Äiti 'kuolee', koska hänen on pakko käyttää vaippoja kuukausia synnytyksen jälkeen

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Leonora Fox, 36, vauvansa Arian kanssa(Kuva: Triangle News)



Uusi äiti joutui käyttämään vaippoja ensimmäisen lapsensa synnytyksen jälkeen.



Leonora Fox jäi punaiseksi ja joutui vaihtamaan omat vaipansa kolme kertaa päivässä vastasyntyneen Arian kanssa.



Hän ei voinut yskä, aivastaa, nauraa, tanssia tai juosta vaarantamatta onnettomuutta sen jälkeen, kun vauva oli toimitettu pihdeillä.

Leonora, 36, käytti joka ilta suurta inkontinenssityynyä nukkumaan ja tunsi itsensä eristetyksi, koska kukaan hänen ystävistään tai muista äideistä ei äitinsä ja vauvaryhmänsä kanssa saanut virtsarakon ongelmia.

'Tunsin itseni kuin vauva aikuisen vaipassa', hän sanoo. 'En tiennyt mitä tehdä. Minulla oli niin helppo raskaus ja ajattelin, että synnytys olisi myös väärennös. Sen sijaan jäin vaihtamaan omia vaippojani melkein yhtä usein kuin vauvani. ''



parhaat lomapuistot uk

Leonora Foxilla oli monimutkainen työ (Kuva: Triangle News)

Mutta hän on parantunut löytäessään ainutlaatuisen ratkaisun - shortsit, jotka tempaavat lantionpohjan lihaksia ja pitävät niitä 30 minuuttia päivässä.



Leonoran ongelma alkoi, kun hän sairaalan synnytyssviitissä altaan ja rentouttavien mielentekniikoiden avulla suunnitellun luonnollisen 'hypnobirthin' sijaan kehitti preeklampsian - vaarallisen tilan äidille ja vauvalle, jos sitä ei hoideta - ja sepsiksen kolmen päivän työ.

Hänen verenpaineensa nousi vaarallisen korkeaksi, kasvot ja jalat turpoavat ja lääkärit päättivät puuttua asiaan, kun vauvan syke alkoi laskea supistusten aikana.

'Se tapahtui kerran, sitten kahdesti, mutta kolmannen kerran he sanoivat, että se oli hätätilanne ja heidän täytyi saada vauva ulos, jotta heidän olisi käytettävä pihtejä', Leonora sanoo.

Leonora ei voinut yskä, aivastaa, nauraa, tanssia tai juosta vaarantamatta onnettomuutta (Kuva: Triangle News)

'Sitten he saivat esiin sen, mitä voin kuvata vain valtaviksi salaattipihteiksi, jotka menivät sisälleni vetämään lapseni ulos. Olin kunnossa, koska minulla oli epiduraali, enkä tuntenut mitään.

'Vauvani tuli ulos noin 20 minuutissa, mutta minun piti tehdä episiotomia, jossa minut leikattiin, ja se tarvitsi ompeleita.'

Leonora, Balhamista, Etelä -Lontoosta, oli helpottunut, kun Aria -vauva oli synnytetty turvallisesti.

Mutta palattuaan kotiin aviomiehensä Williamin (34) ja heidän lapsensa kanssa hän huomasi, että hänen lantionpohjansa oli vaikeuksissa.

brian may ja anita dobson

Hän sanoi: 'Olin innoissani [kävelylle] ja hyppäsin ympäri, ja sitten tajusin, että minulla oli onnettomuus. Menin kotiin ja näin, että kastuin hieman. '

Taidekonsultti Leonora toivoi sen olevan kertaluonteinen, mutta huomasi vuotaneensa aina, kun hän teki jotain energistä tai muutti äkillisesti - mukaan lukien nauraminen, yskiminen ja aivastelu.

'Olin järkyttynyt', hän sanoo. 'En voinut ottaa riskiä kenellekään, joka näki, että olin joutunut onnettomuuteen, joten sain nämä valtavat vaippamaiset tyynyt, joita käytin 24/7. Vaihdoin ne kolme tai neljä kertaa päivässä ja laitoin toisen nukkumaan.

- En tiennyt, johtuivatko ongelmat synnytyksestä vai siitä, että vauvani oli istunut virtsarakon päällä pää alaspäin kahden viimeisen raskauskuukauden aikana.

Leonora Fox joutui vaihtamaan omat vaipansa kolme kertaa päivässä yhdessä Arian kanssa (Kuva: Triangle News)

'Se oli naurettavaa, koska tarvitsin vaippalaukun Arialle, mutta tarvitsin sen myös minulle.'

Uusi äiti oli uupunut huolehtien Ariasta ja huolestuen rakostaan.

mitä 76 tarkoittaa

'Halusin käyttää kaiken energiani Ariaan', hän sanoo. - Mutta tunsin itseni tyhjäksi ja ahdistuneeksi. Lopetin tiukkojen vaatteiden käytön, koska pelkäsin, että näet nämä valtavat tyynyt, ja käytin pussukkaita vaatteita.

- Kävin kaksi suihkua päivässä ja tiesin, että minun on tehtävä jotain ongelmalleni. Olin kyllästynyt tuntemaan oloni vauvaksi kosteassa vaipassa. '

Epätoivoinen Leonora puhui kätilölle, joka käski hänen tehdä keegel -harjoituksia, mutta uusi äiti ei tiennyt tekevänsä niitä oikein eikä huomannut mitään eroa.

Lopulta hän uskoi sisarelleen - joka keksi ainutlaatuisen ratkaisun.

'Hän sanoi kuulleensa erikoishousuista lantionpohjanne työstämiseksi', hän sanoi. 'En ollut koskaan kuullut heistä, mutta suostuin antamaan heille mahdollisuuden.'

Innovo -shortsien mukana tuli tyynyt, jotka tarttuivat reisien yläosaan ja alaosaan.

Leonora käytti näitä erityisiä Innova -shortseja lantionpohjansa hoitamiseen ja inkontinenssin torjumiseen (Kuva: myinnovo.com)

`` Ne näyttivät mustilta pyöräilyhousuilta, mutta ne satuttivat '', hän myöntää. 'Se oli kuin lievä sähköisku ja tunsin kaiken kiristyvän. Minun piti seisoa paikallaan puoli tuntia, koska oli tuskallista liikkua, mutta ajattelin, että sen on toimittava. '

Parin viikon sisällä Leonora huomasi eron.

'En enää vuotanut', hän sanoo. '' Ja kuukauden sisällä tunsin itseni riittävän luottavaiseksi hylkäämään vaipat. Kaikkialla ’siellä’ tuntui tiukemmalta ja tunsin hallitsevani omaa kehoani - minun ei tarvinnut pitää kaikkea koko ajan. '

Leonora voi nyt harjoitella ja hypätä ympäri Arian saamisen jälkeen.

Hän sanoi: 'Odotan innolla perhelomaa ulkomaille tietäen, että voin mennä kävelylle ja uimaan - kaikki mitä rakastan - ilman huolta vuotamisesta.

dewey malcolm nyt keskellä

'Olen nyt rehellinen ystävilleni tilamme suhteen, koska se on niin tabu -aihe, ja olen huomannut, että ystävät käyttävät edelleen tyynyjä, vaikka he saivat vauvansa kaksi tai kolme vuotta sitten.'

Katso Myös: