Ollie Locke sanoo, että hän on luopunut tosi -tv: stä lopullisesti ja se 'pilaa' suhteet

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Ollie Locke

(Kuva: Getty)



Ollie Locke sanoo, että hän on luopunut tositelevisiosta lopullisesti ja ohjelmista, kuten Made in Chelsea ja TOWIE 'pilaavat' suhteet.



Tämän vuoden Celebrity Big Brother -elokuvan tähdittänyt tumma tukka jakoi MIC: llä neljän vuoden aikana paljon korkean profiilin sydämensärkyä katsojien kanssa, mukaan lukien Topshopin perillinen Chloe Green.



Kun häneltä kysyttiin, oliko hän onnellisempi sen jälkeen, kun hän erosi todellisuudesta, Ollie kertoi meille yksinomaisen keskustelun aikana: 'Kyllä. Olen onnellisempi nyt, koska olen lähtenyt, koska minulla ei ole neljä miljoonaa ihmistä viikossa katsomassa, että käyn läpi taukoja. ''

Ollie Locke ja Chloe Green

Ollie ja Chloe Green (Kuva: Getty)

Tähti, joka on nyt uudessa suhteessa, jatkoi: 'Olen ollut suhteessa kuusi kuukautta. Olen tehnyt paljon julkisia silmäsuhteita. Olen paljon parempi, kun olemme vain me kaksi.



'Luulen aina, että se pilaa sen hieman. Yksikään pari TOWIE: ssa tai MIC: ssä ei ole vielä yhdessä, ja jos ajattelet kuinka TOWIE on mennyt 12 kauden aikana, se on hyvin pitkä aika.

'Se ei ole helppoa. Teidän on oltava todella hyvä, vahva pari.



Hän jatkoi: 'Olen luopunut todellisuudesta. Tein neljä vuotta ja se tuli siihen pisteeseen, että tajusin, että se riitti.

mestarien liiga itv:ssä
& apos; This Morning & apos; TV -ohjelma, Lontoo, Iso -Britannia - 31. tammikuuta 2014

Olliella oli tunteita Samia kohtaan (Kuva: Rex)

Ollie kehitti tunteita TOWIE -tyttöä Sam Faiersia kohtaan, kun he esiintyivät CBB: ssä, ja he spekuloivat, että he saattavat kokoontua yhteen. Mutta hän myönsi, että he eivät olleet pitäneet yhteyttä sen jälkeen, kun he lähtivät talosta.

Hän sanoi: 'Hän palasi takaisin Joeyn [Essexin] kanssa ja se oli todellakin', ja lisäsi: 'hän on hyvä ystävä'.

Ollie sanoo keskittyvänsä nyt uraansa juontajana ja astuu valokeilaan, kun hän auttaa isännöimään Clothes Show Liveä tänä viikonloppuna.

Hän sanoi: '2015 tulee olemaan todella jännittävä. Siellä on paljon tavaraa (meneillään), enkä lähde mihinkään televisiosta, aion pysyä ympärillä. '

Huolimatta siitä, että hän on hieman tyylikuvake, Ollie myönsi, että hän silti murehti joistakin asuista, joita hän käytti takaisin MIC -päivinä. *yskä*Union Jack -puku*yskä*.

Tyylitajuinen tähti sanoi: ”Union Jackin tavaraa oli vähän paljon. Siellä on yksi valokuva minun ja Chloen kanssa lanseerauksessa, ja minulla on yllään tippuva Chanelin T-paita. Hymyilen lujaa. Muistan, että ajattelin tuolloin 'tämä näyttää helvetin erinomaiselta'.

Entisen SW7 -tähden mukaan sinun ei kuitenkaan tarvitse aina käyttää paljon rahaa hyvännäköisyyteen.

'Voit aina kertoa todella tyylikkäille ihmisille Chelseassa, koska he käyttivät kaikkein hobo -vaatteita, joita voit kuvitella', Ollie sanoi. 'Luulen, että kun [MIC -tähti] Binky [Felstead] aloitti, hän käytti huppareita, joissa oli reikiä hyppääjässään, ja hänelle kerrottiin. Mutta sitä hän pukeutuu ja se oli siistiä. Hän oli jäähtynyt. '

Clothes Show Live on käynnissä 5.-9. Joulukuuta NEC Birminghamissa. Ollie esiintyy maanantaina 8. ja tiistaina 9. joulukuuta.

Ollie Locke Katso galleria

Katso Myös: