Netflixin katseluhistoria: Kuinka löytää se ja poistaa se, jotta kenenkään ei tarvitse tietää, mitä olet katsonut

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Me kaikki teemme sen. Kumppanisi työskentelee myöhään, ja 13 Reasons Why, who -sarjasta on enää kaksi jaksoa jäljellä Todella haluaa odottaa? Eiväthän he koskaan tiedä?



julkkis isoveli 2016 juorut

Mutta he tekevät - he aina tehdä - kiitos Netflixin tapa lajitella sen ehdotuksia ja seurata mitä katsot.



Joten sen sijaan, että käpertyisit viinilasillisen kanssa ja murskaaisit tunteiden viimeiset jaksot omalla suloisella ajallasi, jäät odottamaan (tietenkin kärsivällisesti), että ystäväsi tai kumppanisi saa kiinni.



Olitpa hyppäämässä eteenpäin etkä halua ihmisten tietävän tai olet käyttänyt liian paljon aikaa komediaerikoiselokuvien katseluun, ja algoritmisi on pilalla, ongelman voi korjata.

Siirry Netflix-tilisi katseluluetteloon, jonka löydät tässä (sinun on kirjauduttava sisään) ja se näyttää sinulle luettelon katsomistasi kohteista. Voit painaa oikealla olevaa ristiä poistaaksesi sen katseluhistoriastasi ikuisesti... pelastat avioliittosi/suhteesi/ystävyyteesi (poista tarvittaessa).

Voit pyyhkiä historiasi



Voit myös napsauttaa Arviointi-välilehteä nähdäksesi, mistä olet pitänyt tai mistä et pitänyt uuden luokitusjärjestelmän avulla. Joillekin tämä voi olla rasittavampaa kuin katseluhistoria.

Voit nähdä, mitä olet arvioinut



taivasurheilun juontaja alastonkuvaa

Sama pätee, lyö ristiin ja se on poissa lopullisesti. Se on yhtä helppoa kuin se.

Netflix
Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: