Mikel Arteta sulkee Jamie Carragherin kysymyksen ja jättää Arsenalin siirtovihjeen

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Mikel Arteta kieltäytyi antamasta paljoakaan, kun hän kysyi mahdollisista siirtokohteista Jamie Carragher - mutta Arsenaali päällikkö teki selväksi, että klubi toivoo edelleen saavansa lisää liiketoimintaa tulevina viikkoina.



Gunners aloitti täydellisesti uuteen Valioliiga kausi lyömällä Kristalli palatsi 2-0 Selhurst Parkissa ensimmäisen puoliajan puskulla Gabriel Martinelli ja Marc Guehin myöhäinen omamaali. Arteta luovutti liigadebyytit kesän sopimuksille Oleksandr Zinchenko ja gabriel jeesus , jotka molemmat tekivät vaikutuksen Eaglesia vastaan.



Arsenal on nostanut rahat uudelleen kauden välisellä kaudella yrittäessään päästä neljän parhaan joukkoon, ja Crystal Palacen ottelusta väliin jäänyt Fabio Vieira saapui myös merkittävällä summalla. Matt Turner ja Marquinhos ovat myös liittyneet Artetan joukkueeseen tänä kesänä.



Mutta Arteta toivoo edelleen vahvistavansa puoleensa tämän hetken ja syyskuun välisenä aikana, jolloin siirtoikkuna sulkeutuu - vaikka hän ei antanut paljoakaan periksi, kun Carragher kysyi häneltä röyhkeästi nimiä perjantai-illan positiivisen tuloksen jälkeen Palacea vastaan.

Ottelun jälkeisistä siirroista Arteta kertoi Sky Sportsille: ”Aiomme yrittää, on vähän asioita, joita olemme suunnitelleet ja jos voimme tehdä ne, se olisi hienoa. Mutta toistaiseksi työskentelemme niiden pelaajien kanssa, joita meillä on - olemme jo kauden puolivälissä ja keskitymme saamaan paras irti pelaajistamme.

Kun Carragher pyysi häneltä nimiä, Arteta kieltäytyi kohteliaasti paljastamasta mitään lisätietoa, mutta Carragherin Sky Sports -tutkija Gary Neville , uskoo, että ainoa alue Arsenalin joukkueessa, joka voisi mahdollisesti käyttää ylimääräistä hienosäätöä tulevina viikkoina, on keskikenttä.



Osallistu keskusteluun! Mihin Arsenalin pitäisi mielestäsi vahvistua suorituksensa jälkeen Crystal Palacea vastaan? Kerro meille tästä.

 Mikel Arteta oli utelias Arsenalissa's transfer activity after Friday night's 2-0 win over Crystal Palace
Mikel Arteta kiinnosti Arsenalin siirtotoimintaa perjantai-illan 2-0-voiton jälkeen Crystal Palacesta. ( Kuva: Football Daily)

Puhuessaan Artetan kommenttien jälkeen Neville sanoi: 'Voin ajatella vain keskikenttää, jos Xhaka loukkaantuisi tai Partey loukkaantuisi. Se voi aiheuttaa ongelman. En voi ajatella mitään muuta.



'Zinchenko voisi mennä sinne... mutta se on ainoa mitä voin ajatella. Ehkä oikea takapuoli. Mutta heillä on oikea takaisku… Tomiyasu tulee takaisin.

'Mielestäni todella huippukeskikenttäpelaaja - jopa tänä iltana Xhaka sai varoituksen, luulen aina, että hän pettää sinut jossain vaiheessa. Sinun pitäisi suunnitella se nyt, koska tiedät sen olevan tulossa. Jos he saisivat toisen keskikenttäpelaajan - se on joka tapauksessa ollut hyvä siirtoikkuna - mutta se lopettaisi sen.'

Katso Myös: