Mikel Artetan 'kärsi' -tunnustus tekee ilon Arsenal-tähdistä selväksi avausvoiton jälkeen

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Mikel Arteta kehui pelaajiaan myönnettyään heidän 'kärsimään' kauden ensimmäisestä voitosta.



Gunners-hyökkääjä Gabriel Martinelli teki kauden 2022/23 kampanjan ensimmäisen maalin ja matkustavat fanit päättivät illan huutamaan: 'Olemme liigan kärjessä.'



Se tuli perään Arsenaali läpäisi ankaran kokeen Selhurst Parkissa, kun Gabriel Jesus loisti debyyttinsä aikana, ja Ranskan puolustaja William Saliba oli erinomainen ottelun miehellä puolustuksessa.



Arsenalin pomo Arteta, joka nautti 50. sijastaan Valioliiga win managerina, sanoi: ”Voitksesi täällä, sinun täytyy kärsiä – olemme tehneet sen ja se on osa mentaliteettia, jota haluamme rakentaa, tulla tällaisiin paikkoihin ja voittaa.

'Tärkeintä on voittaa ensimmäinen ottelu, rakentaa itseluottamusta ja vauhtia, ja sitten voit puhua asioista, joita meidän on parannettava - rehellisesti sanottuna niitä oli tänään melko vähän.

'Tarvitset oikean tasapainon, koska jos et ole fyysisyydessäsi tässä pelissä, tulet alttiiksi. Tällaisissa otteluissa on todella tärkeää, että pelaajat ovat oikeankokoisia.



'Se on sietokykyä, jota tarvitsemme voittaaksemme jalkapallo-otteluita ja nähdäksemme ne läpi. Aaron Ramsdale pelasi uskomattoman hyvin yksiottelussa ja voitti pelin meille.

Arteta sai erityisen kiitosta Saliballe, joka kaksi vuotta sen jälkeen, kun hän oli allekirjoittanut Gunnersin ja viettänyt muutaman vuoden lainassa, teki voittavan debyytin.



'Saliba oli loistava tänä iltana. Anna hänen pelata ja antaa hänen kehittyä. Meillä oli hänelle suunnitelma ennen kuin halusimme paljastaa hänet, ja hän osoitti kuinka hyvä hän on puolustajana.'

 Saliba tuskin laittoi jalkaa pieleen Selhurst Parkissa
Saliba tuskin laittoi jalkaa pieleen Selhurst Parkissa ( Kuva: PA)

Arteta kehui myös Jeesusta hänen roolistaan ​​avausmaalissa: 'Yksi pelivalmentajista loi rutiinin ensimmäiselle maalille ja harjoittelimme sitä eilen.

”Gabriel Jesusilla on pelkotekijä: hän on aina olkapäälläsi, hän ei koskaan seiso paikallaan, hän liikkuu aina ja hän on niin terävä. Hänellä on intuitio saada pallo pois sinulta, joten se on vaikeaa puolustajille.'

Kristalli palatsi manageri Patrick Vieira lisäsi: 'Luomasi pienistä paikoista sinun täytyy tehdä maaleja. Pelasimme toisinaan hyvin, mutta sinun on otettava mahdollisuudet, kun ne tulevat - varsinkin Arsenalin kaltaista joukkuetta vastaan.'

Katso Myös: