Pokémon Go -päivitys tuo uuden 'Sightings'-seurantaominaisuuden - mutta vain joillekin käyttäjille

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Pokémon Go:n maailmanlaajuinen suosio on merkinnyt sitä, että kehittäjä Niantic Labs on joutunut työskentelemään kovasti pysyäkseen raiteilla.



Yhtiö taisteli palvelimien ylikuormituksia, DDoS-hakkerointia ja julkista kohua vastaan, kun pelistä tuli kaikkien aikojen suosituin älypuhelinpeli.



Viimeisen päivityksen yhteydessä Niantic poisti tärkeimmät ominaisuudet - kuten 'Nearby'-seurantajärjestelmän, joka kertoo, kuinka kaukana tietyt Pokémonit ovat.



Nyt peli on päivitetty UUDELLEEN - mutta hyvä uutinen on, että paljon kaipaama seurantaominaisuus näyttää olevan palautettu.

No tavallaan.

Sen sijaan, että sitä kutsuttaisiin 'Lähellä', sen nimi on nyt 'Havainnot', ja huomaat sen, kun avaat oikean alakulman ruudun.



dougie poynter lara carew jones split
Suurin ja mielenkiintoisin muutos on uusi Nearby-järjestelmä, joka on nyt nimeltään 'Sightings

Se toimii näyttämällä sinulle, minkä tyyppisiä Pokémoneja on lähellä Pokéstopeja.

Pokémon Golla on nyt uusi päivitys, ja se muuttaa seuraavat asiat

Pokémon Golla on nyt uusi päivitys, ja se muuttaa seuraavat asiat



Tällä hetkellä päivitys on saatavilla vain tietyille pelaajille - vaikka voimme olettaa, että se julkaistaan ​​laajalti lähipäivinä.

Päivitys sisältää myös U-käännöksen pelin toiseen osa-alueeseen - akun säästötilaan.

Tämä on otettu uudelleen käyttöön sovelluksen iOS-versiossa. Mikä on hyvä asia, koska - kuten kokeneet pelaajat tietävät - Pokémon Go kuluttaa paljon akkuvirtaa.

Ei ole vielä selvää, onko tämä Nianticin viimeinen päivitys vai onko se vain pysähdys tällä hetkellä. Kehittäjä haluaa säilyttää pelin valtavan suosion ja ylläpitää valtavaa käyttäjäkuntaa.

tinan ja bobby mooren suhde

Niantic Labsin toimitusjohtaja John Hanke on jo vahvistanut, että yritys aikoo ottaa pelaajien välisen kaupankäynnin käyttöön mahdollisimman pian.

'Anteeksi, minulla ei ole treffejä sinulle', Hanke sanoi yleisölle San Diego Comic Con -tapahtumassa. 'Se on prioriteettiluettelomme kärjessä.'

Kyky käydä kauppaa (sekä myös taistella) muiden ihmisten kanssa on ollut merkittävä osa Pokémon-universumia sen alkamisesta 20 vuotta sitten.

Isossa-Britanniassa kuolleet covid 19

Pelaajat vaihtavat Pokémoneja pelin varhaisessa trailerissa (Kuva: Niantic Labs)

Jos se olisi saatavilla, se tekisi paljon helpompaa kerätä kaikki olennot ja siten saattaa peli loppuun.

Niantec ei myöskään ole vielä julkaissut viittä pelin harvinaisinta olentoa.

Monet uskovat, että yritys pidättelee Dittoa, Articunoa, Zapdosta, Moltresiä ja Mewtwoa erityistapahtumaa varten myöhemmin.

Kysymys kuuluu, pelaatko vielä sitä siihen mennessä?

kyselyn lataus

Pelaatko vielä Pokémon Goa?

0+ ÄÄNESTÄ TÄNÄÄN

JOOEI
Pokémon GO
Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: