Morrisonsilla on hämmästyttäviä tarjouksia SUPER SIZED -juomasta tänä mustana perjantaina - mutta sinun on saatava luistimet jalkaan

Morrisons

Horoskooppi Huomenna

Voit säästää noin 40 puntaa - mutta vain myymälöissä(Kuva: Morrisons)



Aiemmin musta perjantai on tyypillisesti koskenut edullisia televisioita ja halpoja kannettavia tietokoneita - mutta tällä kertaa kaikki näyttää hieman erilaiselta.



Vaikka kodinkoneita ja videopelejä myydään paljon, lentoyhtiöt ja supermarketit osallistuvat myös ruoka - Lidl sai tosiasiallisesti kinkun myynnin - koko 7k LEG siitä.



Mutta se muuttuu hauskemmaksi (tai paremmaksi), kun Morrisons on juuri lanseerannut jättimäiset pullot superkokoista viinaa - 40 puntaa alennuksella mustasta perjantaista.

Jotkut maan suosikkikärjet ovat myynnissä, mukaan lukien Jagermeister ja magnums of prosecco.

Kaikkien kauppojen piti olla voimassa 24 tuntia vain keskiviikkona 22. marraskuuta - Morrisons on kuitenkin kertonut meille, että monet tarjoukset ovat edelleen verkossa myymälöissä. Mutta kun se on kadonnut, se on poissa - joten on parempi ottaa luistimet jalkaan.



vicky geordie rantapaino

Lue lisää

Black Friday 2019 - kauppiaat osallistuvat
Milloin on musta perjantai? Amazon Argus Currys PC World

Tarjolla olevien joukossa on tunnettu bourbon Jim Beam-pitkäaikainen suosikki viskityöntekijöiden keskuudessa-nämä neljän ja puolen litran pullot ovat saatavilla hintaan 70 puntaa. Tämä säästää noin 40 puntaa normaalihinnoista.



nanny-luumun ääni

Muita tarjouksia ovat 1,75 litran pullo Jagermeister 30 puntaa ja 4,5 litran pullo Famous Grouse -viskiä 70 puntaa.

Pulloja on saatavilla myymälästä osoitteessa Morrisons mutta varastoa on rajoitetusti.

Muita valikoiman juomia ovat 4,5 litraa Famous Grouse ja 1,75 litran Disaronno -pullo.

Muualla Morrisonsin Black Friday -sopimuksessa voit silti saada käsiinne niiden superkokoiset Tobleronet - jos haluat vaihtaa asioita hieman tänä jouluna.

Tai entä 10p bensiiniä pois lauantaihin asti?

Katso Myös: