Ihmiset ovat vakuuttuneita, että rosvo -emoji on olemassa - mutta asiantuntijat selittävät totuuden

Emoji

Horoskooppi Huomenna

Muistatko sen?



Hymiöt kasvoista peukaloihin, emojit ovat nyt osa monien ihmisten päivittäisiä keskusteluja.



Unicode-konsortiossa on tällä hetkellä yli 3300 emojia, ja näyttää siltä, ​​että monet emoji-käyttäjät ovat vakuuttuneita siitä, että ryöstäjähahmo on yksi heistä.



Asiantuntijat ovat kuitenkin vahvistaneet, että rosvo -emojia ei ole koskaan ollut olemassa, ja sen sijaan se on Mandela -ilmiö - ilmiö, jossa suuri joukko ihmisiä uskoo, että jotain tapahtui, kun sitä ei tapahtunut.

Twitter -käyttäjä @dinasimp pilkkasi kuvan oletetusta murtovarasemojista ja jakoi sen Twitterissä tällä viikolla kirjoittaen: vannon, että tämä hymiö oli olemassa.

Useat käyttäjät vastasivat ja olivat samaa mieltä siitä, että he olivat varmasti nähneet emojin ennen.



Yksi käyttäjä sanoi: Olimmeko me kaikki vain kuvitelleet tämän paskan olemassaolon ??? bcs, vannon sen tehneen ..

Toinen sanoi: Vanno jumalalle, että ryöstäjä -emoji oli olemassa varvassillan ja retkeilijän rinnalla. MINNE HE MENIVÄT ???



Ja yksi vitsaili: Muistan erityisesti käyttäneeni sitä emojia, kuten 3 vuotta sitten, jossakin typerässä argumentissa, Mihin se meni.

Emojipedia on nyt vahvistanut, että ryöstäjä -emojia ei koskaan ollut olemassa, twiittaamalla: Tämä ei koskaan ollut emoji, mikä on vialla.

Vaikka saatat muistaa rosvo -emojin, muisti on todennäköisesti seurausta Mandela -efektistä.

Lue lisää

Emoji
Emojia käyttävät ihmiset harrastavat enemmän seksiä Apple paljasti 59 uutta emojia Mitä tämä emoji todella tarkoittaa Ajanjakson emoji saa jatkoa

Ilmiö ilmenee, kun useat ihmiset muistavat jotain väärin, mutta heidän muistamisestaan ​​tulee hyväksytty versio.

Se sai nimensä, kun Fiona Broome, itsensä tunnistanut 'paranormaalikonsultti', tuli vakuuttuneeksi siitä, että Nelson Mandela oli kuollut Robben Islandin vankilassa 1980-luvulla-kun hän itse asiassa kuoli vuonna 2013 kotonaan Houghtonissa.

Muita esimerkkejä ovat ihmiset, jotka muistavat ET: n sanoneen 'ET -puhelin kotiin', kun hän todella sanoi 'ET -kotipuhelin', ja usko, että kuuluisa The Thinker -patsas kuvaa miestä nyrkki otsaansa eikä leua.

Katso Myös: