Michael B Jordan kaatuu, kun häntä on lyöty kasvoihin Rocky -elokuvan Creed kuvaamisen aikana

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Michael B Jordan on varmasti valmis kärsimään taiteestaan.



Näyttelijä, joka esittää pääosassa Creed - Rocky -sarjan jatkoa - lähetettiin kankaalle taistelukohtauksen harjoituksen aikana.



magenta devine kuolinsyy

Risteilijäpainoinen nyrkkeilijä Tony Bellew antoi iskun ja pelaa Michaelin englantilaista vastustajaa Pretty & apos; Ricky Conlan elokuvassa, r eports Liverpool Echo.



Sylvester Stallone julkaisi videon lyönnistä Twitteriin ja kirjoitti: 'Michael B Jordon', nuori uskontunnustus ja 'KO: n saaminen oikeasti! Mutta hän nousi ja teki sen uudelleen! Sitä kutsutaan suoliksi !! '

Michael B Jordan otti iskun

Hän kaatui matolle



Liverpoolin maailmanmestaruuden haastaja Tony taivuttaa näyttelijälihaksensa Slyn rinnalla, joka toistaa roolinsa Rocky Balboana, ja & amp; Fantastic Four & apos; tähti Jordan kuumana odotetussa elokuvassa, joka julkaistaan ​​helmikuussa.

Jordan, joka esiintyi myös Zac Efronin ja Miles Tellerin rinnalla vuoden 2014 elokuvassa That Awkward Moment, esittää Rocky Balboan entistä kuvitteellista vastustajaa Apollo Creedin poikaa Adonis Johnsonia.



Juoni kehittyy, koska Johnson ei koskaan tuntenut kuuluisaa isäänsä, joka oli ollut raskaansarjan maailmanmestari (alun perin Carl Weathersin soittama), mutta ei voi kiistää, että taistelut ovat hänen veressään, joten Adonis suunnittelee Philadelphiaan, Apollo Creedin legendaarisen ottelun sivustoon kovalla nousulla, Balboa.

Tony Bellew elokuvassa Creed

Tony Bellew elokuvassa Creed

paul knightley sam faiers

Kun heidän täytyy vakuuttaa Rocky kouluttajakseen, heistä tulee läheisiä, kun otetaan huomioon, että Rocky näkee Adonisissa määrätietoisuuden ja kyvyn, jonka hän oli tuntenut Apollossa - raivokkaassa kilpailijassa, josta tuli hänen lähin ystävä.

Rocky kulmassa, Adonis saa oman kuvansa otsikosta, kun elokuva seuraa hänen emotionaalista matkaansa todellisen taistelijan intohimon kehittämisessä.

Katso Myös: