Äiti muuttaa täysin 'vanhanaikaisen' 1930 -luvun kodin ja lisää sen arvoon 100 000 puntaa

Kiinteistöuutisia

Horoskooppi Huomenna

Naomi Pierpoint

Naomi Pierpoint(Kuva: Jam Press/@home_on_point)



Kolmen äidin Naomi Pierpoint oli päättänyt luoda täydellisen kodin upeille lapsilleen-Ava, 10, Joel, 8, ja Evan, 2.



Hän osti kolmen hengen paritalon Heyshamista, Lancashire, aviomiehensä Ianin, 36, kanssa 129 950 puntaa vuonna 2008.



1930-luvun omaisuus oli 'hyvin vanhanaikainen', mutta parilla oli visio.

He ovat viettäneet vuosia saadakseen asiat juuri niin kuin haluavat ja kaikki työ on vihdoin tuottanut tulosta, sillä heillä on nyt upea viiden makuuhuoneen talo, jossa on suuri viherhuoneen leikkihuone.

Ja he ovat myös onnistuneet lisäämään hämmästyttävän 100 000 punnan asuntonsa arvoon.



He käyttivät aluksi 13 000 puntaa saadakseen talon pisteeseen, jossa he voisivat asua siellä mukavasti.

Naomi Pierpoint

Talo oli todella päivätty, kun se ostettiin (Kuva: Jam Press/@home_on_point)



Vain muutama päivä saatuaan avaimet ensimmäiseen kotiinsa Naomi ja Ian, jotka molemmat olivat asuneet lapsuudenkodissaan, ryhtyivät töihin muuttamaan alakerran avoimeksi suunnitelluksi asuintilaksi kaatamalla ruokasalin ja pienen keittiön välisen seinän.

Ne täyttivät myös tarpeettomia sisä- ja ulko -ovia, jotta huonekaluille saataisiin enemmän tilaa.

He korvasivat vanhentuneen keittiön Homebasen 3000 punnan kaltaisella ja vaihtoivat olohuoneen ja makuuhuoneen helisevät puiset erkkeri -ikkunat kaksinkertaisiin UPVC -ikkunoihin, jotka maksoivat 2 000 puntaa.

Naomi Pierpoint

He tekivät joitain perustyötöitä tehdäkseen siitä elävän (Kuva: Jam Press/@home_on_point)

Naomi Pierpoint

He ovat vuosien ajan muuttaneet sen tästä unelmakotikseen (Kuva: Jam Press/@home_on_point)

15 + 15 =

Pian kunnostustöiden aloittamisen jälkeen DIY -harrastajat ymmärsivät, että heidän oli johdotettava koko talo uudelleen, ottamalla huomattava 3 000 punnan budjetista.

Sitten he repivät alakerrasta hyvin vanhanaikaisen maton, jonka he korvasivat Homebasen tummalla puulaminaatilla, joka maksoi noin 1 500 puntaa asennuksen kanssa.

Parhaan maalaustyön takaamiseksi pariskunta kaatui sitten kaikki alakerran seinät ja maksoi noin 600 puntaa.

Naomi Pierpoint

Keittiö oli yksi viimeisistä asioista (Kuva: Jam Press/@home_on_point)

Saimme suurimman osan töistä itse valmiiksi kaupassa olevien ystäviemme avustuksella, mikä auttoi leikkaamaan kustannuksia, eikä meidän välittänyt käsiä likaista, Naomi selittää.

Rakastan sisustamista ja teen edelleen kaikki maalaukset ja sisustukset itse. Pidän sitä terapeuttisena ja pidän myös haasteesta kokeilla kättäni uusissa asioissa ja oppia uusia taitoja.

Yläkerran Naomi käytti ominaisuustaustakuvia luodakseen julkkiseiniä majoituspaikan kahteen suurimpaan makuuhuoneeseen, täydentäen neutraalin teeman peili- ja art deco -kalusteilla ja muuttamalla pienimmän makuuhuoneen vaatehuoneeksi.

Naomi Pierpoint

Se on nyt tunnistamaton (Kuva: Jam Press/@home_on_point)

Naomi Pierpoint

He ovat etsineet nykyaikaisempaa muotoilua (Kuva: Jam Press/@home_on_point)

Vuonna 2016 he saivat työskennellä takahuoneessa. Naomi sanoi: 'Revitimme koko erän ja aloitimme tuoreena kuumalla kylpyhuoneella.

Löysimme kohteita eri yritysten myynnistä ja tämä auttoi leikkaamaan kustannuksia dramaattisesti.

Valitsimme suihkuseinäpaneelit kolmelle seinälle, koska se on helppo huoltaa ja pitää puhtaana laattojen sijasta. Tyyli oli kuvioitu liuskekiviefekti ja rakastin sen antamaa luonnollista ilmettä. Kustannukset olivat noin 500 puntaa.

Naomi Pierpoint

Se on nyt täydellinen perheen koti (Kuva: Jam Press/@home_on_point)

Käytimme pienempää pesuallasta saadaksemme tilaa ja olimme vaihtaneet oven avautumaan eteiseen, jotta saisimme lisää tilaa, kokonaiskustannukset työvoiman kanssa olivat 2 000 puntaa.

Kun tuli aika lisätä kodin tilaa vielä vuonna 2019, perhe muutti kuuden viikon ikäisensä kanssa kahdeksi viikoksi asumaan Naomin anopin luo, kun katto poistettiin ja teräsrakenne asennettiin lonkka-pääty parvella. Se maksoi noin 40 000 puntaa.

Laajennus lisäsi kaksi makuuhuonetta ja toisen kylpyhuoneen.

Naomi Pierpoint

He ovat lisänneet kiinteistön arvoon 100 000 puntaa (Kuva: Jam Press/@home_on_point)

Se on täynnä kauniita esineitä (Kuva: Jam Press/@home_on_point)

Lisätilan lisäämisen jälkeen perhe on korvannut vanhan lattian koko kodissa neutraalimman maton ja harmaiden puuvaikutteisten pikavaihelattioiden hyväksi ja maksaa 1400 puntaa.

Naomi lisäsi makuuhuoneensa modernisoimiseksi sängyn taakse harmaata MDF -paneelia luodakseen väärennetyn savupiipun, joka maksaa vain 30 puntaa.

Äskettäin Naomi uudisti entisestään 13-vuotiasta keittiöään muuttamalla alkuperäiset kermakaapit shaker-tyyliseksi muotoiluksi lisäämällä 40 puntaa maksavia MDF-paneeleja, jotka hän sitten maalasi Farrow- ja Ball-munankuorimaalilla vahvalla valkoisella, maksamalla 28 puntaa.

He ovat lisänneet kaksi ylimääräistä makuuhuonetta kasvavan perheen tarpeisiin (Kuva: Jam Press/@home_on_point)

Hän myös päivitti siniset keittiölaatat Wilkinsonin laatamaalilla vain 12 puntaa.

Viimeinen projektini, jonka olen juuri saanut päätökseen, on kierrättää alkuperäinen keittiö alle 100 punnan hinnalla, Naomi sanoi.

Lopputulos on upea ja liittyy nyt muuhun taloon, kun olemme muuttaneet suurimman osan talosta keittiön asennuksen jälkeen.

Vuosien mittaan he lisäsivät myös viherhuoneen leikkihuoneen luomiseksi, mikä palautti heille 10 000 puntaa.

Äiti on kehottanut muita ihmisiä tekemään itse - vaikka heillä olisi pieniä lapsia.

Olen niin rakastunut tähän kotiin enkä aio muuttaa pitkään, pitkään aikaan, hän lisäsi.

Olemme menneet päivättystä kolmen makuuhuoneen puolikkaasta tilavaan moderniin viiden makuuhuoneen, kolme vastaanottohuonetta ja kahden kylpyhuoneen taloon.

Olen niin ylpeä siitä, kuinka pitkälle olemme päässeet tässä kunnostustyössä ja talon arvo on nyt noin 230 000 puntaa. Minun vinkit ja neuvot kodin kunnostukseen ovat ensin saada tarjoukset kaikista tärkeistä töistä, jotka on tehtävä, koska hinnat voivat vaihdella niin paljon .

Naomi neuvoo myös kunnostustöitä tekeviä pitämään kiinni neutraalista paletista.

Hän lisäsi: Lisäät luonnetta ja värejä lisävarusteisiisi, mikä helpottaa asioita, jos haluat muutoksen, niin yksinkertainen kuin heitotyynyn vaihtaminen voi muuttaa huoneen tyylin kokonaan. Tykkään vaihtaa vuodenaikojen mukaan.

Naomi jakaa nyt kodin sisustus- ja sisustusideoita Instagram -sivullaan, @home_on_point , jossa hän on rakentanut seuraavat 13 000 fania.

paljonko kello on 1d päivä

Oletko muuttanut kotiasi? Sähköposti jessica.taylor@reachplc.com.

Katso Myös: