Uuden kiinnityksen avulla voit pulahtaa talosi arvoon ja ulos siitä kuin pankkiautomaatti

Asuntolainat

Horoskooppi Huomenna

HomeFlex tarjoaa pääsyn lisälainaan(Kuva: NORTH WEST NEWS SERVICE)



Uusi sopimus kauppiaalta NatWest Actien avulla voit muuttaa kotisi eräänlaiseksi pankkiautomaateksi - tarjoamalla lisälainaa, jonka avulla voit kattaa suuret kulut, kuten häät tai jopa uuden keittiön.



HomeFlex toimii vain korkojen perusteella, joten kuukausittaiset takaisinmaksut kattavat vain asuntolainan korot sen sijaan, että auttaisivat maksamaan sen takaisin.



rag'n'bone miehen nettovarallisuus

Se sallii rajoittamattomat ylimaksut ilman lisämaksuja, joten voit katkaista velkasi, mutta se tarkoittaa myös, että asuntolaina -ajan lopussa sinun on löydettävä tasapaino tai otettava uusi kiinnitys.

Mutta kaupan todellinen myyntivaltti on se, mitä NatWest kutsuu 'flexi -potiksi' - erilliseksi käteisvaroksi, jota voit lainata milloin haluat.

Tarvitsen ylimääräistä rahaa

& Apos; flexi-pot & apos; voi auttaa sinua kattamaan kodin parannuskustannukset

& Apos; flexi-pot & apos; voi auttaa sinua kattamaan kodin huomattavien parannusten kustannukset (Kuva: Getty)



Käytettävissä olevan potin koko määritetään sen mukaan, kuinka suuri asuntolaina on verrattuna talosi arvoon.

Voit sitten käyttää käteistä milloin haluat - niin kauan kuin olosuhteesi eivät ole muuttuneet - ja sinulta veloitetaan korkoa samassa korossa kuin asuntolainasi.



black friday 2019 uk -tarjoukset

NatWest uskoo, että se voi olla suosittua, jos haluat lainata auttaaksesi rakkaasi talletusta, kattamaan kiinteistön kunnostuksen, kuten uuden keittiön, tai jopa menemään häiden maksamiseen.

Tämän potin nostamisen on oltava vähintään 10 000 puntaa, joten se ei voi auttaa päivittäisissä kustannuksissa tai oudossa yllätyslaskussa.

Mutta se on hyvä vaihtoehto, jos sinulla on mielessäsi isompi kulutus, etkä halua kokea uudelleenlainaamisen tai henkilökohtaisen lainan etsimistä.

Kuka voi saada HomeFlex -kiinnityksen?

Pari tutkii asuntolainaa

Valitettavasti se ei ole kaikkien saatavilla (Kuva: Getty)

On syytä pitää mielessä, että HomeFlex ei tule olemaan vaihtoehto monille meistä.

Jotta voit saada sopimuksen, sinun on saatava yksinomaan vähintään 75 000 puntaa vuodessa, kun taas sinun ei tarvitse käyttää tätä lisälainausastiaa heti.

Kuten kaikissa korollisissa asuntolainoissa nyt, sinulla on oltava selkeä suunnitelma myös todellisen asuntolainan takaisinmaksusta-asiat ovat muuttuneet kaatumista edeltäneiden päivien jälkeen, jolloin voit saada vain korkosopimuksen ilman huolta miten löydät rahat lainan erääntymiseen.

Jos takaisinmaksusuunnitelmasi on yksinkertaisesti kiinteistön myynti, et voi lainata enempää kuin 50% kiinteistön arvosta heti alussa. Jos sinulla on jokin muu suunnitelma - kuten muut sijoitukset -, saatat pystyä lainaamaan jopa 75%.

Joustavuutta asuntolainan kanssa

Ylimaksujen tekeminen voi antaa sinulle mahdollisuuden nauttia 'alimaksujen' jaksoista. tai jopa pitää takaisinmaksuaikaa

Ylimaksujen tekeminen voi antaa sinulle mahdollisuuden nauttia 'alimaksujen' jaksoista. tai jopa pitää takaisinmaksuaikaa (Kuva: Getty Images)

Vaikka HomeFlex ei välttämättä sovi kaikille, se on hyödyllinen muistutus siitä, että jotkut homolainat voivat olla melko joustavia.

ashes liput 2019 otsikko

Monien kiinnitysten avulla voit maksaa yli 10% erääntyneestä saldosta vuosittain veloittamatta sinua.

Tämä ei ole vain hyvä idea, koska se auttaa sinua maksamaan sen nopeammin ja säästämään rahaa korkomaksuissa, mutta se voi myös auttaa, jos sinun on pidettävä takaisinmaksuaikaa.

Tällöin lainanantaja sallii sinun olennaisesti ohittaa muutaman kuukauden takaisinmaksut, esimerkiksi jos menetät työsi tai haluat mieluummin käyttää rahat, joita normaalisti käytät laskujen kattamiseen, johonkin muuhun.

Asuntolainastasi riippuen, jos olet tehnyt liikaa maksuja aiemmin, saatat pystyä alimaksamaan lyhyen ajan tai jopa 'lainata' osan tästä rahasta.

Äiti, tarvitsen säästötilisi tiedot

Siirtotili on fiksu tapa käyttää säästöjäsi - tai vanhempiesi säästöjä - pienentää kuukausittaisia ​​lyhennyksiä

Siirtotili on fiksu tapa käyttää säästöjäsi - tai vanhempiesi säästöjä - pienentää kuukausittaisia ​​lyhennyksiä (Kuva: Getty)

Jos sinulla on kunnollinen säästöpotti, niin myös asuntolaina voi olla hyvä vaihtoehto.

Tässä säästösi tasapainotetaan asuntolainasi kanssa, ja sinun on maksettava vain korkoa erosta.

Oletetaan siis, että sinulla on 150 000 punnan asuntolaina 3% ja 10 000 punnan säästöt.

Valitsemalla offset -sopimuksen maksat korkoa vain 140 000 puntaa asuntolainastasi, eli takaisinmaksusi putoavat 711 punnasta 664 puntaan. Voit sitten hyödyntää säästöjä - tai lisätä niitä - milloin haluat.

ihmisen tuhatjalkainen tositarina

Jotkut lainanantajat tarjoavat nyt perhekorvauksia, joten vanhempasi voivat yhdistää säästöpotin asuntolainaasi, mikä voi auttaa sinua säästämään vielä enemmän.

Pankit, mukaan lukien Barclays ja First Direct, sekä rakennusliikkeet, kuten Coventry, Yorkshire ja Chelsea, tarjoavat kaikki offset -bp -tuotteita.

Lue lisää

Mitä sinun tulee tietää asuntolainoista
Parhaat uudet asuntolainat Perhetalletusasunto selitettiin Kuinka löytää parhaat neuvot asuntolainasta Kuinka lainaa uudelleen

Katso Myös: