'Äiti, isä ja Eric': Simon Cowell twiittasi ensimmäiset kuvat poikavauvastaan ​​Ericistä, joka halasi vanhempiaan

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Olemme rakastuneita(Kuva: Simon Cowell Twitter)



Todistaessaan TV: n herra Nastyn olevan hyvin ja todella poissa, Simon Cowell pitää hellästi vastasyntynyttä poikaansa sanoen: En koskaan tiennyt, kuinka paljon rakkautta ja ylpeyttä tunnen.



Ylpeä isä Simon ei voinut hillitä jännitystään Ericin saapumisen jälkeen perjantaina ja julkaisi kolmen päivän ikäisestä lapsesta Twitter-tililleen sarjan sydäntä sulavia kuvia.



verne troyer ja ranae shrider teippi

Hän kertoi 9,5 miljoonalle seuraajalleen: Nyt voit nähdä kuinka komea pikku Eric on, kun hänet kuvattiin varovasti pitäen kädestä ja koskettamalla hänen kasvojaan vauvan nukkuessa.

Toinen kuva, joka kaikki julkaistiin mustavalkoisena tänä iltana, näytti hänen pitävän poikaansa, kun uupunut äiti Lauren Silverman säteili ilosta.

Simon kirjoitti: Äiti, isä ja Eric. Nyt kaksi päivää vanha.



Koskettavin kuva oli kuitenkin 54-vuotias, lempinimeltään herra Nasty X-tekijän kuivumisen vuoksi, ja piti poikansa rintaansa nukkuessaan.

Kuva oli levinnyt minuuteissa muutamassa minuutissa, mikä johti yli 23 000 uusintatehtävään maailmanlaajuisesti tunnin kuluessa sen julkaisemisesta.



En koskaan tiennyt, kuinka paljon rakkautta ja ylpeyttä tunnen, hän kuvasi valokuvan.

Simon Cowell Twitterissä

Mikä upea perhe (Kuva: Simon Cowell Twitter)

Kuvissa näkyy myös Eric, kuinka hän on jo seurannut isänsä jalanjälkiä ottamalla täysi moppi tummia hiuksia.

Pian kuvien julkaisemisen jälkeen Simon ja tyttöystävä Lauren, 36, joutuivat lähtemään New Yorkin Lenox Hill -sairaalasta, joka maksaa 500 puntaa per yö, palaamaan kotiinsa Park Avenuelle.

martin ja shirlie kemp

Hänen odotetaan pysyvän Manhattanilla viikon loppupuolelle asti, ennen kuin hän palaa Yhdistyneeseen kuningaskuntaan liittyäkseen Britannian Got Talent -kokeisiin.

Aiemmin Simon puhui NEWSAMille ilostaan.

Hän sanoi: Hän on hämmästyttävä.

X Factorin pomo nimesi poikansa edesmenneen isänsä mukaan ja antoi hänelle keskimmäisen nimen Philip.

Hän nimesi pojan edesmenneen isänsä Ericin muistolle, jonka toinen nimi oli myös Phillip - joka kuoli sydänkohtaukseen 81 -vuotiaana vuonna 1999.

tallia myrsky julkkikset menevät seurustelemaan

Se voi kuitenkin olla myös kunnianosoitus Topshopin pomo Sir Philip Greenille, spekuloiden keskellä pääkadun miljardööri voisi olla kummisetä esikoiselle.

Emotionaalisen Simon sanottiin itkeneen ilon kyyneleitä ensimmäisen lapsensa syntymästä ystävänpäivänä ja kertonut Laurenille: Tämä on elämäni onnellisin päivä.

Simon Cowell Twitterissä

Tämä on suosikkimme (Kuva: Simon Cowell Twitter)

Lähde sanoi: Simon halusi osoittaa kunnioitusta edesmenneen isänsä vaikutukselle elämässään.

Eric Philip on selvästi erittäin asianmukainen ja kunnioittava kunnianosoitus miehelle. Mutta epäilemättä hän halusi myös osoittaa jonkinlaisen kunnian toiselle Philipille, joka on ollut suuri inspiraatio hänen elämässään, Sir Philip Green.

On mahtavaa, että hän on pystynyt kunnioittamaan kahta eri miespuolista roolimalliä poikansa syntymän myötä.

New Yorkin seurakuntalainen Lauren soitti Simonille myöhään torstaina kertoakseen, että vauva oli matkalla.

tracy thompson katarina johnson-thompson

Hän oli BGT -koeissa Lontoossa ja pudotti kaiken saadakseen ensimmäisen lennon New Yorkiin.

Hän onnistui saapumaan juuri ajoissa nähdäkseen Ericin syntyneen kello 17.45 ja painavan 6 kiloa 7 oz.

Ensimmäinen henkilö, jonka hän kutsui, oli äiti Julie, 87, jonka kuvataan olevan syvästi koskettunut kunnioituksesta hänen edesmenneelle aviomiehelleen.

Simonin lähellä oleva lähde sanoi: Se oli uskomaton ja tunteellinen päivä. Simon oli Laurenin vieressä koko hänen saapumisensa ajan. Hän myönsi olevansa hieman hermostunut ennen, mutta kun se tuli siihen, hän oli täysin luonnollinen.

Huolimatta pitkästä matkastaan ​​hän vietti eilen hereillä uuden perheensä kanssa.

Lähde lisäsi: Kaikilla, myös Simonilla, oli muutamia onnellisia kyyneleitä.

Hän kiitti jatkuvasti sairaalaa ja hänen tiimiään. Hän ei voinut lakata hymyilemästä.

He ovat niin innoissaan ja Lauren tuntuu hyvältä. Simon on ihastunut ja he ovat molemmat niin rakastuneita.

Kate garraway viidakkosuihku

Simon viettää muutaman päivän Laurenin ja Ericin kanssa ennen kuin palaa Britain's Got Talent -tuomaristoon. Hän liittyy Yhdistyneeseen kuningaskuntaan viidestä kuuteen viikkoon.

Lähde kertoi Sunday NEWSAMille: Vaikka Simon harmittaa jättää hänet, hän on päättänyt tehdä tämän vuoden BGT: stä valtavan menestyksen.

Lauren hakee passi Ericille, mutta Simon on vannonut, että hänen pojallaan on kaksoiskansalaisuus Yhdysvalloissa ja Isossa -Britanniassa.

Lauantaina Simonin entinen tyttöystävä Sinitta, jonka uskotaan olevan Ericin kummisetä, twiittasi hetken siitä, miltä Baby Cowell voisi näyttää täydellisenä karvaisen rinnan kanssa, kuten isä, ja kirjoitti: IsThisThePic?

Simon Cowell ja Lauren Silverman Barbadoksella Kuvassa Simon Cowell ja raskaana oleva tyttöystävä Lauren Silverman nauttivat iltakävelystä uudenvuodenaattona Barbadoksella lomalla Katso galleria

Katso Myös: