Äiti sanoo, että Aldin 'ihme' 2,99 euron puhdistusaine poisti valtavat meikki tahrat matosta

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Äiti on raivonnut Aldin edulliseen tahranpoistoaineeseen, jonka hän luulee päästävänsä eroon valtavasta mustasta ripsiväri-merkistä hänen portaissaan.



Hänen valokuviensa ja videoidensa jälkeen Dr.Beckmannin matonpuhdistusaineesta ja harjasta julkaistiin Extreme Couponing and Bargains UK -ryhmän Facebook -sivu , monet muut olivat samaa mieltä siitä, että tuote oli hengenpelastaja.



tesco maksaa pumpulla

Äiti kirjoitti: 'Tämä juttu on vain ihme. Ripsiväri ei tahrannut enää mattoon. Aldi - 2,99 £.



Yhdessä valokuvan kanssa suuresta S-muotoisesta meikkitahrasta hänen portaidensa harmaalla matolla, hän latasi videon matonpuhdistusaineesta, joka teki merkin kevyestä työstä, poistamalla sen muutamassa sekunnissa, jotta se näyttäisi yhtä hyvältä kuin uusi.

Monet muut lauloivat nopeasti sen kiitosta, ja yksi kirjoitti: 'Käytin tätä sohvalla, kun yksi lapsistani kaatoi jotain sen päälle ja autoni istuimet nousivat kuin uudet.'

Valtava tahra tuli ulos sekunneissa (Kuva: Facebook)



Äiti otti sen vain 2,99 puntaa (Kuva: Facebook)

Toinen sanoi: 'Käymme pullot tätä tavaraa kotona! Se on helvetin loistavaa tavaraa! '



mikä on fake taksi

Kolmas vastasi: 'Käytin tätä tavaraa, joka sai vuoden vanhan hiusvärin matostani !! Tavarat tekevät ihmeitä. '

Toinen kirjoitti: 'Saamme tämän Wilkolta, se on aivan fantastista, mikään ei voita sitä.'

Toiset kuitenkin kehottivat olemaan varovaisia ​​tuotteen kanssa, koska he olivat pitäneet sitä liian vahvana kankailleen ja jättäneet ne pilalle.

Lue lisää

Rouva Hinchin parhaat siivousvinkit
Rouva Hinch - puhdistus hullu & apos; nainen Rouva Hinchin 10 parasta puhdistusvinkkiä Kuinka siivota kotisi kuten rouva Hinch Rouva Hinchin olennaiset asiat

Yksi vastasi: 'Puhdistin tämän purppuramaton ja se jätti matolle suuria valkoisia tahroja, enkä voinut saada sitä pois - en suosittele sitä ollenkaan.

'Minusta se näytti valkaisevan sen ja poistavan värin matosta.'

Toinen toisti tämän kirjoittaen: 'Varovasti, tämä vei värin matostani!' kun taas toiset vastasivat & apos; sama & apos; alla olevissa kommenteissa.

Katso Myös: