Sky Sports Italian juontaja iskee hakkereita ensimmäisissä kommenteissaan, koska alasti kuvia julkaistiin verkossa

Sky Sports

Horoskooppi Huomenna

Sky Sports -toimittaja on puhunut ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun hakkerit ovat julkaisseet hänestä alasti valokuvia ja sanoneet, että vain osa kuvista oli aitoja.



julkkis isoveli -sarja 2013

Diletta Leotta, 25, TV -juontaja ja Italian verkoston toimittaja, jolla on yli miljoona seuraajaa sosiaalisessa mediassa, väittää, että suurin osa Internetissä olevista kuvista oli väärennöksiä.



Hän muisteli sydäntä pysäyttävää hetkeä, kun hän tajusi, että hänen älypuhelin oli hakkeroitu ja että kuvat, joita hän piti yksityisinä, olivat tulleet julkisiksi.



Leotta sanoi: 'Puhelimeni ei lakkaa soimasta puheluista, viesteistä, WhatsAppista ... En itkenyt aluksi. Löysin voimaa, jota en edes tiennyt minulla olevan. Mutta kolmen päivän jälkeen kyllä, alistin.

Suosittu juontaja Diletta Leotta on iskenyt hakkereihin, jotka ottivat valokuvia hänen iCloud -tililtään (Kuva: CEN)

'Nämä kuvat olen ehkä lähettänyt jollekin, ehkä parille. En ollut nähnyt kuvia vuosiin. Luulin poistaneeni ne. En kuvailisi niitä edes seksikkäiksi.



- Huomasin, että ne olivat osa yksityistä arkistoa. Joku on tahallaan hakkeroinut iCloud -tilini. '

Sky Sports Italian isäntä on puhunut ensimmäistä kertaa alasti valokuvien julkaisemisen jälkeen (Kuva: CEN)



Mutta Leotta sanoi, ettei tuntenut katumusta tai syyllisyyttä tapahtuneesta, ja kehotti muita hakkeroinnin uhreja seuraamaan hänen esimerkkiään.

Hän lisäsi: 'Haluan sanoa tytöille tai pojille, jotka ovat kokeneet saman asian, ettei teidän pitäisi tuntea syyllisyyttä.

'Jokaisella on oikeus tehdä mitä haluaa elämällään, yksityisyydellään ja matkapuhelimillaan.'

Hän sanoo: 'Jokaisella on oikeus tehdä mitä haluavat elämällään, yksityisyydellään ja matkapuhelimillaan' (Kuva: CEN)

milloin äänestyspaikat aukeavat

Suosittu juontaja sanoi, että jopa 'vähemmän älykkäät ja herkät ihmiset' olivat syyttäneet häntä valokuvien vuotamisesta itse julkisuuden vuoksi.

Mutta Leotta vaati: 'Näyttää selvältä, että tie, jonka haluan kulkea, on hyvin erilainen.'

Kun hänen kuvansa olivat vuotaneet verkkoon, italialainen jalkapalloilija Mario Balotelli, 26, tuki Leottaa, joka sanoi: 'Jokainen on vapaa tekemään mitä haluaa kehollaan, hyvässä tai pahassa. Ihmiset, jotka ovat käyttäneet väärin tätä tilannetta, ovat paskoja. ''

Leotta esittelee Sky Sports & apos; Serie B: n jalkapallo Italiassa yhdessä kollega Gianluca Di Marzion kanssa.

Katso Myös: