Yli 150 000 perhettä kehotti uusimaan verohyvitykset nyt ennen kuin etuudet lopetetaan

Edut

Horoskooppi Huomenna

Yli 150 000 ihmistä varoitetaan uusimaan verohelpotuksensa tässä kuussa, jotta vältytään menettämästä tulevia maksuja.



30-vuotias mies koulussa

HMRC sanoi, että vanhemmilla, jotka saavat lapsiverovähennyksiä, ja niillä, jotka vaativat työtukea, on 31. heinäkuuta asti aikaa uusia hakemuksensa seuraavan 12 kuukauden ajan.



Veroviranomaisen mukaan uusimisen laiminlyönti voi tarkoittaa, että maksusi lopetetaan pysyvästi - ja saatat joutua jopa maksamaan takaisin rahat, jotka olet saanut huhtikuusta 2020 lähtien.



Verohyvitykset on suunniteltu auttamaan työssäkäyvää perhettä kohdennetulla taloudellisella tuella. Isossa -Britanniassa noin 3 miljoonaa ihmistä saa sen.

Hallitus suorittaa nämä maksut säännöllisesti hyvin pienituloisten perheiden tukemiseksi. Useimmissa tapauksissa ne maksetaan vanhemmille/huoltajille, jotka työskentelevät 16–24 tuntia viikossa.

Noin 3 miljoonaa ihmistä Britanniassa hakee tällä hetkellä verohyvityksiä (Kuva: GETTY)



Se maksetaan verotoimiston kautta - tämän laskimen avulla voit selvittää, kuinka paljon sinulla voi olla oikeus .

Useimmille ihmisille etu on nyt korvattu yleisluotolla - voit nyt tehdä uuden vaatimuksen vain, jos olet saanut vakavan vammaiskorvauksen tai sait sen viimeisen kuukauden aikana ja olet edelleen oikeutettu siihen.



Ne, jotka ovat oikeutettuja lapsiverovähennykseen, voivat kuitenkin hakea sitä 31. elokuuta asti lapsen 16. syntymäpäivän jälkeen.

Angela MacDonald, HMRC, sanoi: '' Jos HMRC on ottanut sinuun yhteyttä tulotietojesi antamiseksi, kehotan sinua ottamaan yhteyttä osastoon ennen 31. heinäkuuta.

'Älä jätä sitä liian myöhään, ota yhteyttä ja varmista, että hallitsemamme tiedot ovat oikein.

Kenen on uusittava?

Verohyvityksen hakijat, jotka ovat uusittavissa, saavat punaisen tai mustan raidallisen pakkauksen. Tiedot, jotka sinun on toimitettava, riippuvat siitä, minkä paketin saat - mutta varmista, että vastaat ajoissa.

Jos mikään ei ole muuttunut, verohyvitys uusitaan automaattisesti, mutta jos olosuhteesi ovat muuttuneet, sinun on ilmoitettava siitä HMRC: lle.

HMRC sanoo, että todennäköisimmin punaraitaisen paketin saavat itsenäiset ammatinharjoittajat, ne, jotka saavat verollisia etuja, kuten työ- ja toimeentulotukea (ESA), ja ihmiset, joilla on useita tulonlähteitä.

Lisäksi itsenäisten ammatinharjoittajien, jotka eivät ole jättäneet veroilmoitusta verovuodelta 2019/20, on arvioitava voitto tai tappio ja ilmoitettava tästä HMRC: lle verkossa 31. heinäkuuta mennessä.

Jos et tee tätä, HMRC suorittaa verohyvityksiä senhetkisten tietojensa perusteella, eikä se voi muuttaa tätä myöhemmin.

Sinun on myös vahvistettava todelliset tulosi HMRC: lle 31. tammikuuta 2021 mennessä, kun tiedät sen.

Kuinka uusia verohyvityksesi

Katso Myös: