National Express ja Unidays tarjoavat yhdessä opiskelijoille ilmaisen kotimatkan tänä jouluna

Opiskelijat

Horoskooppi Huomenna

National Express ja Unidays tarjoavat yhdessä opiskelijoille ilmaisen kotimatkan tänä jouluna



Valmentaja National Express ja opiskelija -alennusalusta UNiDAYS tulevat auttamaan köyhiä opiskelijoita ympäri maata tänä jouluna - tarjoamalla ilmaisia ​​kotimatkoja.



Uusien tutkimusten valossa, jotka paljastavat, että joka kuudes - tai yli neljännesmiljoona opiskelijaväestöstä - ei saa tarpeeksi rahaa kotimatkaansa, monet käteisellä olevat opiskelijat ovat huolissaan kotimaksuista kausi päättyy muutaman viikon kuluttua.



Mutta apu on käsillä, jos et halua soittaa äidin ja isän pankkiin pelastamaan sinut.

yasmine holmgren victorian salaisuus
Elintärkeät yliopistoapurahat pienituloisten kotitalouksien opiskelijoiden tukemiseksi poistetaan viimeisimmästä torien hyökkäyksestä köyhiä kohtaan

Elintärkeät yliopistoapurahat pienituloisten kotitalouksien opiskelijoiden tukemiseksi poistetaan viimeisimmästä torien hyökkäyksestä köyhiä kohtaan (Kuva: Getty)

Opiskelijat voivat hakea ilmaisia ​​lippuja matkustaakseen kotiin mihin tahansa 800: sta palvelusta National Express tänä jouluna käymällä www.myunidays.com ja rekisteröi heidän tietonsa. Niille, jotka ovat onnekkaita saamaan lippuja, ilmoitetaan 4. joulukuuta ja lunastettava koodi National Express -sivusto .



Ja vaikka et saisi ilmaista matkaa, UNiDAYS tarjoaa myös ylimääräisiä alennuksia National Express -hinnoista joulubonuksina kaikille saapuville - joten olet edelleen mukana.

Mai Fenton, UNiDAYSin EMEA -markkinointijohtaja sanoi, että raha on aina oppilaidemme huolenaiheiden kärjessä. Kuitenkin lukukauden lopussa, kun lainat ovat loppumassa ja joulu nurkan takana, tiedämme, että tuhannet opiskelijat kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa ovat huolissaan siitä, miten heillä on varaa päästä kotiin juhlapyhinä tapaamaan ystäviään ja perhettään.



Olemme iloisia voidessamme ripotella juhlallisuutta tänä vuonna tekemällä yhteistyötä National Expressin kanssa tarjotaksemme satoille ahkeralle opiskelijalle mahdollisuuden päästä kotiin tyylikkäästi ja mukavasti - ilmaiseksi.

National Express -valmentajan toimitusjohtaja Chris Hardy lisäsi: Tiedämme, että opiskelijat ovat hyvin kustannustietoisia, joten olemme iloisia voidessamme työskennellä UNiDAYSin kanssa saadaksemme heidät kotiin ja takaisin perheensä kanssa tähän erityiseen aikaan vuodesta.

kyselyn lataus

Miten aiot matkustaa kotiin tänä jouluna?

0+ ÄÄNETTÄ KAIKKI

KouluttaaValmentajaAutoAuton jakaminenValmentajaMinulla ei ole varaa mennä kotiin tänä jouluna

Mitä pienellä painettu - kaikki mitä sinun tarvitsee tietää kaupasta:

  • Varaukset tulee tehdä vähintään kolme päivää ennen lähtöpäivää.
  • Joulupäivän matkat, tapahtumat ja erikoispalvelut eivät kuulu tähän kampanjaan.
  • Tarjous on saatavilla vain verkossa.
  • Tarjousta ei voi käyttää yhdessä muiden tarjousten kanssa, mukaan lukien valmennuskortit.
  • Tarjous ei ole voimassa Hotel Hoppa -palvelussa tai kolmannen osapuolen linja-autoliikenteen palveluissa tai jos majoitus, pääsymaksu tai lauttamatka sisältyvät hintaan.
  • Rahaa tai muuta vaihtoehtoa ei anneta.
  • Voimassa matkoilla 20.12.2018 asti.
  • Kaikki liput myönnetään ja kaikkia matkustajia kuljetetaan National Express & apos; Yleiset kuljetusehdot .

Katso Myös: