Parhaat urheilukuulokkeet juoksemiseen tai kuntosalille

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Parhaat urheilukuulokkeet pysyvät korvassasi ilman häiritseviä putoamisia.



Ne ovat myös hien ja sateenkestäviä, kestävät elementtejä tai erityisen energisen harjoittelun.



Haluat tietysti myös erinomaisen äänenlaadun ja melunvaimennuskyvyn, jotka ovat täydellisiä omien ja, mikä tärkeintä, muiden ympärilläsi treenaavien huutojen hukuttamiseksi.



Vähiten invasiivisille ja vaivattomille juoksu- ja urheilukuulokkeille on valittava langattomat versiot. Koska onko mitään ärsyttävämpää kuin se, että kaapeli takertuu vaatteisiisi, kun yrität pysyä kunnossa? Mielestämme ei.

Olemme siis koonneet alle parhaat urheilukuulokkeet, jotta voit nauttia inspiroivasta, saumattomasta harjoittelusta joka ikinen kerta.

Parhaat urheilukuulokkeet

yksi. Beats by Dr Dre Powerbeats Pro

Nämä ovat urheilukuulokkeiden kultastandardi. Niitä on vaikea lyödä äänenlaadun ja erinomaisen istuvuusvarmuuden vuoksi.



Lisäksi yhdeksän tunnin akunkesto tarkoittaa, että voit nauttia pitkistä juoksuista tai harjoituksista huolehtimatta siitä, että taustaääniraita katoaa.

uudenvuodenpäivän myymälän aukioloajat

Onko haittoja? Vaikea syyttää, mutta hinta saattaa olla joillekin kiusallinen kohta. Tässä tapauksessa saat kuitenkin sen, mistä maksat.



Hinta: 219 puntaa, Amazon - osta täältä nyt

kaksi. Langattomat Bose SoundSport -kuulokkeet

Äänenvoimakkuus, nämä kaiuttimet ovat kaikki motivaatio, jota tarvitset viimeiselle mailille.

Kevyet kuulokkeet tarjoavat todella turvallisen ja mukavan istuvuuden. Ne ovat hien- ja säänkestäviä, ja ne voidaan yhdistää valitsemaasi laitteeseen Bluetoothin avulla.

Mukava bonus? Bose Connect -sovellus mahdollistaa musiikin jakamisen useammalla kuin yhdellä nappikuulokkeella, joten voit nauttia samasta musiikista juoksutoverisi kanssa.

Hinta: 109 €, Very - osta tästä nyt

mihin autoon paul walker kuoli

3. Under Armour True Wireless Flash -kuulokkeet

Jos pitkä akunkesto on sinulle tärkeintä, nämä urheilukuulokkeet pärjäävät – vaikuttavat 25 tuntia. Tämä tarkoittaa kuitenkin, että akkupakkaus on melko suuri.

Muita ominaisuuksia ovat Ambient Aware Technology, jotta kuulet ympäristösi turvallisuuden parantamiseksi, kun olet juoksussa, ja mukana on myös TalkThru-tekniikka, jotta voit olla nopeasti vuorovaikutuksessa harjoituskumppanisi kanssa.

Sport Flex Fit -korvakärjet antavat turvallisen tuntuman ja lisäksi ne ovat myös hien- ja vedenkestäviä.

Hinta: 159 puntaa, Currys PC World - osta tästä nyt

Neljä. Aftershokz Trekz Air

Nämä johdottomat urheilukuulokkeet sopivat todellisille kaupunkijuoksijalle, ja niissä on älykäs luun johtamistekniikka, joka näkee äänen kulkevan poskipäiden läpi jättäen korvasi avoimeksi kuulemaan ympärilläsi olevaa liikennettä tai ihmisiä ympärilläsi.

Nämä ovat täydellisiä urheilijoille ja kilpaileville juoksijoille, sillä kuulet silti komennot ja liikenteen samalla kun saat kaiken irti motivoivasta musiikista.

Denise Van Outenin tytär

Niissä on ympärillä oleva titaanirakenne, joka lisää mukavuutta ja istuvuutta.

Hinta: 98,99 puntaa, Amazon - osta tästä nyt

5. Jabra Elite Active 65T

Jos budjettisi ei riitä Powerbeats Prolle, nämä ovat erinomainen vaihtoehto.

Todella langattomat, niissä on kolme erilaista korvageeliä äärimmäisen mukavuuden takaamiseksi. Äänenlaatu on ylivoimainen, ja akun käyttöaika on viisi tuntia yhdellä latauksella ja 15 tuntia latauskotelolla.

Hinta: 129,48 puntaa, Amazon - osta täältä nyt

Parhaat kuulokkeet

6. Sennheiser CX Sport langattomat kuulokkeet

Jos haluat erinomaisen äänenlaadun jokapäiväiseen harjoitteeseesi, mutta et halua kuluttaa omaisuuksiasi, nämä urheilukuulokkeet ovat ihanteellisia.

Selvyydestään ja erinomaisesta bassostaan ​​tunnetut ne ovat myös mukavia, hienkestäviä ja tarjoavat kuuden tunnin akunkeston 10 minuutin pikalatauksella ja tunnin toistolla.

Täydellinen kaikkeen juoksuun, juoksumattoon, crossfitiin, pyöräilyyn ja vaellukseen. Voit myös muodostaa pariliitoksen kahden laitteen kanssa samanaikaisesti Bluetoothin kautta.

Hinta: £ 79, Amazon - osta täältä nyt

7. Huawei Freebuds 3 In-Ear True-Wireless -kuulokkeet

Nämä ovat erinomaiset todella langattomat avoimet urheilukuulokkeet, joissa on aktiivinen melunvaimennus.

Siinä on korkea äänenlaatu, neljän tunnin akunkesto, vedenkestävyys ja ne ovat yhteensopivia kaikkien yleiskäyttöisten älypuhelimien kanssa.

Stephen Gately kuoleman totuus

Hinta: 169,99 puntaa. Argos - osta täältä nyt

8. Apple AirPods Pro

AirPods Pro (Kuva: Apple)

Nämä langattomat urheilukuulokkeet liitetään Apple Watchiin tai iPhoneen ja tarjoavat melunvaimennuksen mukaansatempaaviin harjoituksiin.

Kun haluat kuulla ulkomaailman, voit siirtyä läpinäkyvyystilaan. Ne tarjoavat mukautettavan istuvuuden kolmen koon joustavilla silikonikärjeillä, joista valita.

Ne tarjoavat tehokkaan pohjan ja puhtaan, puhtaan äänen. Ja mikä parasta, voit jopa kaivertaa nimikirjaimesi.

Ei ole budjetissa? Kokeile sen sijaan Apple AirPodeja hintaan 159 puntaa.

Hinta: 249 €, Argos - osta tästä nyt

Katso Myös: