Uusi Universal Credit -matkapuhelinsopimus sisältää rajoittamattoman datan, puhelut ja tekstiviestit hintaan 10 puntaa

Yleinen Luotto

Horoskooppi Huomenna

Joidenkin pienituloisimpien kotitaloudet voivat nyt hakea 10 punnan kuukausittaisen matkapuhelinmaksun - ja se sisältää rajoittamattoman kaiken.



mitä vikaa gabriel silmässä

Voxi - joka on käynnistänyt uuden sopimuksen - sanoi, että ihmiset, joilla on tiettyjä varojen testattuja etuja, kuten Jobseekers Allowance, voivat rekisteröityä hinnasuunnitelmaan tästä päivästä lähtien.



Vodafone-verkkoa käyttävä 'For Now' -hinta on työnhakijalisän, työ- ja tukilisän tai työhön perustuvan yleisluoton saaneiden käytettävissä.



Se on vain sim-hinnasuunnitelma, mikä tarkoittaa, että voit käyttää sitä nykyisen laitteesi kanssa, eikä sinun tarvitse maksaa lisämaksuja lisäpalveluista.

Suunnitelma on saatavilla enintään kuudeksi kuukaudeksi, ja se voidaan ottaa pois milloin tahansa ennen 31. tammikuuta Voxin verkkosivustolla.

Jotta voit hakea sitä, sinun on todistettava, että olet oikeutettu - ja vaatimaan - tiettyjä etuja.



Tämän seurauksena sinun on ladattava kuva yleisluottotodistuksestasi tai työ- ja eläkeministeriön kirje, jossa vahvistetaan, että saat valtion tukea.

Se voisi säästää kotitalouksia pienillä tuloilla pienellä omaisuudella (Kuva: Getty Images)



Voxi sanoo, että asiakkaat vahvistetaan välittömästi, joten sinun ei tarvitse odottaa vahvistusta.

Sinun ei myöskään tarvitse suorittaa luottotarkistusta, koska se on kuukausittain jatkuva sopimus, joten voit peruuttaa sen milloin tahansa.

Sopimus on samanlainen kuin BT: n peruspaketti, joka on tarkoitettu yleisluottoa hakeville .

Teleyrityksen jättiläisen 5 punnan kuukausisuunnitelma on luotu yhteistyössä työ- ja eläkeministeriön kanssa.

Se maksaa 5,16 puntaa kuukaudessa ja sisältää 1,50 punnan puhelumaksun sekä ilmaiset viikonloppupuhelut 0845- ja 0870 -numeroihin (enintään 60 minuuttia).

Stephen West Fred West

Hintaan sisältyy myös kuukausittainen 10 punnan hintakatto numeroille 01, 02, 03, 07 ja 08, mikä tarkoittaa, että et koskaan maksa enempää kuin 15,16 puntaa.

Se on kaikkien saatavissa tulotuesta, työnhakijan korvauksesta, eläkelainasta, työ- ja tukilisästä sekä yleisluotosta, jos tulot ovat nolla.

BT -logo

BT tarjoaa samanlaisen paketin puhelimessa ja laajakaistassa (Kuva: PA)

Saat viimeisimmät neuvot rahasta, uutisia ja apua suoraan postilaatikkoosi - rekisteröidy osoitteessa NEWSAM.co.uk/email

      BT sanoo tämän tarkoittavan seuraavaa: ”Hakijalla ei ole ansioita arviointijakson aikana työsuhteesta tai itsenäisestä ammatinharjoittamisesta heidän hyväksi”.

      BT tarjoaa myös laajakaistavaihtoehdon myös niille, jotka tarvitsevat Internet -yhteyden.

      oppipoika 2018 wiki

      BT Basic plus Broadband maksaa 10,07 puntaa kuukaudessa.

      Paketti sisältää BT Basic 1,50 £ puhelumaksun ja 10 £ kuukausittaisen puhelun hintakaton.

      Laajakaistasta ei veloiteta liittymismaksua, mutta asiakkaiden on maksettava postikulut ja pakkaukset BT Home Hubista, joka vaaditaan BT -laajakaistan toimimiseksi.

      Paketin keskimääräinen latausnopeus on 10 Mt, ja sen käyttö on rajoitettu 15 Gt: n kuukaudessa, mikä vastaa 2,5 tunnin television katsomista verkossa viikossa.

        Perusasiakkaat saavat sähköposti -ilmoituksen, kun he lähestyvät tietorajaa.

        Niiltä, ​​jotka menevät yli, veloitetaan vielä 2,20 puntaa per GB. Joten, jos joku 0,9 Gt ylimääräisestä, veloittaa 2,20 puntaa ja joku, joka käyttää 1,3 Gt, 4,40 puntaa.

        Pakettia haettaessa sinun on oltava BT -tilin haltija.

        Voit ottaa yhteyttä teleyritykseen 0800 800 864 arkisin klo 8-18 ja he lähettävät hakemuslomakkeen.

        Lomake on vain yksi sivu, joka pyytää yksinkertaisia ​​tietoja, kuten kotitietoja, syntymäaikaa, kansallisen vakuutusnumeroa ja tietoja kaikista saamistasi eduista.

        757 enkelinumeron merkitys

        Hakemukset on täytettävä ja palautettava 14 päivän kuluessa lomakkeen vastaanottamisesta.

        Katso Myös: