Nationwide laajentaa suosittele ystävää -järjestelmää - ja nyt voit ansaita 500 puntaa vuodessa

Valtakunnallinen

Horoskooppi Huomenna

Valtakunnallinen

Nationwide tarjoaa nyt kaikille asiakkaille mahdollisuuden ansaita palkintoja viittauksista(Kuva: Daily Post)



Valtakunnalliset asiakkaat, jotka viittaavat ystäväänsä, voivat nyt ansaita jopa 500 puntaa käteistä osana pankin viimeisintä kannustinta houkutella asiakkaita sen tilitiliin.



Rakennusyhteisö on laajentanut & quot; suosittele ystävää & quot; jotta kaikki kiinnitys- ja säästöasiakkaat voivat ansaita jopa 500 puntaa ihmisten ohjaamisesta sen palveluihin.



Aiemmin tämä koski vain vaihtotiliasiakkaita - laajennus merkitsee nyt kuitenkin 8,3 miljoonaa ylimääräistä asiakasta.

Saadakseen käteistä ystävän on oltava yli 18 -vuotias ja rekisteröitynyt muualle päätililleen.

Asiakkaat voi ohjaa henkilöä, jolla on jo Nationwide -tili, jos se ei ole hänen pääpankkitilinsä - esimerkiksi suoraveloitukset ja palkanmaksut.



Uuden asiakkaan on siirryttävä johonkin seuraavista: FlexAccount, FlexPlus tai FlexDirect 90 päivän kuluessa suosituksesta, hänen on suljettava edellinen tilinsä ja vaihdettava vähintään kaksi suoraveloitusta.

Jos haluat viitata ystäviin, sinun on oltava yli 18-vuotias ja sinulla on oltava valtakunnallinen vaihtotili, säästötili tai asuntolaina-vaikka ostoa ja kaupallisia asuntolainoja ei oteta huomioon.



Vaihdettuaan erotuomari saa 100 puntaa ja ystävä 100 puntaa, joista jälkimmäistä ei veroteta.

Jos haluat ohjata ystävän, mene paikalliseen Nationwide -toimipisteeseen ja nouda & suosittele ystävää & apos; muodossa. Kun olet valmis, sinulle lähetetään sähköisesti yksilöllinen tunnus viittauksellesi.

Tämä tapahtuma voidaan tehdä jopa viisi kertaa jokaisena verovuonna - eli voit lunastaa jopa 500 puntaa sen kautta.

Jos kaksi henkilöä viittaa samaan henkilöön, Nationwide maksaa sen, jonka lähetysnumero on saatu ensimmäisenä.

Chris Rhodes, Nationwide -johtaja, sanoi: ”Rakennusyhteiskuntana pidämme tärkeänä, että jäsenenä on jotain. Laajentamalla järjestelmää annamme enemmän jäsenille kuin koskaan mahdollisuuden saada kunnon tuotto suosittelemalla ystäviään ja perhettään. ''

Muista kuitenkin varoittaa, kuten Nationwide sanoo, että jos suositeltu ystäväsi sulkee tilinsä ilman hyvää syytä kolmen kuukauden kuluessa käteismaksun vastaanottamisesta, hän lunastaa rahapalkinnon takaisin.

haluttu eroaminen

Lue lisää

Hanki parempi pankkitili
Santander leikkaa etuja 123 -tilillä Miksi tarvitset kolme pankkitiliä? Pankit, jotka antavat sinun jäädyttää korttisi Kuinka vaihtaa paljon parempaan pankkiin

Onko tilit kunnossa?

Nationwide sanoo uskovansa asiakasuskollisuuteen ja viiden ystävän kautta jaetut 500 puntaa on huomattava määrä ilmaista käteistä tarjottavaa - mutta ovatko tilit, joihin se haluaa sinun liittyvän, todella vaivan arvoisia?

'Nationwide -konsernilla on sivukonttoreita eri puolilla maata, ja yritys näyttää olevan halukas sitoutumaan pitämään verkostonsa ehjänä, joten se sopii erinomaisesti ihmisille, jotka haluavat pankkiautomaattia pääkadulla eikä verkossa', Rachel Springall kertoo Rahatiedot .

”Rakennusyhteiskunnan vaihtotilit ovat myös houkuttelevia. Sen FlexDirect maksaa 5% AER -luottokorkoa enintään 2500 punnan saldoista, maksuttoman tilinylityksen 12 kuukaudeksi ja sillä on kustannustehokas pankkikortti käytettäväksi ulkomailla - mutta se edellyttää asiakkailta rahoitusta tilille 1 000 puntaa joka kuukausi.

Se on FlexPlus, joka tarjoaa 3% AER-luottokorkoa 2500 puntaan asti ja sillä on ilmainen tililuotto kolmen ensimmäisen kuukauden ajan sekä kustannustehokas pankkikortti käytettäväksi ulkomailla.

'' Mukana on myös joukko kannustimia, kuten maailmanlaajuinen matkavakuutus, Yhdistyneen kuningaskunnan ja Euroopan kattavuusvakuutus ja maailmanlaajuinen perhevakuutus - kaikki hintaan 22 puntaa. ''

Jos aiot vaihtaa pankkitiliäsi - on tärkeää, että katsot välittömiä bonuksia pidemmälle. Täydellinen erittely tarjolla olevista eduista on täydellisessä oppaassamme tai mene vertailusivustoon MoneySupermarket.

Katso Myös: