Uudet Wetherspoon -säännöt 19. heinäkuuta alkaen - mukaan lukien jonot baarissa ja 2 puntaa

Jd Wetherspoon

Horoskooppi Huomenna

Wetherspoonin puheenjohtaja Tim Martin sanoo, että ketju jatkaa paikallisten panimoiden tukemista

Wetherspoonin puheenjohtaja Tim Martin sanoo, että ketju jatkaa paikallisten panimoiden tukemista



Pubiketju Wetherspoon on julkistanut uudet säännöt asiakkaille vapaudenpäivän jälkeen.



19. heinäkuuta tulee paljon jäljellä olevia koronaviruslakeja hallitus on poistanut mukaan lukien sosiaalinen etäisyys, kuuden hengen sääntö sisätiloissa ja kasvonaamioiden käyttö.



Boris Johnson ja terveyspomot odottavat kuitenkin edelleen ostajien käyttävän kasvonsuojaimia suljetuissa tiloissa ja julkisessa liikenteessä sekä noudattavan Covid-turvallisia menettelyjä.

Yritykset voivat päättää, haluavatko he luopua kaikista säännöistä, jotka he voivat luopua 19. heinäkuuta alkaen, vai pitääkö ne joitain.

Wetherspoon sanoo, että sen sovellus on edelleen asiakkaiden tilattavissa, mutta kasvonaamarit eivät ole enää pakollisia.



Pubi -jättiläinen on vahvistanut, että sen hinta on 2 puntaa tuoppia olutta, kun säännöt muuttuvat, jotta lyöjät ja asiakkaat voivat tukea baaria, Asiasta uutisoi Lancashire Live .

Asiakkaat voivat tilata baarista maanantaista alkaen, ja paikalliset panimo -olut maksavat 1,99 puntaa.



Wetherspoon -oksilla on kuitenkin mahdollisuus asettaa omat säännöt.

Jotkut baarijohtajat ja pubipomot voivat tehdä joitakin rajoituksia ja toimenpiteitä, jotta voidaan varmistaa terveys ja turvallisuus.

Asiakkaiden kannattaa ottaa yhteyttä paikalliseen ja tarkistaa, tarvitseeko heidän tietää etukäteen.

Wetherspoonin perustaja ja puheenjohtaja Tim Martin sanoi: Olemme ylpeitä maineestamme, joka tukee paikallisia panimoita ja tarjoilee heidän oluttaan pubeissamme. '

Asiakkaamme voivat nauttia upeista oluista paikallisesti ja samalla tukea paikallisia panimoita - ja kaikki fantastiseen hintaan.

Viime viikolla NEWSAM raportoi, että Wetherspoon voisi nostaa sen ruoan hintaa myöhemmin tänä vuonna, kun arvonlisäveron alennus päättyy.

Hospitality -yrityksille on myönnetty 5% alennettu korko helpottaakseen taloudellista taakkaansa koronaviruskriisin aikana.

Mutta tämä määrä nousee 12,5 prosenttiin tämän vuoden lokakuusta, ennen kuin se palaa täyteen 20 prosentin tasoonsa huhtikuussa 2022.

Wetherspoon vahvisti, että sen elintarvikkeiden hinnat nousevat tänään päivitetyn kaupankäynnin seurauksena ja sanovat, että nousu tulee olemaan noin 40 penniä ateriaa kohden.

Pubiketju oli siirtänyt arvonlisäveron alennuksesta saadut säästöt asiakkaille, mikä alensi elintarvikkeiden hintaa sulkeutumisen aikana.

Katso Myös: