PG Vinkkejä, jotka antavat 100 000 ilmaista teepussia kesäkuussa - hanki kuponkisi

Pg Vinkkejä

Horoskooppi Huomenna

Emme koskaan sano ei ilmaiselle kupalle!(Kuva: Reuters)



PG Tips jakaa lähipäivinä tuhansia ilmaisia ​​teepakkauksia osana uutta yksinäisyyden torjuntakampanjaa.



Teebrändi kutsuu kansaa kokoontumaan yhteen - olipa tämä sitten ystävien, perheen tai naapureiden kanssa - jakamaan panimo.



Kesäkuun 8. päivästä lähtien se jakaa 8 miljoonaa teepussia osana laajempaa tehtävää tarjota riittävästi ilmaista teetä jokaiselle Yhdistyneen kuningaskunnan asukkaalle - se on 55 miljoonaa teepussia - vuoden 2019 loppuun mennessä.

Ilmaisen teen mukana tulee kuitenkin yksi pieni saalis: sitä on käytettävä ihmisten yhdistämiseen.

Olipa kyse pienestä kokoontumisesta, iltapäiväteejuhlasta tai vain leuan heilutuksesta, tai se kehottaa ihmisiä ja yhteisöjä eri puolilla maata kokoontumaan kupin ääreen.



Sinun tarvitsee vain mennä osoitteeseen PG vinkit -sivusto ja lupaat jakaa juoman jonkun kanssa kerätäksesi 80 -pakettisi.

Se kutsuu kansakuntaa yhteen



Voit sitten ladata ilmaisen kuponkisi ja mennä mihin tahansa suureen supermarkettiin lunastamaan alkuperäisen 80 -luvun laatikkosi.

'Tänään me kehitämme sitä eteenpäin ilmoittamalla lupauksistamme auttaa ratkaisemaan yksi maan kasvavista ongelmista: yksinäisyys ja eristäytyminen', selitti Fiachra Moloney, PG -vinkkien markkinointijohtaja.

”Riittävän teen tarjoaminen kaikille maassa on vasta ensimmäinen askel, ja vaikka tiedämme, ettei se lopu yksinäisyyteen yhdessä yössä, toivomme, että voimme kannustaa ihmisiä kokoontumaan jakamalla vain kupin teetä perheen ja ystävien kanssa.

'Tee on osa Ison -Britannian jokapäiväistä elämää, mutta menemällä askeleen pidemmälle - ja lupaamalla jakaa kupin ympärilläsi olevien kanssa - toivomme voivamme auttaa vähentämään ihmisten määrää, jotka saattavat tuntea olonsa yksinäisiksi koko maassa.'

Lue lisää

Parhaat rahatarinat
Morrisons myy pääsiäismunia hintaan 25 p Lomautuspäivä vahvistettu KFC avaa jälleen 100 myymälää toimitettavaksi Supermarkettien toimitusoikeudet selitetty

Katso Myös: