Minun mummoni saattaja: 85-vuotias sanoo olevansa ylpeä siitä, että miehet rakastavat häntä ”säilyttäen” ruumiinsa

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

'Minusta tuntuu ylpeältä, että olen ikäisenä säilyttänyt kehoni niin hyvin ja miehet rakastavat sitä'(Kuva: Kanava 4)



Uusi Channel 4 -dokumentti, My Granny the Escort, paljastaa, millaista on todella olla kypsä seksityöntekijä.



Sheila Vogel-Coupe kerää töistään huikeat 250 puntaa tunnissa ja viihdyttää jopa 10 asiakasta viikossa, jotka ovat jopa 20-vuotiaita.



Tulen yksinäiseksi ja pidän herrasmiehen seurasta, mutta jos haluat rehellisen totuuden, teen sen, koska rakastan seksiä, hän paljastaa.

james wade helen chamberlain erottui

'Jopa ajatteleminen saa minut tuntemaan oloni paremmaksi.'

85-vuotias Sheila on työskennellyt saattajana neljä vuotta kahden onnellisen avioliiton jälkeen. Valitettavasti molemmat aviomiehet kuolivat sairaudesta.



Hänen työnsä saattajana on kuitenkin aiheuttanut ongelmia, ja suurin osa hänen perheestään kielsi hänet, kun he oppivat totuuden.

Sheilalla, joka on X Factor -finalistin Katie Waisselin isoäiti, on nyt vain hyvät välit yhden tyttären ja pojanpojan kanssa.



He eivät tienneet siitä mitään, ja kyllä ​​sen täytyi olla shokki, hän sanoi avoimessa haastattelussa This Morningissa vuonna 2011.

Englanti vs muu maailma 2019

Kun uutiset alkoivat hänen höyryisistä asioistaan, he pyysivät Sheilaa luopumaan uudesta työstään, mutta hän kertoi heille, että hän jatkaa siitä huolimatta.

Minusta tuntuu ylpeältä, että olen ikäni säilyttänyt kehoni niin hyvin ja miehet rakastavat sitä, hän sanoo. En ole vielä valmis lopettamaan.

Palkittu elokuvantekijä Charlie Russell ohjaa silmiä avaavaa dokumenttia, joka seuraa myös kahta muuta kypsää saattajaa.

* Mummoni saattaja ilmestyy torstaina 29. toukokuuta klo 22.00 kanavalla 4

Testaamme uutta sivustoa: Tämä sisältö tulee pian

Katso Myös: