Mike Ashley avaa uuden Flannels -lippulaivamyymälän Lontoon Oxford Streetille

Mike Ashley

Horoskooppi Huomenna

Ketju avasi ovensa torstaina(Kuva: Theo Tzia / Flannels)



Vähittäiskauppa-tytär Mike Ashley on avannut ovensa uuteen tavarataloon Lontoossa, esittelemällä sen, mitä hän alun perin piti korkealaatuisen tavaratalon House of Fraserin tulevaisuutena.



Miljardööri toivotti tuhannet kävijät tervetulleeksi uuteen lippulaivaansa Flannels -haaraan, joka varastaa kymmeniä suunnittelijamerkkejä Oxford Streetin sydämeen.



seuraava Britannian juhlapäivä

Se on osa 10 miljoonan punnan projektia, joka esittelee uuden suunnittelukonseptin, jonka on luonut italialainen studio Pconp yhteistyössä taiteilija Riccardo Previdin kanssa.

Selfridgesin ja Libertyn Lontoon kaltaisia ​​tyyppejä heijastavat luksusbrändit, kuten Gucci, Tom Ford, Balmain ja Saint Laurent.

10 miljoonan punnan myymälässä on neljä kerrosta ylellisiä miesten ja naisten vaatteita (Kuva: Theo Tzia / Flannels)



Se sisältää myös Flannelsin kutsuman ainutlaatuisen konseptikerroksen, joka tarjoaa erilaisia ​​palveluja ja kokemuksia pysyvien ja vieraiden yhteistyökumppaneiden kanssa ja myönnytyksiä (Kuva: Theo Tzia / Flannels)

merkitys 2 22

Myymälässä olevia ylellisiä muotimerkkejä ovat Gucci, Tom Ford, Fiorucci ja Saint Laurent (Kuva: Theo Tzia / Flannels)



Entisen sivustonsa, Marquee Clubin, kunniaksi myymälä järjestää myös DJ -iltoja myymälässä joka torstai ja lauantai, ja se tarjoaa ostajille mahdollisuuden nähdä tulevia DJ: itä joka viikko.

Pomot paljastivat avajaispäivänä lisää suunnitelmia avata 16 uutta konttoria ensi vuonna, mikä luo 1000 työpaikkaa kaikkialle Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, mukaan lukien kaupungit kuten York, Chester ja Solihull.

Yhdistyneessä kuningaskunnassa on jo 42 konttoria - mukaan lukien Liverpool, Birmingham, Cardiff ja Nottingham.

Vuonna 2012 urheiluvaatteiden jättiläinen Sports Direct osti enemmistön 51%: n osuuden Flannelsista, joka on ollut pääkadulla vuodesta 1976.

Syyskuussa 2017 Ashley osti tuotemerkin kokonaisuudessaan - tätä muutosta seurasi vuonna 2018 kilpailevan House of Fraserin hankinta 90 miljoonalla punnalla.

Tuolloin Ashley sanoi, että hänen suunnitelmansa oli muuttaa 59-kauppaketju Harrods of the High Streetiksi.

Kuitenkin kymmenien sulkemisten jälkeen miljardööri viittasi myöhemmin katumukseensa haltuunotosta.

ray mears rachel mears

Jälkeen ketjun kohtalon kuvaaminen terminaalina , hän sanoi: '' Jos meillä olisi jälkikäteen lahja, olisimme voineet tehdä toisenlaisen päätöksen elokuussa 2018. ''

Katso Myös: