Michelle Keegan ja Mark Wright katsovat ensin Hollywood-tyylistä megakartanoaan

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Michelle Keegan ja Mark Wright on 'puhallettu pois' suunnittelee uutta puutarhaa heidän mega kartanossaan, jossa on uima -allas ja lepotuoleja.



Heart Radio -isäntä ja hänen näyttelijävaimonsa, jotka solmivat solmuja kuusi vuotta sitten, osti uuden 1,3 miljoonan punnan Essex -kodin viime vuonna ennen kuin he ryhtyivät valtavaan purku- ja jälleenrakennusprojektiin.



Michelle ja Mark ovat pitäneet fanit ajan tasalla unelmakotinsa osana. on rakennettu ja jopa luonut talon instagram -tilin @wrightyhome.



Julkkisvaltapari on palkannut palkitun Rosebank Landscaping -tiimin, jonka sanotaan olevan alan paras.











Katso tämä viesti Instagramissa





















Instagram

Mark julkaisi Instagramissa: 'Puutarhamme merkitsee meille maailmaa ja me rakastamme ulkoilua.

'Etsimme korkeita matalia löytääksemme parhaat maisemasuunnittelijat, kun tajusimme, että meitä varten oli vain yksi yritys…. Pyysimme heitä varaamaan aikaa kiireiseen aikatauluunsa.



'Joten tänään saimme tämän erinomaiselta, uskomattomalta @rosebanklandscaping

On hassua, kuinka voit unelmoida, kertoa ammattilaisille ja he tekevät unelmasi suuremmaksi kuin olet koskaan kuvitellut.



'Tässä on Cam & @matt.keightley -poikien suunnittelema ja luoma meille.'

Pariskunta jakoi talon ja puutarhan digitaaliset renderöinnit lähellä Eppingin metsää

Pariskunta jakoi talon ja puutarhan digitaaliset renderöinnit lähellä Eppingin metsää (Kuva: rosebanklandscaping.co.uk/ wrightyhome / Instagram)

Hän lisäsi: 'Ehdottomasti puhallettu pois, enkä voi odottaa, että se elää !! Pojat ... Kiitos erinomaisuudestanne ja hulluista lahjakkuudestanne. En tiedä parempaa maisemasuunnittelijaa markkinoilla! ''

Pariskunnan sanotaan asuvan ylellisessä Lontoon hotellissa remontin aikana, jonka uskotaan maksavan noin 3,5 miljoonaa puntaa ja kestävän noin vuoden.

Joten kun he saavat avaimet unelmakotiinsa & apos; he ovat tottuneet kauniiseen ympäristöön ja ovat varmasti vaikuttuneita hotellin arvoisista aurinkotuoleista, uima-altaasta ja upeasta vehreydestä.

Mark Wright ja Michelle Keegan ovat jakaneet välähdyksen Essex -kodin puutarhan suunnitelmista.

Mark Wright ja Michelle Keegan ovat jakaneet välähdyksen Essex -kodin puutarhan suunnitelmista.

Saat viimeisimmät julkkisuutiset suoraan postilaatikkoosi

Salaisista riidoista ja seksikkäistä skandaaleista suurimpiin showbiz -otsikoihin - tarjoamme päivittäisen annoksen juoruja.

Saat tietoa suosikkijulkkiksistasi päivittäisellä uutiskirjeellämme, joka toimitetaan suoraan postilaatikkoosi ilmaiseksi.

Voit rekisteröityä täällä.

Maisemasuunnittelijat @rosebanklandscaping myös julkaisivat kuvat ja julkaisivat: D R E A M H O U S E // Puutarha Markille, Michellelle ja koirille! Kreikassa vietetyn ajan ja rakkauden ulkoilmasta innoittamana olemme luoneet puutarhan, joka on heidän unelma -kotipalapelinsa viimeinen pala. @wrightyhome ''

Aurinkoa rakastava pariskunta elää epäilemättä uima-altaiden kanssa puutarhassaan, kun työ on valmis.

Katso Myös: