hetken Patrick kirjoitti: '+1… ..Tervetuloa huvilaan, rouva Elliot Rowena Adams. Olkoon elämäsi yhtä ainutlaatuista ja jännittävää kuin saapumisesi. ''

luotettavia käytettyjä autoja uk

Fellow Suits -tähti Amanda Schull, joka näytteli sarjassa Katrina Bennettia, onnitteli nopeasti pariskuntaa sosiaalisessa mediassa, samoin kuin näyttelijän tuhannet fanit.

Kaksi äiti Troian kirjoitti Instagram-sivulleen: 'Maagiselle olennolle, joka jotenkin päätti, että minä olen keho tulla läpi. Olet antanut minulle suurimman lahjan maan päällä.



'En tiedä mitä helvettiä tein ennen sinua. Mutta tiedän, että puhelimessani oli paljon vähemmän mielenkiintoisia selfieitä. Kiitos, että valitsit minut äitisi. '

Patrick ja vaimo Troian ovat jälleen vanhempia

Patrick ja vaimo Troian ovat jälleen vanhempia (Kuva: FilmMagic)



39-vuotiaalla Patrickilla ja hänen vaimollaan (35) on jo kaksivuotias tytär Aurora.

Pari tapasi esiintyessään yhdessä vuonna 2009, mutta tuli viralliseksi, kun Patrickilla oli vieraspaikka Pretty Little Liarsissa.

Patrick ja Troian ovat kahden lapsen vanhemmat

Patrick ja Troian ovat kahden lapsen vanhemmat (Kuva: FilmMagic)

jeremy clarkson huippuvaihde

Näyttelijä näytteli kuuluisasti Meghan Marklea vastapäätä seitsemän kauden aikana ja on edelleen Sussexin herttuattaren ystävä, joka osallistui prinssi Harryn häihin vaimonsa kanssa toukokuussa 2018.

Patrick julkaisi kuvan Elliottin pienestä kädestä kietoutuneena sormensa ympärille

Patrick julkaisi kuvan Elliottin pienestä kädestä kietoutuneena sormensa ympärille (Kuva: sleepinthegardn/Instagram)

Ennen tätä Oprahin haastattelua kanadalainen näyttelijä tuli nopeasti herttuattaren puolustukseen ylistäen häntä `` voimakkaaksi naiseksi, jolla on syvä moraalitaju '', joka `` ei ollut koskaan pelännyt puhua ''.

Kuninkaallisen perheen räjäyttäminen 'säädyllisyyden konkurssiin' pistävässä hyökkäyksessä Suits -tähti merkitsi kuninkaalliset `` myrkyllisiksi ''.

jesyä pienestä sekoituksesta

Patrick osallistui Sussexin herttuan ja herttuattaren häihin kuninkaallisten, kuten kuningattaren ja prinssi Philipin, rinnalla vain kolme vuotta sitten.

Kahden äiti Troian näytteli elokuvassa Pretty Little Liars

Kahden äiti Troian näytteli elokuvassa Pretty Little Liars (Kuva: sleepinthegardn/Instagram)

Puolustettuaan Meghania hän puhui miehensä perheelle.

Patrick kirjoitti: 'On OBSCENE, että kuninkaallinen perhe, joka uusin jäsen kasvaa tällä hetkellä hänen sisimmässään, edistää ja vahvistaa syytöksiä kiusaamisesta naista vastaan, joka itse oli joutunut pakenemaan Yhdistyneestä kuningaskunnasta suojellakseen perhettään ja omaa mielenterveyttään . ''

Näyttelijä jakoi äskettäin kulissien takana hetken itsestään ja hänen tähdistään, kun he työskentelivät suuren suosion saaneessa näytöksessä, ja kuvasi sen: 'Kauan sitten .. kaukana galaksissa ...'

Katso Myös: