Nicola Peltz itkee sängyssä paljastaessaan 'sydämeensä sattuu'

Julkkisuutiset

Horoskooppi Huomenna

Nicholas Peltz on jakanut avoimen hetken itkevänsä sängyssä, kun hän kertoi kuinka hänellä oli päivä, jolloin hänen 'sydämeensä sattui'.



vaimo Brooklyn Beckham 27-vuotias kävi sosiaalisessa mediassa kertoakseen tunteellisesta hetkestään yrittääkseen näyttää 'surulliset palat minusta'.



Tähti jakoi pitkän tekstin, jossa hän puhui perheestään ja siitä, kuinka he olivat kehottaneet häntä olemaan antamatta ihmisten kaataa häntä.



Nicola julkaisi kaksi kuvaa, joissa oli nähtävissä hänen itkeneen punaisten turvonneiden silmiensä vuoksi.

miten makkaraa paistetaan

Ensimmäisessä hän halaili nalleaan sängyssä ja toinen on lähikuva hänen hapsuistaan ​​ja punaisista silmistään.

LUE LISÄÄ: Victoria Beckham 'huolehtii, että hän menettää Brooklynin' väitetyn kiistan Nicola Peltzin kanssa



 Nicola jakoi kuvat Instagram-sivulleen
Nicola jakoi kuvat Instagram-sivulleen ( Kuva: @nicolaannepeltzbeckham/Instagram)
 Nicola itki viestissään
Nicola itki viestissään ( Kuva: @nicolaannepeltzbeckham/Instagram)

Viestiä kuvateksti hän kirjoitti: 'Joskus minun on vaikea näyttää surullisia osia itsestäni. Seitsemän sisaruksen ja kahden erittäin vahvan vanhemman kanssa kasvaminen teki minusta todella kovan. satutti sydäntäni.

gary ja phil neville

'Se sai minut pystyttämään tällaisen muurin suojellakseni itseäni, varsinkin tällä alalla. Meillä kaikilla on päiviä, jolloin ihmiset saavat sinut tuntemaan olosi huonoksi ja on okei, että se loukkaantuu. Ajattelin vain kirjoittaa jotain, koska en koskaan näytä tätä puolta minusta täällä.



'Halusin näyttää tämän puoleni. Rakastan teitä kaikkia niin paljon ja arvostan todella kaikkea tukeanne. Se merkitsee niin paljon, kun olette ystävällisiä sivullani, että haluan sinun tietävän, että näen sinut, kuulen sinut ja se merkitsee minulle paljon.'

Nicola päätti sitten kappaleen punaisella rakkaussydänhymiöllä.

Nicolan ystävät ja perhe ryntäsivät julkaisun kommentteihin osoittaakseen tukensa tähdelle.

Nicolan aviomies Brooklyn kirjoitti: 'Sinulla on upein sydän xx Rakastan sinua niin paljon xx'

 Brooklyn meni naimisiin näyttelijä Nicola Peltzin kanssa aiemmin tänä vuonna
Brooklyn meni naimisiin näyttelijä Nicolan kanssa Floridassa aiemmin tänä vuonna ( Kuva: Instagram)

Näyttelijä Selma Blair sanoi: 'Kaunis Nicola, tapasimme monta vuotta sitten, ja tietysti olin järkyttynyt. Ystävällisyydestäsi. Armostasi. Olin heikko ja väsynyt ja vanhempi kuin joukkosi, ja sinä kuuntelit. Ajattelen ikuisesti sinä enkelilapsi. Missä tahansa tuulessa tai tunteessa olet. Syleilyn lähettäminen. sb'

Nicola kiitti ystäväänsä kirjoittamalla: 'Selma En voi edes pukea sanoiksi kuinka paljon ystävällinen viestisi merkitsee minulle. Kiitos paljon, että olet niin erityinen, että olen niin onnekas tuntea sinut.'

Paris Hilton kirjoitti yksinkertaisesti: 'Rakastan sinua'

Ollie julkkikset menevät seurustelemaan

Tiedetään tarkalleen, miksi Nicola jakoi julkaisun, jossa hän puhui perheestään, mutta siitä on huhuttu hänellä on salainen riita anoppinsa kanssa victoria beckham .

Nicola näytti kuitenkin hylkäävän nämä huhut äskettäin, kun hän jakoi suloisen valokuvan entisen Spice Girlin 48-vuotissyntymäpäivän kunniaksi huhtikuussa.

Katso Myös: