PlayStation 5: Kuinka paljon Sonyn uusi konsoli maksaa ja miten voit ennakkotilata?

Playstation 5

Horoskooppi Huomenna

Se on yksi vuoden odotetuimmista pelikonsoleista, ja nyt Sony on vihdoin antanut meille kaikki yksityiskohdat PlayStation 5: lle.



Pelijätti julkisti sekä PlayStation 5: n että PlayStation 5 Digital Editionin hinnan ja julkaisupäivän keskiviikkona esittelytilaisuudessaan.



milloin robbie Williams lähti?

Onneksi konsolit ovat melko kohtuuhintaisia, toisin kuin monet ennusteet.



PlayStation 5: n hinta on 449,99 £ / 499,99 $ / 749,95 $, kun taas PlayStation 5 Digital Edition on hieman halvempi 399,99 $ / 359,99 £ / 749,95 USD.

Tämä tekee PlayStation 5: stä 100 dollaria kalliimpaa kuin edeltäjänsä PlayStation 4.

(Kuva: REUTERSin kautta)



Hinta vastaa kuitenkin kilpailijansa, Xbox Series X: n hintaa, joka tulee myyntiin myös marraskuussa.

Suurimmat jälleenmyyjät mukaan lukien Amazon , ShopTo, Argos, Currys ja Very ovat jo määrittäneet ennakkotilaussivut, ja nämä ovat nyt asiakkaiden käytettävissä.



(Kuva: REUTERSin kautta)

Lue lisää

PlayStation 5 -tapahtuma
Mihin aikaan PlayStation 5 -tapahtuma on? Kuinka katsella Sonyn lanseerausta livenä PlayStation 5 julkistetaan tänä iltana PlayStation 5 -konsoli & vuodot & apos; verkossa

Ostajat voivat myös säästää ylimääräistä 15 puntaa PS5-ennakkotilauksista TopCashbackin uusimman tarjouksen ansiosta.

Cashback -sivusto antaa kaikille uusille jäsenille 15 puntaa alennusta online -tilauksistaan, kun käytät 15 puntaa tai enemmän - ja sitä on saatavana useista huippukäyttäjistä, jotka varastoivat konsolia.

Uusien jäsenten tarvitsee vain rekisteröityä topcashback.co.uk ilmaiseksi, etsi haluamasi jälleenmyyjä ja napsauta TopCashbackin kautta. Sivusto seuraa tilaustasi ja maksaa 15 puntaa bonusta sekä mahdolliset lisäpalautukset osan kustannuksista.

kuinka paljon englantilaiset pelaajat saavat palkkaa

Katso Myös: