Yorkshiren maatilamme Amanda Owen 'raivoissaan' miehensä Cliven onnettomuuden kanssa

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Amanda Owen on puhunut tapahtumasta, joka sai hänet tuntemaan olonsa 'raivoksi', vaikka hänen vanhin poikansa Ruuben ei voinut olla nauramatta.



46-vuotias Our Yorkshire Farm -tähti on sanonut, ettei hän ollut kovin tyytyväinen, kun hänen miehensä Clive Owen, 66, tuhosi tärkeän osan talosta.



Clive näytti Ruubenille, kuinka käyttää maatalouskoneita, ja siihen kuului kaivurin hallinnan vaikea taito.



Amanda oli ärtynyt, kun hänen ponnistelunsa menivät pieleen Ravenseat Farmilla ja Clive käänsi koneen heidän rakastetuiksi kuusiksi.

Kaivajan oli perinyt Amanda ja Owenin ystävä Alex, joka oli käyttänyt sitä kunnostustöihin, kun hän oli Tan Hillin, Englannin korkeimman majatalon ja lähimmän pubimme vuokranantaja.

kuinka paul walker kuoli
Amanda Owen oli 'raivoissaan' miehensä Cliven kanssa

Amanda Owen oli 'raivoissaan' miehensä Cliven kanssa (Kuva: Kanava 5)



Amanda kirjoitti kirjassaan, että koska Alex oli jäänyt eläkkeelle, hänellä ei ollut tarvetta kaivaajalle, joten Amandalla oli 'hitaasti liikkuva ruoste-ämpäri takaisin ja hänen poikansa Ruuben oli iloinen.

Yorkshirenpaimenkoira omistaa myös lomamökin, jota kutsutaan The Firsiksi, ja Ruuben oli päättänyt ajaa kaivajan sinne, vaikka hänen vanhempi sisarensa Raven sanoi: 'Se vie sinut aaaaages.'



Clive nyökkäsi hänelle ottamaan kahden mailin matkan, joka oli pääasiassa pellon poikki ja ilmeisesti kesti koko päivän.

Amanda Owenin pojat pääsevät kaivuriin

Amanda Owenin pojat pääsevät kaivuriin (Kuva: INSTAGRAM)

Amanda selitti, että matka ei ollut tapahtumaton ja että kaivuri ylikuumeni ja kiehui ennen kuin yksi raiteista irtosi.

Clive oli ilmeisesti vaikuttunut poikansa sinnikkyydestä ja kertoi saapuessaan: 'Tosi hyvin, Reubs. Mutta nyt on aika ottaa takaisin kaivurin hallintalaitteet. '

Isä otti kaivinkoneen haltuunsa ja kääntyi hitaasti nurmikon pohjaan, jossa hän heilutti puomia ympäri ja kaatoi toisen havupuista.

Amanda kirjoitti kirjassaan, että hän huusi: Katso, mitä olet tehnyt veriselle puulleni!

En voi uskoa, että olet juuri tehnyt sen!

- Olin raivoissani, Ruubenin mielestä se oli hauskaa.

Hei, äiti, olet mennyt 'vaihtamaan talon nimeä nyt', Rueben ehdotti. Se ei ole enää Kuusia, sinulla on nyt vain yksi kuusi, joten se on Kuusi!

*Yorkshiren maatilamme on nyt katsottavissa 5oD: llä, ja Yorkshiren paimenen seikkailut on nyt ostettavissa kaikista kirjakaupoista ja verkkokaupoista.

Katso Myös: