Paddy Pimblett purskahti kyyneliin kulissien takana tunnepitoisen UFC-voiton jälkeen

HYVÄ

Horoskooppi Huomenna

Paddy Pimblett purskahti kyyneliin esitettyään sydäntäsärkevän kunnianosoituksen edesmenneelle ystävälleen Lontoon UFC:ssä.



Pimblettistä on tullut inspiroiva tähti monille hänen UFC nousunsa jatkuessa ja voitti kolmannen peräkkäisen taistelunsa Lontoon O2-areenalla viime kuussa. Jordan Leavittin toiselle kierrokselle. Pian voiton jälkeen Pimblett piti tunteellisen puheen, jossa hän omisti esityksensä yhdelle parhaista ystävistään Rickylle, joka oli riistänyt henkensä vain muutama päivä ennen voittoaan.



andy olen julkkis

Puhe oli erittäin voimakas, kun hän rohkaisi miehiä puhumaan ja ilmaisemaan tunteitaan herättävässä kutsussa. Hän jätti kahdeksankulmion kyyneleissä voiton jälkeen, kun Liverpoolin You'll Never Walk Alone soi areenalla tukena. Äskettäisessä YouTube-videossaan Pimblett paljasti hetken, kun hän saapui kulissien taakse voiton jälkeen purskahtaen taas kyyneliin.



Pimblettin voi nähdä halaavan useita tiiminsä ihmisiä poistuessaan, ennen kuin viimeinen halaus näkee hänen purskahtavan itkuun, kun päivän tunteet saavat hänet kiinni. Se on synkkä hetki videolla, kun Pimblett esitti myöhemmin toisen rohkean vetoomuksen pukuhuoneessa, jossa hän sanoi: 'Ei ole oikeita sanoja, jotka voisivat kuvailla sitä.

'Hän oli yksi onnellisimmista lapsista, joita tulet koskaan tapaamaan, Slick Rick. Hän oli puolueen elämä ja sielu. Sellaiset ihmiset ajattelevat, että he eivät voi puhua muille ihmisille. He ajattelevat: 'Voi hän ajattelee, että olen pieni paska, jos puhun hänelle ja sanon sen hänelle.' Minun on täytynyt tehdä se. Ihmiset katsovat minuun ja ajattelevat, että olen vahvin ihminen maan päällä, koska joudun häkkiin ja taistelen ihmisten kanssa, kun taistelu on täällä.

'Ihmiset eivät ymmärrä mitä tapahtuu, voit näyttää ulkopuolelta maailman onnellisimmalta ihmiseltä, mutta täällä saatat kamppailla. Ihmisten on puhuttava enemmän, ihmisten on murrettava tämä miesten mielenterveyden leima. Keskustele. , ota se pois rinnastasi.'



Ketä Paddy Pimblettin pitäisi mielestäsi taistella seuraavaksi UFC:ssä? Kerro meille kommenttiosio alla

Pimblett osoitti illassa ilmaisuvoimaisemman ja tunneperäisemmän puolensa verrattuna tavanomaiseen röyhkeään ja koomiseen persoonallisuuteensa, joka vetosi valtavaan yleisöön ympäri maailmaa ja levisi viraaliseksi. Hänen virushaastattelunsa on myös kuulemma nähnyt 22 prosentin kasvun niiden miesten määrässä, jotka raportoivat mielenterveysongelmistaan ​​hänen uskomattoman uskomattoman vaikutuksensa jälkeen. UFC taistelun jälkeinen puhe.



Liverpudlilainen on sittemmin paljastanut, että yli 100 mielenterveysjärjestöä on ottanut häneen yhteyttä suurlähettilääksi ryhtymisestä voiton jälkeen. 'Minua on pyydetty yli 100 hyväntekeväisyysjärjestön lähettiläänä kirjaimellisesti', Pimblett kertoi toimittajille. 'Toivon, että voisin tehdä sen jokaiselle heistä, todellakin.

syö vain palvelumaksu

'Aion sen sijaan järjestää oman mielenterveysjärjestöni, joka perustetaan lähikuukausina. Haluan vain auttaa ihmisiä. On mukavaa olla mukava. Monet ihmiset ovat siinä asemassa, että olen älä usko siihen, mikä on minusta hullua.'

Katso Myös: